bo88gdan Posted August 1, 2016 Report Posted August 1, 2016 @ bogdan a jogurt? banana? ok je ovo. slicno je i kod mene. samo meni treba nesto sto ce da mi izbaci iz organizma burek iz trpkovica recimo. odmah. pijem vitamin c onaj obican u foliji sto dodje, kalijum i kalcijum i to je sve
Hail Metal Posted August 1, 2016 Report Posted August 1, 2016 Šaka kikirikija za večeru, 90% masti ali ne mari, bolje nego neki tamo kroasan. Gomila ovozemaljskog povrća, ugljeni hidrati sa niskim glikemijskim indeksom, sa sirom, poželjno mladim, a može i feta, mogu i masline. Burek ne možeš izbaciti, kombinacija trans masti sa najgorim testom je kalorijski bukake za organizam, insulin pumpa šećer u masne ćelije, koje rastu kao kvasac , njihov broj ne možeš smanjiti, ali ne moraš ih sve popuniti, ali kad nema mesta nastaju nove kojih se nikad ne možeš rešiti, jedino mogu da se smanje kalorijskim deficitom i makronutrijenskim kombinacijama. Da možeš i dva tri kuvana jaja za večeru, bolje nego kikiriki, sa dosta povrća.
PajatheTrut Posted August 1, 2016 Report Posted August 1, 2016 JEL MOZE ONAJ POJAS DA SE NOSI U KOCKI ? ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★
Zen Posted August 2, 2016 Report Posted August 2, 2016 Mrsavi se dijetom i vezbanjem, a ne folijama i pojasevima Fixd @hail "kalorijski bukake" kralju Citah neke Spanovickine intervjue, objasnila zena kako se dobijaju definisani trbusnjaci, ne 'iljade trbusnjaka svaki dan, nego da se sto vise angazuju noge, tu su najveci misici, te ce vam "noge istopiti salo sa stomaka" fazon, a kad imas manji procenat masti, imas i bolju definiciju.
soul wandering Posted August 2, 2016 Report Posted August 2, 2016 a sta znaci to kad ti se nenormalno pije mleko? a inace ga bas i ne volis.
bo88gdan Posted August 2, 2016 Report Posted August 2, 2016 Mozda da uzmes kalcijum Fixd @hail "kalorijski bukake" kralju Citah neke Spanovickine intervjue, objasnila zena kako se dobijaju definisani trbusnjaci, ne 'iljade trbusnjaka svaki dan, nego da se sto vise angazuju noge, tu su najveci misici, te ce vam "noge istopiti salo sa stomaka" fazon, a kad imas manji procenat masti, imas i bolju definiciju. normalno da se trenira to se podrazumeva, mada se moze mrsaviti dijetom i bez treninga ali mnogo sporije, Spanovicka je skroz hot ja bih voleo da mi ona sedne na facu i to da potraje satima, elem u tom intervju je otkrila toplu vodu, ps. ona je kao i svo pro sportisti na hemiji. 2
kuruz Posted August 2, 2016 Report Posted August 2, 2016 najbolje se mršavi u bolnici sa 102 na 99 kila za 24 sata, pre mesec dana
bo88gdan Posted August 2, 2016 Report Posted August 2, 2016 11 kg za 7 nedelja keto dijete ove godine
Zen Posted August 2, 2016 Report Posted August 2, 2016 u tom intervju je otkrila toplu vodu, ps. ona je kao i svo pro sportisti na hemiji. cuj, ljudi ne veruju u cinjenice, tako da neka je otkrila toplu vodu, mozda joj neko i poveruje da li ej na hemiji ili ne, koga boli dupe ko ne radi noge cjelava mu keva
bo88gdan Posted August 2, 2016 Report Posted August 2, 2016 cuj, ljudi ne veruju u cinjenice, tako da neka je otkrila toplu vodu, mozda joj neko i poveruje da li ej na hemiji ili ne, koga boli dupe ko ne radi noge cjelava mu keva ja ih srecom radim
Dead Man Walking Posted August 2, 2016 Report Posted August 2, 2016 Ako još niste otkrili maslac od kikirikija pravo je vreme.
Zen Posted August 2, 2016 Report Posted August 2, 2016 @ bogdan kad ces da se izdepiliras i namazes uljem pictures or
Sreta Posted August 2, 2016 Report Posted August 2, 2016 Trenirajte ljudi i jedite ko ljudi. Umrite ko ljudi. Jedino pijte ko stoka. 3
bo88gdan Posted August 2, 2016 Report Posted August 2, 2016 @ bogdan kad ces da se izdepiliras i namazes uljem pictures or Juce sam izdepilirao noge
Zen Posted August 2, 2016 Report Posted August 2, 2016 jok, na slike clanova da ne bude posle privilegije adminske
soul wandering Posted August 2, 2016 Report Posted August 2, 2016 ma jok bre opusteno prepustamo tebi uzivanje u glatkim nogama 1
bo88gdan Posted August 2, 2016 Report Posted August 2, 2016 :haha: bice na slikama clanova prekosutra
Antikristina Posted August 2, 2016 Report Posted August 2, 2016 Ako su privilegija ćosave muške noge, ne želim nikakve privilegije u životu
bo88gdan Posted August 4, 2016 Report Posted August 4, 2016 @ bogdan kad ces da se izdepiliras i namazes uljem pictures or izvoli zen <3 1
Recommended Posts