Jump to content

Masa ili definicija?  

62 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Guest HEFEST
Posted

Hefest integrisao picku u trening, meni to deluje prilicno pasivno i smarajuce za objekat trpanja.

Na zalost vecina su stvarno objekti samo. Manjak samopouzdanja i manjak kondicije od ribe naprave objekat. Nije im lose ni tada niti dosadno jer ja to ne dozvoljavam, ali ipak ne mog lagati da ne volim da devojka zna kako da preuzme inicijativu i sto aktivniju ulogu u svemu tome. Bilo je riba na izgled boginje u krevetu sirotinja, a i onih ruznjikavih koje su pravile pozar u prostoriji. :da:

• Upvote 1
Posted

Nordijsko trcanje je sjajno :wub:

Uhvatim ritam i cepaj, jedan od ovih dana cu bas da vidim koliko mogu da izdrzim dok ne krepam.

Posted (edited)

изненадих се вечерас

88 кила, 16.7% масти

кажу да је идеално око 15%

зимус сам имао 21% масти на 94 кила

скинух бокове, остало мало стомака

шта чине баскет и трчање

Edited by Underkuruz
Posted

Sa 21% na 16% se relativno lako dolazi , e već sa 15% na 10% je puno teže , bar za mene ,to malo stomaka je najjebenije , ruke i noge mi nikad žilavije nisu bile , ali donji deo stomaka se ne da :( trenutno ne znam koliko procenata masti imam ali nikad manje kila nisam imao , smanjio sam kardio trenutno ...

Posted (edited)

Prosečan (zdrav) procenat masti u organizmu nije isti za muškarce i žene i razlikuje se u zavisnosti od uzrasta. Žene treba da imaju više masti u organizmu. Bitno je da se obavestiš o svemu pre nego što pokušaš da sprovodiš ikakav program vežbanja i/ili ishrane, nikako da tako pričaš napamet. ;)

Evo primera za prosečne vrednosti procenta masti u organizmu.

Kao što vidiš, sve je ok.

Edited by Lou
Posted

Spominjala si da ideš na trening, zato sam pomenuo program vežbanja. A nisam nikako mogao da pretpostavim da znaš to kada porediš svoj procenat masti sa bratovljevim. ;)

Posted

26%

'Bem ti život, al' sam debela. Mada kaže trčanje.rs da je prihvatljivo :haha:

Smorila sam se jer burazer na istu visinu i težinu ima oko 5%

Burazer ima 5% masti ??? Ili 5% manje od tebe ???

Posted

ja sam išao na merenja kada je uniqa osiguranje organizovalo te preglede u gradu... kontam da je to njihovo mnogo tačnije, ali većina novih elektronskih vaga može da izmeri procenat masti, ne znam koliko je to pouzdano...

Posted

Znači da svratim na merenje do osiguranja ili Vajvete... ionako imam neke velike majice što mi ne trebaju, sve mislili da ću da porastem.

Posted (edited)

@Baka

Svrati do mog buraza, pošto je vaga kod njega. :haha:

@Hejl

Šta ja znam, nije ni on verovao, ali i nutricionistkinja mu je rekla da ima 5 posto, ne znam čime je ona merila.

Edited by Yvette
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...