Dead Man Walking Posted October 26, 2015 Report Posted October 26, 2015 Hah juče sam nahvalio ovo govno, danas puče :haha: Vratiću pa ću kupiti opet samo ću probati da nađem kvalitetnijeg proizvođača.
kuruz Posted November 10, 2015 Report Posted November 10, 2015 burazer kupio neku skalameriju za propadanja, zgibove i trbušnjake http://1drv.ms/1MhPAok dobra stvar
Hail Metal Posted November 10, 2015 Report Posted November 10, 2015 Uglavnom se te stojeće mrdaju, bolje kupiti tu spravu koja se pričvršćuje uz zid tiplama.
In The Flesh Posted November 10, 2015 Report Posted November 10, 2015 (edited) I jeftinije je, ali ti treba masivni zid, a nije uvijek na pravom mjestu Edited November 10, 2015 by In The Flesh
Hail Metal Posted November 10, 2015 Report Posted November 10, 2015 I jeftinije je, ali ti treba masivni zid, a nije uvijek na pravom mjestu Masivni zid? Cigla ili blok isti đavo, tu nema problema, mislim da je bolja investicija samo kupiti vratilo za zgibove, propadanja se mogu raditi i na stolicama, na ovakvim spravama su šipke dosta široke, a za trbušnjake, ako ih iko uopšte i radi temeljno, postoji bezbroj vežbi. Ali u suštini uvek je pozitivno uložiti u sport.
In The Flesh Posted November 10, 2015 Report Posted November 10, 2015 Pa da, samo da nijesu gipsani. Sad je trend da se sto vise to forsira u novogradnji.
kuruz Posted November 10, 2015 Report Posted November 10, 2015 jes, siporeks zajebano je instalirati nešto što treba da nosi čoveka od 120 kila, posebno u tuđem stanu ova sprava je dobra, naručio je od ljudi koji rade baš svašta http://urosevesprave.rs/
In The Flesh Posted November 10, 2015 Report Posted November 10, 2015 Jbt, koliko li je onda Mihailo tezak?
Surovi Posted December 29, 2015 Report Posted December 29, 2015 Ja sam Vrlo uspešan u tom Bodibildingu, imam malo Stomak,dok ga ne skinem idem na Takmičenje Olimpijada (Olympic Games) za Kuglu i Kladivo, Ocekujem Svetske Rekorde. ------------------------------ Veliki Prorok,Čudotvorac,Vidovnjak će Se pojaviti na Olimpijadi kasnije i na Olimpiji. Ogroman je Neviđeno Do Sad na Sportskim takmičenjima!!!!!!! {Extraordinary Powers or Abilities}-Dragan Ivkov zvani Surovi: Super Muscular (Mega Mass)[Neogranicen Mišicni Rast] Super Strenghth (Super Power)[Neogranicena Snaga] 1
Surovi Posted December 31, 2015 Report Posted December 31, 2015 Super Osobine su Mnogo vise zastupljene u Stripovima,Igricama,Fantasy Filmovima. To je izuzetno popularno.Tamo niko DO SAD nije tvrdio da je istina,Vec zabava! Superheroj je izmišljeni lik koji je poznat po svojoj hrabrosti i plemenitosti, i koji uglavnom ima živopisni kostim i ime, kao i sposobnosti iznad onih kod obicnih ljudi. (In modern popular fiction, a superhero (sometimes rendered super-hero) is a type of hero character possessing extraordinary talents, supernatural phenomena, or superhuman powers and dedicated to protecting the public.) Ja nemam snagu i Kao Supermen,Hulk,Iron Man, Da bacam okolo Automobile,tenkove,helikoptere, Vec Vecu od Vrhunskih Sportista-Svetski Rekordi. Izgled-Spremam se za 1 mesta: Mr.Olympia, Natural Mr.Olympia Postoji u Religiji,Isus Hrist [Jesus CHrist] i mnogi proroci,Naravno Bog ima Apsolutnu Snagu,davo [Devil,Satan] ima nadprirodnu snagu i govori tudim glasom. Postoje i stari bogovi-Snage,Zvuka,Prorocanstva,Mudrosti... SVEŠTENICI PRIČAJU DA JE POMEŠAO BOGA I ĐAVOLA, NIJE TO RAZARANJE,VEĆ STVARANJE, POJAVA BOGA U TELESNOM OBLIKU. NAUČNICI GOVORE O GENIJU, Vunderkid (kao mali), pogledati forum Filmovi(Movies) 1 1
Surovi Posted January 13, 2016 Report Posted January 13, 2016 Trzaj Iznenađenja Face Nevernika (Face of Heretic) Nije neko Čudo.Video sam dosta puta,naprimer Max Cavalera u Domu omladine kad je Gostovao Paul DiAnu,kad dodjem na more... Ali uglavnom na koncertu me vide dok su u Backstage pa se tamo istrzaju. Nije Čudo zato što je novo neki prorok Čudotvorac, koji je stvorio sam sebi Let There Be Super Muscular (Mega Mass), i ostalo na drugoj temi... 1
Surovi Posted January 14, 2016 Report Posted January 14, 2016 Mislio sam NARAVNO na Apsolutne Težine, Proffesional Varijante Mr. Olympia i Mr.Natural Olympia kasnije i Još Sportova. Ja Sam Superiornije Biće na planeti. ------------------------------------------------------------- Nikakav Trening Ja neću nikad Nikom da pokazujem (možda samo najuža familija) Nikad neću da otvaram Komercijalnu Teretanu,Kupiću tegove da Vežbam kod kuće. Necu izdati nikakvo Video izdanje o Bilo kakvom Treningu bilo kog Sporta - postoji piraterija,necu ništa zaraditi.Ne Vidim poentu tih izdanja. ------------------------------------------------------------ Vrlo Bitno i nije Tajna, a i Vide u prodavnici šta kupujem, Ja NE mogu Da jedem Dosta-1 tanjir na silu Drugi ne bi trpao u Usta, Ne ide.!: Baš Sva Kuvana jela,A ova Još Slabije: Kiseli kupus,Sarmu,Podvarak,Ðuvec,Bilo koji Paprikaš,Pasulj,Prebranac,Boraniju, Vise od 2 Jabuke,Pečenje od Svinjetine,Čvarke,Neukusno... To su meni Roditelji Spremali Ranije,Sad kad sam sam ne kuvam jela uopšte. Bilderi imaju posebnu ishranu, Živa jaja Baš ne mogu ni Jedno,Mnogo Mesa nisam Do sada jeo, od mnogo mleka mi se smuči,Proteine i Amino Kiseline nisam uzimao, meni to liči na hranu za PSE! One Dijete iz knjiga sam probao Dobre su orginal. 1 1
Dead Man Walking Posted January 15, 2016 Report Posted January 15, 2016 Je l' gledao neko ovaj serijal "Strength wars" na youtubu, interesantno je http://www.youtube.com/watch?v=av7IwBfF5m8
Lord Iffy Boatrace Posted January 16, 2016 Report Posted January 16, 2016 ovaj govna moze da jede ima da digne ovoliko kolko mu je genetika odradila posao hahah .
Hail Metal Posted January 16, 2016 Report Posted January 16, 2016 https://www.facebook.com/KnucklesRap/videos/787820011328002/
bo88gdan Posted January 18, 2016 Report Posted January 18, 2016 (edited) ovaj govna moze da jede ima da digne ovoliko kolko mu je genetika odradila posao hahah . genetika plus hemija hemija hemija hemija :mhihi: Edited January 18, 2016 by bo88gdan
Recommended Posts