Jump to content

Masa ili definicija?  

62 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Чини ми се да сам већ питала овде, али 'ајде да пробам поново... Теретана која ради од 6 ујутру? Има ли?

Posted

Postoji i teretana u Hali sportova.

mala je ali cak niej losa

1600 din 12 termina

odlicno :)

• 2 weeks later...
Posted

sta kazete na temu toga koliko je bitno svaki dan vezbati u isto ili priblizno isto vreme? u odnosu na situaciju da se jedan dan vezba pre podne, drugi predvece, zavisno vec od okolnosti.

Posted

Aj ovde da stavim pitanje: Jel ima neke veze dal se pije C vitamin u sumecim tabletama ili u onim obicnim? Vidim po ovim sajtovima za sportske suplemente da oni svi prodaju u tabletama, a po apotekama su sumeci jeftiniji, pa ako je isto, da ne bacam pare?

Posted

Ovo sto rece itf, al ako vec uzimas, nikako sumece tablete nicega, one su smrt za jetru i zeludac. Izbegavati.

Posted

Ok, to mi je dovoljna informacija :mhihi: Al ono, ako imas povisenu potrebu za C vitaminom, moras uzasno puno namirnica da pojedes da bi ih dostigao, lakse je jednostavno suplementirati.

Posted

Ok, to mi je dovoljna informacija :mhihi: Al ono, ako imas povisenu potrebu za C vitaminom, moras uzasno puno namirnica da pojedes da bi ih dostigao, lakse je jednostavno suplementirati.

Vitamin C u sumecim je glupost, prodavanje magle...Kao sto neko rece samo sveze voce i povrce... Ne treba ti 5 tona....

• 2 weeks later...
Posted

Чини ми се да сам већ питала овде, али 'ајде да пробам поново... Теретана која ради од 6 ујутру? Има ли?

Videla sam da Ethno Gym radi od 7:30, ako ista znaci :haha:

Sto bi bilo lepo da nisu tako daleko ili da vozim... http://www.ethnogym.com/lesmills-beograd.htm TRX Suspension Training deluje genijalno. A i drze pravi Body Pump.

Posted

Videla sam da Ethno Gym radi od 7:30, ako ista znaci :haha:

Ех! Значило би! :( Али - теретана + групни тренинг = 4500. И немају сталак за чучањ. Неопростиво. :no:

Posted

posle duzeg vremena krenuh opet u teretanu , nisam stajao sa treninzima kuci sam radio , na popustima.rs sam uplatio 965 din teretana kardio svaki dan , dzabe , bucice su zaista medene

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...