Hail Metal Posted June 2, 2013 Report Posted June 2, 2013 Jutros sam prvi put probao trening na prazan stomak , ponekad samo kardio odradim , danas sam kompletan trening i mogu reći da je osećaj super. Radio sam ramena i triceps , po 4 serije svaku vežbu : Vertikalno veslanje , potisak iza glave , letenje bučicama , potisak sa čela , propadanja + 30min laganog trčanja. Posle toga dobar ručak
Zen Posted June 4, 2013 Report Posted June 4, 2013 Da razbijem monotoniju od danas - teretana, pod budim okom instruktora
Kingmanowar Posted June 6, 2013 Report Posted June 6, 2013 @zen Individualni treninzi sa instruktorom?
Zen Posted June 6, 2013 Report Posted June 6, 2013 Ma jok, ono standardno, napravi mi program i prvih par treninga je tu za svaku vezbu da me kontrolise i gleda kako radim, posle samo prati napredak i koriguje. Nemam a para za non stop individualne treninge. Mada me je ovaj lik bas odusevio, vidise da je dobar pedagog i da voli ono sto radi
Lord Iffy Boatrace Posted June 6, 2013 Report Posted June 6, 2013 Sta vi mislite o HERBALIFE sektama.?
Zen Posted June 6, 2013 Report Posted June 6, 2013 Pitaj kuruza Licno, smatram da je to sve djubre, ali osnovna ideja nije losa.
Antikristina Posted June 6, 2013 Report Posted June 6, 2013 I ja mislim da je đubre, koristio ortak. Jeste smršao, ali nije imao snage ni za šta.
Vincent Hess Posted June 6, 2013 Report Posted June 6, 2013 Imam pitanje - da li neko od vas jede ovsene pahuljice sa vodom? i sta stavljate u njih da ne bi bile ogavne, a da ne goji naravno
Zen Posted June 6, 2013 Report Posted June 6, 2013 Stavi malo suvog grozdja i pusti da upije vodu. Toplu vodu.
Antikristina Posted June 6, 2013 Report Posted June 6, 2013 Jede moj brat, al' baš tako ogavne Ima i neka ovsena kaša sa čokoladom/brusnicom i još nekim 'ukusima', to isto jede ponekad, kaže da je ukusno. Za to ne znam koliko goji.
bo88gdan Posted June 6, 2013 Report Posted June 6, 2013 Ko ima volje da trenira moze gde god hoce nema potrebe za fensi teretanama
Vincent Hess Posted June 6, 2013 Report Posted June 6, 2013 Znam za tu kasu, super je ukus ali mislim da to cudo ima previse secera a meni ovo treba da bude neki medjuobrok, mnogo bi mi bilo. kada ih jedem sa mlekom onda uzimam grozdje ili brusnicu i bude dobro. Al sa vodom je patnja
Antikristina Posted June 6, 2013 Report Posted June 6, 2013 Nemam pojma, meni je sve to odvratno. Mislim da stavlja i med u to nekad. Ali i to ti goji.
Vincent Hess Posted June 6, 2013 Report Posted June 6, 2013 Mislim da cu i ja ubacim med, Ne goji on toliko, nema tu puno losih secera a i ubrzava metabolizam
sale 3sm Larry Flynt Posted June 6, 2013 Report Posted June 6, 2013 Kad trcim ( skacem vijacu ) disem ritmom udah-udah-izdah-izdah (4 koraka) , takav slican ritam imam i kod bicikle . Danas sam isao ovako i pretrcao tri puta vise nego do sada.Nisam ranije obracao paznju i brze se umarao. 1
kuruz Posted June 6, 2013 Report Posted June 6, 2013 ја идем дугачак удах-кратак удах-дугачак издах-кратак издах
sale 3sm Larry Flynt Posted June 6, 2013 Report Posted June 6, 2013 He,u nedelju nas docekalo iznenadjenje na stazi, seksi promoterke delile onu neku limun koktu(koju ne mogu da nadjem u radnjama), odlicno pice...al vise ih nema.
kuruz Posted June 6, 2013 Report Posted June 6, 2013 није баш раздвајање, више изгледа као да прво удахнеш, односно издахнеш споро, па онда мало брже
Recommended Posts