sunessence Posted January 14, 2013 Report Posted January 14, 2013 Зато упарите L-карнитин са омега-3 и да видите ефекте...
MissionVao Posted January 14, 2013 Report Posted January 14, 2013 (edited) Kako drugacije? Mislim to je najkoncetrovanija verzija. Ima potencijalno sinergetsko dejstvo sa L karnitinom. Inace L karnitin inhibira visok unos secera (>50% dnevnih kalorija) pa mozda zato neko nije osetio da ga 'radi' a i neke osobe moraju da uzimaju vise da bi videle porast energije (preporucuje se da povecavas dozu za po 500mg dok ne osetis promenu). Edited January 14, 2013 by MissionVao
Dead Man Walking Posted January 15, 2013 Report Posted January 15, 2013 Ja nisam hteo porast energije nego smanjenje procenta masti. Uzimao sam ga zajedno sa kofeinom samo. Mada unosim puno šećera dnevno i svestan sam da nisam dovoljno korigovao ishranu za neke ekstra rezultate, al opet, očekivao sam bar nešto s obzirom da sam radio kardio više nego inače...
sunessence Posted January 15, 2013 Report Posted January 15, 2013 Јесте, као капсуле. И то сам тачно негде имала написано, колико се узима у односу на године и пол... Грами су у питању. Између 6 и 9 грама омега-3 сам ја узимала дневно, и нешто мало мање карнитина, ал' нема шансе да се сетим тачно колико чега. Ако некога занима, потражићу те белешке, па ћу да погледам.
B@K@ Posted January 15, 2013 Report Posted January 15, 2013 A to služi čemu? Sagoreva masti, ili podiže i dodaje energiju?
sunessence Posted January 15, 2013 Report Posted January 15, 2013 Ја сам га узимала у сврху сагоревања масти и много је добро одрадио пос'о. Сад, имаш људе који се куну да им то подигне енергију ... ја то нисам приметила и не полажем много на то, јер сматрам да је прилив енергије врло субјективна категорија. Али сам се за неких месец дана баш истопила са том комбинацијом. Наравно, уз одговарајућу исхрану. Сад само да се скинем са терапије, па ћу опет.
B@K@ Posted January 15, 2013 Report Posted January 15, 2013 Je l' to terapija kolačima? Mesec za mesec
MissionVao Posted January 15, 2013 Report Posted January 15, 2013 @Dead Man Walking: Nisam mislila secer u kontekstu mrsavljenja nego navodno kad unosis puno njega sjebavas dejstvo l-karnitina. Al i bez njega si trebao da vidno smrsas ako si radio puno kardio @sunessence: Da nije to malo mnogo? S obzirom da se omega 3 obicno unosi 3x1g a l-karnitin samo gojazni krkaju 5g
MissionVao Posted January 15, 2013 Report Posted January 15, 2013 Ne znam prema kome su male, ovo je info s neta od naucnika koji su ga istrazivali i koji preporucuju prema potrebama. Aj daj to odakle si ti formirala doziranje, ako slucajno opet naletis
Dead Man Walking Posted January 15, 2013 Report Posted January 15, 2013 @Dead Man Walking: Nisam mislila secer u kontekstu mrsavljenja nego navodno kad unosis puno njega sjebavas dejstvo l-karnitina. Al i bez njega si trebao da vidno smrsas ako si radio puno kardio Onda je to bio problem verovatno... Mada pitanje je da li bih se jos i ugojio da ga nisam uzimao
Hail Metal Posted January 15, 2013 Report Posted January 15, 2013 . Al i bez njega si trebao da vidno smrsas ako si radio puno kardio Pitanje da li bi trebao . Sve na kraju zavisi da li neko meso,endo,ectomorf ....znam ljude koje zderu pastete i slanine a skoro da im se vide trbusnjaci,bez ikakvog treninga .... endomorf kakav sam ja imaju tezi put , kardio svaki dan koji nista ne znaci bez brutalno ciste ishrane ,koju je tesko srediti s obzirom na sve okolnosti u koiima zivimo ... ali ok treba se truditi Telesnu masu je laku smanjiti , mnogi grese kad kazu da su skinuli masti a u stvari sprzili i misice i deo masti a najvise izbacili vodu , izgledaju isto samo manje pod majicom , isto kao kad se neko naglo nagoji i bilduje pa misli da je dobio 5 kg misica tokom zime , obim ruke veci za 2cm a u stvari nabacio salo ....Sve je spor proces ja sam prezadovoljan ako skinem 1kg masti mesecno . Teoretski je moguce i do 4kg masti ali u praksi je jebeno ...
