Talvi Posted September 27, 2012 Report Share Posted September 27, 2012 Blizu sam toga Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@K@ Posted September 27, 2012 Report Share Posted September 27, 2012 Daj to za zgibove, tu nema šanse da napredujem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted September 27, 2012 Report Share Posted September 27, 2012 Ja sam pre 2 godine pokidao ukrstene ligamente. Dosta sam u post-operetivnom periodu radio na jacanju kvadricepsa i sad mogu da izbacim 170kg. Tako da samo ograniceno i postepeno i moci ces da radis i dosta ponavljanja i velike tezine. Ja nisam imao povredu, nego je ustanovljeno da mi se delimično istrošila hrskavica u jednom kolenu (čitaj: skleroza patele). Nema tu baš rehabilitacije, samo da pripazim na neke stvari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted September 27, 2012 Report Share Posted September 27, 2012 čučnjevi su dobri ali večeras sam prvi put posle godinu dana radio sprinteve, 10x150m e to je zlo a inače se pre bilo kakvih vežbi zagrevam trčanjem i istezanjem Link to comment Share on other sites More sharing options...
tier_mfkr Posted September 27, 2012 Report Share Posted September 27, 2012 I ovi bugarski, sto je hejl kacio su dobri. To rade u NBA Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoS Posted September 27, 2012 Report Share Posted September 27, 2012 Mislim da smo svi sa teme već radili taj program za sto sklekova. Haha, ja nisam, i niti cu Ne znam kako bih ikad vreme za oporavak od toga uglavio u raspored vezbanja, ionako ne stizem sve sto bih hteo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted September 27, 2012 Report Share Posted September 27, 2012 Menjaj raspored vežbanja, postavi sebi izazov, pa juri cilj. Bez toga se samo stagnira. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted September 28, 2012 Report Share Posted September 28, 2012 Ja sam radio taj program za zgibove i deluje , ali jednostavno ako sledite taj program nema ni vremena a ni snage za ostale grupe misica , sve zavisi od prioriteta ... kakve god vezba da sam radio uvek sam trcao pored toga , jebes sve ostalo ako nemas kondiciju , vec duzi niz godina 8km trcanja mi ne predstavlja problem ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted September 28, 2012 Report Share Posted September 28, 2012 8km trcanja? medeno Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted September 28, 2012 Report Share Posted September 28, 2012 Super je to, ali realno, jedini način da dobiješ pravu kondiciju je promjena tempa tokom trčanja (svakih 500 m - 1 km, npr) ili kombinovanje sa sprintevima/stepenicama/kamikazama nakon toga. Trčanje dugih distanci ujednačenim tempom je super za topljenje sala najviše. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted September 28, 2012 Report Share Posted September 28, 2012 U pravu si , ali to mi je i cilj . 40 min trcanja je 8 km, to je onako lagano da se ne umorim previse , uglavnom 6km trcim , ali mislim da bih 10km mogao bez problema , laganog trcanja . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted September 28, 2012 Report Share Posted September 28, 2012 Super je to, ali realno, jedini način da dobiješ pravu kondiciju je promjena tempa tokom trčanja (svakih 500 m - 1 km, npr) ili kombinovanje sa sprintevima/stepenicama/kamikazama nakon toga. Trčanje dugih distanci ujednačenim tempom je super za topljenje sala najviše. или трчање јачим темпом Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted September 28, 2012 Report Share Posted September 28, 2012 U pravu si , ali to mi je i cilj . 40 min trcanja je 8 km, to je onako lagano da se ne umorim previse , uglavnom 6km trcim , ali mislim da bih 10km mogao bez problema , laganog trcanja . Da, to je to vrijeme. Ja sam pretprošlog ljeta trčao par pura po 7,5 km za 40min. Uglavnom bih trčao 4-5km. или трчање јачим темпом Ummm...daaaa, ali ipak ništa bez "šokiranja" organizma. Trčanje jakim tempom prije svega ne možeš da izvedeš tek tako. Neko ko nema kondicije a želi da je stekne, teško da će to izvesti sa trčanjem od 300 metara jakim tempom, pa da crkne poslije toga. Ovako trci sa 40%, pa "grune" sa 70%, pa se onda odmara na 30%, zatim trci sprinteve 5x 30m, pa 5 x50 itd... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted September 28, 2012 Report Share Posted September 28, 2012 честа грешка је у томе да се најпре трчи брзо, па све спорије како време одмиче, да би последњи минути или кругови били буквално препузани треба кренути слабијим темпом, па појачавати, тело осети да ли има могућности и обавезно сваки пут финиширати 100-150 метара спринтом, чак и ако се пре тога трчи 30-40 минута корисно је ићи на мали фудбал, ту има пуно кратких спринтева Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted September 28, 2012 Report Share Posted September 28, 2012 (edited) Saglasan sa svime. I basket je super za kondiciju. Edited September 28, 2012 by In The Flesh Link to comment Share on other sites More sharing options...
tier_mfkr Posted September 28, 2012 Report Share Posted September 28, 2012 Svako teranje lopte je visestruko zanimljivije od trcanja, po meni i bolje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted September 28, 2012 Report Share Posted September 28, 2012 осим одбојке, то је педерски спорт Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted September 28, 2012 Report Share Posted September 28, 2012 (edited) @Тиер: Апсолутно. А и забавније је. @Куруз: Не. Edited September 28, 2012 by Јарослав Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted September 28, 2012 Report Share Posted September 28, 2012 Kuruz provokator par excellence. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted September 28, 2012 Report Share Posted September 28, 2012 Volim da igram fudbal, al ne znam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted September 28, 2012 Report Share Posted September 28, 2012 значи исто као са администрирањем Јуметала 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted September 28, 2012 Report Share Posted September 28, 2012 Vazna je ljubav Aj organizujemo neki mali fudbal, radi fore. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted September 28, 2012 Report Share Posted September 28, 2012 не, ја бих баскет, пошто сам видео да је онај дегенерик купио D-Rose патике, па да га малтретирам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted September 28, 2012 Report Share Posted September 28, 2012 (edited) или трчање јачим темпом jeste , pre sam praktikovao a i ovde sam pisao da sam trcao 2 km za 5 min i 22 sekunde , tempo od priblizno 1:30 po atletskom krugu , e to je poso , sad ne bih mogao crko bih , a posle toga , cucnjevi , sklekovi , oni skokovi i ostale vojnicke vezbe , ali batalio sam to ... Edited September 28, 2012 by Hail Metal Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted September 28, 2012 Report Share Posted September 28, 2012 не, ја бих баскет, пошто сам видео да је онај дегенерик купио D-Rose патике, па да га малтретирам obuj džordanke spejs džem i demonstriraj amaterima umeće stare škole. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts