Guest Bata Životinja Posted November 1, 2013 Report Posted November 1, 2013 nego, je li kakav pop osveštao to igralište? 1
Hail Metal Posted November 2, 2013 Report Posted November 2, 2013 Ima li neko iskustva sa Mutant whey-om? Vidim da ima jako dobru cenu a i na bb.com je dobro ocenjen. Ja sam pio iskustva su dobra, kad sam ja kupovao bio je najjeftiniji, jer je to niskoprocentni protein,kad se preracuna odprilike je cena kao Ellite ali koliko znam kanadska su firma i sve sto pise na deklaraciji je tacno, ukus je ok, inace nacuo sam da su se pojavili falsifikati Dimatizerovog ellite proteina, tako da pazljivo Inace ja se uprasio malo, jbg ishrana, fat storing machine 1 1
MissionVao Posted November 5, 2013 Report Posted November 5, 2013 Koliko je stabilno ovo cudo? Pise da moze i za propadanje al cini mi se da nije dovoljno siroka baza. http://www.kupujemprodajem.com/Stalci-za-sipku-8370494-oglas.htm?filter_id=46369425#photoBig
johnnyzzz Posted November 5, 2013 Report Posted November 5, 2013 to valjda zavisi od tehnike a i težine vežbača, ako se budeš njihala nije dovoljno široka, u suprotnim jeste... 1 1
MissionVao Posted November 6, 2013 Report Posted November 6, 2013 Jes bas cu prvo da kupim pa da saznam jel stabilno Vidim Iron fura istu foru za mnogo manje pare pa cu da ih smaram pitanjima
johnnyzzz Posted November 6, 2013 Report Posted November 6, 2013 pogrešan pristup, pravi bi bio "kupiću pa ako nisam dovoljno stabilna napredovaću sa tehnikom, jer kao što rekoh ne zavisi toliko od sprave koliko od vežbača, sprava deluje dovoljno dobro... ako ima jevtinije još bolje...
B@K@ Posted November 7, 2013 Report Posted November 7, 2013 Definitivno nije stabilno ako nisu povezani šipkom/šipkama stalci međusobno, jer ćeš na poslednjim izdizanjima, gde se upinješ i treseš da izguraš, imati lošiju kontrolu i postoji mogućnost da poguraš rukama u strane i da se razdvoje, ili čak i spoje ili krenu napred-nazad. Ne bi' ja to bir'o.
johnnyzzz Posted November 7, 2013 Report Posted November 7, 2013 (edited) nisi pro ako ne umeš da odradiš propadanja na ovome Edited November 7, 2013 by johnnyzzz
рогозуб Posted November 9, 2013 Report Posted November 9, 2013 opet sa onom teretanom akcije: http://www.021.rs/Info/Srbija/FOTO-LGBT-aktivisti-preuredili-nacionalisticku-teretanu.html mada je meni najjache ovo preuredjivanje: 1
Sreta Posted November 9, 2013 Report Posted November 9, 2013 Nacionalisticku teretanu.... pa i Fapril se kikoce u svojoj polusvesti...
Schneider Posted November 12, 2013 Report Posted November 12, 2013 Jel koristite klasičan ili thumbless (monkey grip) hvat na benču? Oko ovog uvek suprotna mišljenja al moram da priznam da dižem više sa monkey hvatom, nego sa klasičnim.
MissionVao Posted November 13, 2013 Report Posted November 13, 2013 Definitivno nije stabilno ako nisu povezani šipkom/šipkama stalci međusobno, jer ćeš na poslednjim izdizanjima, gde se upinješ i treseš da izguraš, imati lošiju kontrolu i postoji mogućnost da poguraš rukama u strane i da se razdvoje, ili čak i spoje ili krenu napred-nazad. Ne bi' ja to bir'o. Sto bi bio sjajan YT snimak Istina, cak su i dve tupave stolice bolje resenje.
Zen Posted November 13, 2013 Report Posted November 13, 2013 Nadrealno mada je u stvari gif unazad ako bolje pogledas
Dead Man Walking Posted November 13, 2013 Report Posted November 13, 2013 Jel koristite klasičan ili thumbless (monkey grip) hvat na benču? Oko ovog uvek suprotna mišljenja al moram da priznam da dižem više sa monkey hvatom, nego sa klasičnim. Klasičan hvat je mnogo sigurnija opcija, bez obzira na sve, ja se ne bih zezao sa tim čim pređeš na veće težine. Takođe jedna od glavnih fora kod benča je da šipku stegneš što jače možeš, a to je takođe lakše izvesti ako uhvatiš klasičnim hvatom.
WoS Posted November 13, 2013 Report Posted November 13, 2013 Ja isto koristim klasican hvat, mada ja ne dizem neke velike tezine. Tako mi je cak i mnogo lakse, ne znam zasto se koristi monkey hvat tacno ali meni ne odgovara nimalo, nekako mi je neprirodno
johnnyzzz Posted November 13, 2013 Report Posted November 13, 2013 bio je neki klip gde je liku iskliznula šipka pravo na vrat... a i koi će nam opozabl tambs ako ih ne koristimo...
Dead Man Walking Posted November 13, 2013 Report Posted November 13, 2013 Takvih klipova imaš kompilacije, ne jedan... ima ih ko kamšot kompilacija
Lou Posted November 13, 2013 Report Posted November 13, 2013 Monkey hvat za front press, klasični za sve ostalo.
Schneider Posted November 13, 2013 Report Posted November 13, 2013 (edited) Pitam, jer vidim da se monkey grip sve češće koristi. Barem kod iskusnih vežbača u teretani primećujem, palac im za benč ne treba. Ne znam kako je kod ostalih profesionalaca, ali Kai Greene isto cepa monkey grip. Uostalom pogledajte: http://www.youtube.c...XSIqyw1lc#t=664 Edited November 13, 2013 by Schneider
Dead Man Walking Posted November 13, 2013 Report Posted November 13, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=bE42A9DJuYg
Kingmanowar Posted November 14, 2013 Report Posted November 14, 2013 Ja koristim monkey grip, stvar navike. Nisam imao problema sa proklizavanjem sipke (stavim sundjer). Neko je vec napisao, nije bas za pocetnike.
Machka Naopachka Posted November 14, 2013 Report Posted November 14, 2013 Daklem, uzela sam ovo da probam: http://www.spidertech.com/pre-cuts/upper-knee-spider-324.html Ima li ko iskustva? Sa tim ili bilo kojim kinesio tape... pišem ovde jer je najposećenija sportska tema, možda nije baš teretana Nije mi jasno to za gripove, zar nije logično da se bez palca koristi kad privlačiš šipku (ili telo) a ne kad guraš od sebe?
Dead Man Walking Posted November 14, 2013 Report Posted November 14, 2013 Kad se nahasam svežih gripova, osećam se kao lik iz Marvelovih stripova...
Dead Man Walking Posted November 14, 2013 Report Posted November 14, 2013 Nisam bio u teretani jedno 20ak dana, preselio sam se. Našao sam ovde neke sprave za vežbanje u šumi, do jaja su al je ladno u pičku materinu. Sad sam malo trčao i radio zgibove i propadanja, mrak, uhvatiš šipku a ona ladna ko kurvino srce, rekao bih da jedno 2 stepena ima. Biće veselo kad bude minus... 1
Recommended Posts