Kingmanowar Posted January 15, 2013 Report Posted January 15, 2013 @Dead Man walking Ti si napravio gresku kao i 99% ljudi. Krenuo si u stilu "ima da krkam al ce hemija sve to da sredi" sto je fail u startu. Tebi treba kvalitetno napravljena dijeta, pa ces da vidis kako te radi i bez l-karnitina.
In The Flesh Posted January 15, 2013 Report Posted January 15, 2013 Nema nista odvratnije nego kad se devojka trudi da igra a nema osecaj za ritam,moze da bude kolko oce lepa,to znaci da je retard u mozak Jednom davno, smuvam se ja sa jednom vrh ribom i pođemo na koncert Nevernih Beba. I sad, kako sam ja iza nje, obgrlio je oko struka, i pokušavam da igram s njom, ali koji kođ ja pokret da napravim, njeno rame me zvizne u vilicu. Ja se ispravim, da ne bi mogla da dohvati, ali tu me sačeka njena glava i udari me u nos, jagodicu, jednom i u zube. A kako bi se okrenula da me poljubi, dok "igra", iscuketamo se zubima svaki put, uz sve one njezne poglede, a najradije bih je zavardao laktom u nos, da prestane da me povrijeđuje. Pokušao sam da je ispratim u igri, tako što bih na svaki takt udarao kontru, ali cura je poliritmični guru iz nehata, jednostavno nije bilo šanse Od tada mrzim Neverne Bebe. 15 2
B@K@ Posted January 15, 2013 Report Posted January 15, 2013 :haha: Veliki je Bog što gleda na nas, smejem se na sav glas! 3
MissionVao Posted January 15, 2013 Report Posted January 15, 2013 (edited) @Kingmanowar: Mozda je on jeo neadekvatno ali iz price deluje da nije povecao unos kalorija nego da ga nije previse smanjio + je radio puno kardio. U toj situaciji je svakako trebalo da smrsa bar malo. @Hail Metal: Ti si endomorf? Nisam videla nikad sliku a bila sam ubedjena da si mezo, nemam pojma sto Svaka cast na trudu onda, vecina odustane od dobrog izgleda iako nije nemoguc. Mada u stvari boli te kurac, zamisli da si zena ili da si muskarac a ekto Tek oni ima da se useru od rada... Edited January 15, 2013 by MissionVao
Hail Metal Posted January 15, 2013 Report Posted January 15, 2013 Ne bih ja radio 6,7 puta nedeljno kardio da sam mezo , ma i to sto kazes ,ne opterecujem se ja time , i sa sporijim napredkom mene trening ispunjava,bolje se osecam , tako da mi volje ne nestaje 1 1
Dead Man Walking Posted January 15, 2013 Report Posted January 15, 2013 @kingmanowar Nisam sad preterano ni krkao, uglavnom jedem normalno plus protein posle treninga, jedino sto nisam izbacio slatko. A ja nisam ni debeo nego mi je cilj bas isto ovo sto i Hailu, a to je da sprzim bar 3-4kg ciste masti, sto je opet ispalo teze nego sto sam mislio. Za mene bar izgleda nemoguce bez potpuno izmenjene ishrane, tipa da svedem slatko na minimum, izbacim hleb, grickalice bla bla.
MissionVao Posted January 15, 2013 Report Posted January 15, 2013 Proveri i stitnu zlezdu i testosteron, da se ne trudis vise nego sto moras
MissionVao Posted January 15, 2013 Report Posted January 15, 2013 (edited) Ako nekome fali jos ideja za swiss ball abs, oko 1:40 krece http://www.youtube.com/watch?v=frwBuK7Xt7Y Edited January 15, 2013 by MissionVao
Hail Metal Posted January 15, 2013 Report Posted January 15, 2013 (edited) Dobro je Elem danas sam napravio prvi kolac u svom zivotu , tj tablerone , proteinske , i ekstra su Edited January 15, 2013 by Hail Metal 3 1
Zen Posted January 16, 2013 Report Posted January 16, 2013 izgledaju.. cudno. pricaj sastojek i proces xD
Sreta Posted January 16, 2013 Report Posted January 16, 2013 Oseca se fluid izmedju Haila i MissionVa. Bernulijeva jednacina... 2
Recommended Posts