Hail Metal Posted September 6, 2012 Report Posted September 6, 2012 http://blog.bodybuilding.com/BodyBBDKing/2012/08/30/weightlifter_dies_in_a_power/?CJAID=10409943&CJPID=5546880&fb_source=message Gadno .
Vuk Posted September 6, 2012 Report Posted September 6, 2012 Ne prozivajte rogozuba, od danas brutalno vezba da bi vam svima za mesec dana pokazao rezultate. Dajte podrsku coveku, wvo ni na forum nece dolaziti da bi bio maksimalno posvecen. Brutalno sam vezbao 10 meseci sa 3 obroka dnevno. Sklekovi, propadanja, zgibovi. Posao je iziskivao hodanje po 6 sati dnevno i josh sam dodavao po sat vremena bicikla jer sam ga koristio za transport po gradu. Pio sam Smrshao sam 10 kila i to je bilo to. Uspeo sam da u seriji uradim 146 sklekova. Ali nisam postao veci, niti sam skinuo shkembe xD
Lou Posted September 7, 2012 Report Posted September 7, 2012 http://blog.bodybuil..._source=message Gadno . Au, baš gadno. Mene je zabolelo. Nije mi jasno zašto su sa strane likovi koji izgledaju kao da ne mogu da podignu sve ono u slučaju sranja.
Zen Posted September 10, 2012 Report Posted September 10, 2012 Ali nisam postao veci, niti sam skinuo shkembe xD Nisi ti rogozub, on ce uspeti. ja verujem u njega.
WoS Posted September 10, 2012 Report Posted September 10, 2012 @ In The Flesh Autenticne ruske sprave za vezbanje... Whimps and posers leave the gym!
Hail Metal Posted September 14, 2012 Report Posted September 14, 2012 Kupih ovsenu kasu . Probacu sutra , elem sta je razlika izmedju ovsenih pahuljica , kase i mekinja ??? U nutritivnom pogledu mrzi me da guglam . Namerno postuje ovde ,svugde gde citam preporucuju ovsenu kasu za bodibilding ....
Zen Posted September 14, 2012 Report Posted September 14, 2012 pazi kakva je kasha, da ne bude da su je trpali secereom onda nije neke vajde
Hail Metal Posted September 14, 2012 Report Posted September 14, 2012 jesu ali fruktozom , to i nije toliko lose , nema repinog secera , nije bas idealno kad citam nutritivne vrednosti ali ok ... http://www.biospajz.rs/dobra-ovsena-kasa-sa-jabukama-260-gr.html
Talvi Posted September 27, 2012 Report Posted September 27, 2012 Prvi put u svom patetičnom životu izvlačim 200 čučnjeva iz cuga, feels good man.
In The Flesh Posted September 27, 2012 Report Posted September 27, 2012 dafuk? Ja nikad preko 50 nijesam ni probao
kuruz Posted September 27, 2012 Report Posted September 27, 2012 (edited) трчим лагано пола сата, радим склекове и нека два програма за трбушњаке this time next year! мисим лагано трчим јаким темпом пола сата Edited September 27, 2012 by Underkuruz
Zen Posted September 27, 2012 Report Posted September 27, 2012 Cucnjevi su super, kontas da mozes da ih radis i radis, a onda sutra ne moz da ustanes Meni je jos uvek vruce za trcanje.
In The Flesh Posted September 27, 2012 Report Posted September 27, 2012 Ja kupio neku vrh spravu za 20 € koja se montira na vratima. Mogu da se rade razne vrste zgibova i sklekova, tricepsi i čuda, ali to se kači na onom okviru vrata, a u stanu iznad svih vrata je jebeno staklo, tako da ne mogu da radim zgibove. Nema sanse da bi izdržalo. A zbog zgibova sam je i kupio...
Zen Posted September 27, 2012 Report Posted September 27, 2012 skini staklo, nemoj da robujes izgovorima трчи се увече кад није топло uvece obicno radim. ali da, sad je dovoljno hladno uvece @ Mission Vao koje multivitamine koristis? Pila sam onaj natrol take one i bio mi je super, al nema toga vise, pa sam presla na Universal daily formula, al ni to ne mogu da nadjem... Ne znam koji od ovih sto imaju da se nabave kod nas imaju najbolju "ucinkovitost", tj koje telo moze najbolje da iskoristi, pa rekoh da pitam, da se nisi mozda bavila tom tematikom @ hail Metal oprezno sa fruktozom, ne moz ni nje trpati do besvesti
Џрк Posted September 27, 2012 Report Posted September 27, 2012 Ja kupio neku vrh spravu za 20 € koja se montira na vratima. Mogu da se rade razne vrste zgibova i sklekova, tricepsi i čuda, ali to se kači na onom okviru vrata, a u stanu iznad svih vrata je jebeno staklo, tako da ne mogu da radim zgibove. Nema sanse da bi izdržalo. A zbog zgibova sam je i kupio... Imas ovo, esktra sljaka http://www.kupujemprodajem.com/zidno-vratilo-sa-razbojem-i-za-stomak-3049775-oglas.htm?filter_id=5861056 Ili ovo http://www.kupujemprodajem.com/vratilo-plafonsko-3036776-oglas.htm?filter_id=5861056 http://www.kupujemprodajem.com/zidno-vratilom-sa-rucicama-za-propadanje-3069920-oglas.htm?filter_id=5861056 Lik donosi na kucnu adresu za neku malu nadoknadu.
