MissionVao Posted October 24, 2013 Report Posted October 24, 2013 (edited) http://www.vestinet....-na-nasem-stolu dodatak ishrani za one koji rade na teškim fizičkim poslovima :haha: A ne znam sta se vataju distributera kad po zakonu za tako mali % GMO soje u proizvodu i ne mora da navodi da je sadrzi. Znaci nek seru onima sto pisu zakon. Edited October 24, 2013 by MissionVao
Lord Iffy Boatrace Posted October 25, 2013 Report Posted October 25, 2013 ma sve u redu ni mleko nije kanda zdravo i za to jedu govna vec mesecima nista me ne cudi i ovome da krenu da jedu govna .
Zen Posted October 25, 2013 Report Posted October 25, 2013 kako se zovu one prostirke vidjam ih u svakoj sali za vezbanje kao strunjace su ali su od nekog satro stiropora, obicno dvobojne (dva lica) svidj ami se koncept, hocu to da nabavim z gajbu edit nasla http://www.iron.rs/tvist-steper
Guest HEFEST Posted October 25, 2013 Report Posted October 25, 2013 Pa sada nisam ekspert na ovom polju tako da ne znam kolike su kolicine relevantne. To je nesto kao dimenzija X u nauci. Niko ne zna skoro nista samo zna da tamo ima cudovista. Zen gde ces da metnes tu podlogu. Negde gde vezbas ili ovako neobavezno? 1
Zen Posted October 25, 2013 Report Posted October 25, 2013 na patos u gajbi kad vezbam ubih laktove i kolena na laminat
MissionVao Posted October 26, 2013 Report Posted October 26, 2013 (edited) kako se zovu one prostirke vidjam ih u svakoj sali za vezbanje kao strunjace su ali su od nekog satro stiropora, obicno dvobojne (dva lica) svidj ami se koncept, hocu to da nabavim z gajbu edit nasla http://www.iron.rs/tvist-steper Moz da kupis dva sloja one prostirke za wc sto se prodaje na pijaci, kapiram da je 10x jeftinije Ja koristim neku kao podlogu za vezbanje sto se kupuje srolana 1m, isto sranje kao gore navedeno a skroz radi posao. Da sam znala kupila bih tu prostirku, taman da vezbam na cvecu A i mozes da srolas i sklonis, te kvadrate ne znam gde ces kad ti ne treba. Edited October 26, 2013 by MissionVao
Machka Naopachka Posted October 30, 2013 Report Posted October 30, 2013 Ja uzela neku relativno jeftinu u autletima kod Arene, malo podeblja a dugačka onako da se pružiš. Ruku na srce, razvukla sam je ukupno dva puta, tolko sam navikla na vežbanje na podu. Posle modrica koje se dobiju od šipke kolena i laktovi na podu su nula. A glatka je, nije hrapava ko ova što si postovala, to se sećam da sam tražila pošto sam od tih buvljak-za-kupatilo podloga napravila sebi otiske (modrice) na gornjem delu ledja od sveće. Izgledalo je mnogo smešno
MissionVao Posted October 30, 2013 Report Posted October 30, 2013 Hm pa preko odece tesko da ostaje trag, ko zna sta si ti to vezbala
Machka Naopachka Posted October 30, 2013 Report Posted October 30, 2013 Jogu ama znaš ono kad se ugruvaš na kičmi, od sveće. Iskreno ne sećam se dal sam imala majcu na bretele ili ne.
Генеральный Posted October 30, 2013 Report Posted October 30, 2013 ama znaš ono kad se ugruvaš na kičmi, od sveće. богами, изгледа да је свећа била славска 1 1
Zen Posted October 30, 2013 Report Posted October 30, 2013 Mesto nije problem, imam ceo hodnik za odlaganje bajsa, dzaka i ostalo
Kingmanowar Posted October 31, 2013 Report Posted October 31, 2013 Ima li neko iskustva sa Mutant whey-om? Vidim da ima jako dobru cenu a i na bb.com je dobro ocenjen.
Machka Naopachka Posted October 31, 2013 Report Posted October 31, 2013 Oo pubertetlijeee Idi u autlete kod arene, zen. Malo je nerazno 20 evra za podlosku koju ne nosis van kuce ... dakle nije lightweight i ostalo *Nerazumno
WoS Posted October 31, 2013 Report Posted October 31, 2013 Bice da se tamo skuplja samo zdrava i prosvetljena nacionalna omladinska ekipa, sve Kuruz do Kuruza 1 1
kuruz Posted October 31, 2013 Report Posted October 31, 2013 šta sam ti ja skrivio, čoveče kakav 1389 i Miša Vacić, to je SNS ekipa
WoS Posted October 31, 2013 Report Posted October 31, 2013 hah, ma vise sam aludirao na to da pokusavaju da furaju taj prosvetljeni fazon a 'vamo huligani, znam da ti nisi za 1389. Bar ne trenutno 1 1
Guest Bata Životinja Posted November 1, 2013 Report Posted November 1, 2013 a zašto su precrtali ''telo sledi duh'', jel što neka šešeljevska subverzija koju ja ne vidim? 1
Јарослав Posted November 1, 2013 Report Posted November 1, 2013 можда су били у фазону да по логици "у здравом телу, здрав дух", дух заправо треба да следи тело, а не обрнуто
johnnyzzz Posted November 1, 2013 Report Posted November 1, 2013 telo sledi duh može da znači oba jaroslav sledi lua jaroslava sledi lu pošto ne možeš reći teleta sledi duh ili telo sledi duha možda i možeš ovo prvo u stočarskom x fajls maniru palamudim
Recommended Posts