Jump to content

Masa ili definicija?  

62 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted (edited)

shta njemu vredi shto je prvak kad je debil. lik uzme da napravi klip da se kurchi i proziva ljude koji su rekli da ne radi vezhbe pravilno tako shto cje da kazhe da ume ali necje, i kao taj klip cje da snimi dok radi vezhbu pravilno. em je to shto kazhe debilno, em u klipu opet ne uradi vezhbu pravilno. jedan od najdebilnijih klipova u poslednje vreme.

Edited by рогозуб
  • Downvote 2
Posted (edited)

Ovo je prvi put da se slazem s rogozubom :haha: Dovoljno je da uzima naj suplemente i da ga usere genetika, moze da radi pogresno do sutra imace extra rezultate.

Mada genetika je usrala i scooby-a ali on makar ne uzima nista i radi pravilno. Koga briga dal je to pravilno zbog nekakvih principa, prosto radi se o maksimizaciji efekta (tj rasta) i o izbegavanju povrede.

Inace lately se osecam suvise tromo da bih vezbala, mozda sam se navikla na velike kolicine kafe. Mozda me drka sto zelim tanje ruke i noge a samo se sire jer se sire misici a salo ne mrda. Mozda da radim samo neki sugavi kardio mesec dana.

Edited by MissionVao
  • Downvote 1
Posted

Ovo je prvi put da se slazem s rogozubom :haha: Dovoljno je da uzima naj suplemente i da ga usere genetika, moze da radi pogresno do sutra imace extra rezultate.

Ja bih se zabrinuo kad bih se sa njim slagao...

Lupate gluposti oboje, kakve suplementi i genetika i šta god imaju veze sa power liftingom? Možeš da spucaš Synthol u ruku i da izgledaš kao balon ali ne možeš da digneš 400 kila iz benča. Nemaš samo tako "extra rezultate" da eto zadesi se da budeš svetski prvak u bilo čemu jer si imao sreće, šta? A radiš pogrešno 30 godina?? :haha:

Takođe ko je rekao da ovaj lik uzima najsuplemente ili uopšte da uzima steroide a Skubi ne (ko je Skubi i šta je on uradio u životu?).

Ko u drugom slučaju odlučuje šta je pravilno? Lik je počeo da snima te videe da bi se pokenjao po svima koji non stop pametuju o tome šta je pravilno, kako treba, kako ne treba, dok sede i ne rade ništa, kao Rogozub npr, neprikosnoveni prvak samo u trolovanju.

Posted (edited)

Nisam gledao tog tamo nekog crnca , ali pogledacu sta veli , na netu pratim najvise Skubija , najveca motivacija , broj jedan , a od ove godine pratim neke tamo crnce blizance Hodgetwins i bas su ok , dobre savete daju , mada ponekad su kontradiktorni sprdaju se , od skora pratim opet nekog tamo crnca Funk Robertsa , samo nije BB u pitanju vise MMA , svidjaju mi se neki njegovi HIIT treninzi , vijaca/burpees kombinacije i lik jeste malo iritantan napaljen ali u sustini se moze dosta dobrih stvari videti .

Pre nedelju dan bio sam u jednoj od najstarijih teretani u Subotici kolega od 55-6o godina vec 40 god trenira tamo , super je oldschool , naravno teretana je za staru gardu , evo malo slika bas je medena :

2013-05-17165759_zps8702d0f3.jpg

2013-05-17165727_zpse4fc94c6.jpg

2013-05-17165736_zpscd802215.jpg

Ima i lat masina , hack cucanj , sve rucno pravljeno cvrsto ne mrda pola veka , nema lelemudanja i gledanja tamo nekog gradjanina monte karla , vec samo vozdizanje gvozdja

Edited by Hail Metal
  • Upvote 1
  • Downvote 1
Posted (edited)

Mountain climbers bas i nisu kul vezba za stomak, oni su za kardio.

edit: A, lik je i hteo kardio :ph34r: Sve jedno, za nas s krs kondicijom to je brz put ka kraju vezbanja :D

Edited by MissionVao
Posted

Ondak ubaci malo kardio da podignes formu, ako se dobro secam rekla si da ne radis, vijaca najbolji i najzanimljiviji kardio, gledaj sta radi zenska , od 1:30 :

Posted

Drugaru treba preporuka za neku brutalnu teretanu u centru sa dobrim privatnim trenerom. Pozeljno u okolini Banije. Preporuke?

Posted

vijaca najbolji i najzanimljiviji kardio, gledaj sta radi zenska , od 1:30

Kul, to moze i bez vijace ako neko nema prostora za njenu rotaciju :D

Inace, kad je kardio sa uzasno kratkim ponavljanjima u pitanju, jel se trudis da za vreme jednog imas i udah i izdah ili ne? Recimo kad sam na kros trenazeru daleko mi je prirodnije da uradim jedno ponavljanje udah jedno izdah (isto i sa bicycle crunches) nego da uzasno brzo disem, to me dodatno sjebe. Naravno radicu kako mi odgovara nego cisto ne znam koliko je cudno sto mi ne prija.

Posted

Hm ne znam , inace kod mnogo vezbi ne pazim na disanje , sto je greska , ali ne razumem pitanje , kardio sa kratkim ponavljanjima ?

Kad trcim ( skacem vijacu ) disem ritmom udah-udah-izdah-izdah (4 koraka) , takav slican ritam imam i kod bicikle .

Posted (edited)

Hm ne znam , inace kod mnogo vezbi ne pazim na disanje , sto je greska , ali ne razumem pitanje , kardio sa kratkim ponavljanjima ?

Kad trcim ( skacem vijacu ) disem ritmom udah-udah-izdah-izdah (4 koraka) , takav slican ritam imam i kod bicikle .

U smislu da imas i udah i izdah u jednom ponavljanju koje veoma kratko traje (kao kod vijace, elipticnog/bajsa, trbusnjaka..). Tako kako ti opisujes i ja radim, mislim da bi me ubilo da disem manijakalno brzo kao sto 'treba' :haha: Kad bi tako disao i samo sedeo otisao bi puls u pm, kamoli jos uz naprezanje. Edited by MissionVao
Posted

Ma da, i ja bih rekao da kod vecine kardia treba kontinuirano da dises, kao kod long distance trcanja, a ne kao kod radjenja vezbi. Inace ne bi moglo da se izdrzi dugo :lol:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...