Hail Metal Posted September 27, 2012 Report Posted September 27, 2012 @ hail Metal oprezno sa fruktozom, ne moz ni nje trpati do besvesti Ma ne pijem je uopste , to je bilo samo u onoj ovsenoj kasi , jedini izvor secera , ili skoro jedini izvor , koji koristim je med , dve kasikice ujutru na prazan stomak , i kad zasladjujem caj . Trcim ili vozim sobnu biciklu ,in 35 dnevno , kuci radim sa tegovima , dok je jos lepo vreme , zimi teretana , jer nemam mogucnosti unutra da radim sve vezbe , prvenstveno zgibove . robajte ovu vezbu za noge , medena je : Slicno iskoracima skini staklo, nemoj da robujes izgovorima uvece obicno radim. ali da, sad je dovoljno hladno uvece @ Mission Vao koje multivitamine koristis? Pila sam onaj natrol take one i bio mi je super, al nema toga vise, pa sam presla na Universal daily formula, al ni to ne mogu da nadjem... I ja sam universalove vitamine koristio , sam pijem od Twinlaba . razmisljam da uzmem l karnitin , jer mi je u narednom periodu cilj da smanjim telesnu masnocu , kardio picim , i ishranu sam korigovao , jel koristio neko i da li ce mi pomoci ? Ne bih jos eksperimentisao sa jacim sagorevacima ...
Zen Posted September 27, 2012 Report Posted September 27, 2012 kad uvece popijem karnitin, ujutru ne umirem od gladi, kao svako jutro inace. drugo nista ne primecujem, mada je meni i ovo dovoljno, taman kupim vrem esebi da odvezbam nesto kad ustanem, bez da mi arlauce stomak. a bugarski cucnjevi sabijaju, samo moram dooooobro da zagrejem kolena, da ne bi bilo neprijatnih iznenadjenja.
kuruz Posted September 27, 2012 Report Posted September 27, 2012 какав је ефекат тога без тегова? мрзи ме да вежбам код куће, увек идем на терен недавно сам возио бицикл двадесетак километара, феноменалан осећај је кад брзином од 54-55 претичеш камион који иде око 50 на сат
Lou Posted September 27, 2012 Report Posted September 27, 2012 (edited) Prvi put u svom patetičnom životu izvlačim 200 čučnjeva iz cuga, feels good man. dafuk? Ja nikad preko 50 nijesam ni probao Cenim da Talvi ima najviše 70kg, bitna stvar. Ja sam ranije baš radio čučnjeve i pičio solidne serije, ali onda ode koleno u kurac i sad radim jako ograničeno i oprezno. Edited September 27, 2012 by Lou
Hail Metal Posted September 27, 2012 Report Posted September 27, 2012 какав је ефекат тога без тегова? мрзи ме да вежбам код куће, увек идем на терен недавно сам возио бицикл двадесетак километара, феноменалан осећај је кад брзином од 54-55 претичеш камион који иде око 50 на сат Ima efekta sigurno ces imati upalu , a narocito dupeta . samo sto Zen kaze , zagrej kolena i polagano radi , teza je vezba nego obicni cucnjevi bez tegova .
Talvi Posted September 27, 2012 Report Posted September 27, 2012 (edited) Cenim da Talvi ima najviše 70kg, bitna stvar. Nisam se 100 godina merio, ali pre će biti oko 60. No, fora je u ovome: http://www.twohundredsquats.com Jako kul program, krenuo sam od 3. nedelje i 4 nedelje kasnije izvukao 200 bez problema, baš ti polako i postepeno pojačava formu a radiš 3 puta nedeljno po 15-tak minuta, ništa zahtevno. Imaju isti takav sajt sa 100 sklekova, i tu sam trijumfalno stigao do cilja i još neka čuda a u najavi je i program za zgibove. Edited September 27, 2012 by Talvi
Lou Posted September 27, 2012 Report Posted September 27, 2012 Mislim da smo svi sa teme već radili taj program za sto sklekova.
tier_mfkr Posted September 27, 2012 Report Posted September 27, 2012 (edited) Ja sam ranije baš radio čučnjeve i pičio solidne serije, ali onda ode koleno u kurac i sad radim jako ograničeno i oprezno. Ja sam pre 2 godine pokidao ukrstene ligamente. Dosta sam u post-operetivnom periodu radio na jacanju kvadricepsa i sad mogu da izbacim 170kg. Tako da samo ograniceno i postepeno i moci ces da radis i dosta ponavljanja i velike tezine. Nisam se 100 godina merio, ali pre će biti oko 60. No, fora je u ovome: http://www.twohundredsquats.com Jako kul program, krenuo sam od 3. nedelje i 4 nedelje kasnije izvukao 200 bez problema, baš ti polako i postepeno pojačava formu a radiš 3 puta nedeljno po 15-tak minuta, ništa zahtevno. Imaju isti takav sajt sa 100 sklekova, i tu sam trijumfalno stigao do cilja i još neka čuda a u najavi je i program za zgibove. Jbt, ti ces uskoro da budes izdefinisan i zategnut k'o sajla ako vec nisi edit: ulete Lou. Ja nisam to radio Edited September 27, 2012 by tier_mfkr
Recommended Posts