Antikristina Posted August 21, 2016 Report Posted August 21, 2016 Bako Bako slabo pamtiš http://www.yumetal.net/forum/topic/36473-kosa/page__st__4100#entry2648077 1
B@K@ Posted August 21, 2016 Report Posted August 21, 2016 Axaxaxaxaxaxaaxaaa pa ne verujem, da l' sam stvarno tako glup. Uvek imam povratni transfer blama kad čitam svoje stare postove.
Zen Posted August 22, 2016 Report Posted August 22, 2016 pa jebote ahhahahahahah koji si kopac postova ahahahahahhahahahah ... koliko je bilo vise zena ovde eeeeee
johnnyzzz Posted August 22, 2016 Report Posted August 22, 2016 ja zanm da je bilo više stivija ali zena, mislim da je uvek bila samo jedna zen...
Antikristina Posted August 22, 2016 Report Posted August 22, 2016 Jesam vala kopač, očekujem da postanem precednik za koju godinu
soul wandering Posted August 26, 2016 Report Posted August 26, 2016 (edited) hoce neko da menja dva para tegica od 1kg za jedan par od 2kg? Edited August 26, 2016 by soul wandering
miter Posted August 26, 2016 Report Posted August 26, 2016 Kakva bre teretana sklekovi braćo samo sklekovi plus sirova snaga a tegići i ostalo u muzej
KazimKazim Posted August 26, 2016 Report Posted August 26, 2016 hoce neko da menja dva para tegica od 1kg za jedan par od 2kg? Njih dvoica, kao edan los stail
Dead Man Walking Posted August 28, 2016 Report Posted August 28, 2016 Jujimufu! Pratio sam ga na Instagramu pre nego što je postao poznat!
bo88gdan Posted August 30, 2016 Report Posted August 30, 2016 Ja malo eksperimentisem i utvrdio sam da je moguce jesti svaki drugi dani enormne kolicine Junk hrane i to uvece pred spavanje ako se preko dana postuje stroga dijeta bar meni to radi, i dalje sam Lean
Zen Posted August 30, 2016 Report Posted August 30, 2016 to je zato sto si mald i imas odlican metabolizam i verovatno dobru genetiku koji useravas i to ce ti se obiti o glavu posle 30 ili 35 godine plus sad kad te doktorka napenali zivi zdravo, misli svojom glavom, duze ces jebati u zivotu
bo88gdan Posted August 30, 2016 Report Posted August 30, 2016 Imam shit metabolizam, tj imao sam do pre nekih 6 meseci, tipa sta god sranje da pojedem navuce mi voduracu i mast moj stariji brat jede smece hranu ceo zivot i ima ispod 10% masti uvek moguce da se posle 5,6 meseci dijete se nesto desilo sa mojim metabolizmom pa ubrzano sagorevam ovo sranje sto unosim u sebe plus npr sto radim na poslu fizicki zahtevnom a celu smenu budem u deficitu sa kalorijama Jebem ovih dana po celu noc, nemam s`tim problem nikada
Zen Posted August 30, 2016 Report Posted August 30, 2016 ama pricam za buducnos' nemoj se zezati, ako ti je vec metabolizma bio dodjavola, pa si ga dijetom popravio, zasto sad hoces opet da ga useres... koja si zena!
bo88gdan Posted August 30, 2016 Report Posted August 30, 2016 Navukao sam se na palacinke krem,plazma,lesnik i kad god krenem po devojku ja uzmem jedno 2,3 komada sad cu da doruckujem 5 jaja, paradajz i odoh u gym da se satrem od ozbiljnog treninga nisi ti svesna koje su to muke kad svi oko tebe jedu sve a ti jedes samo ono sto treba mada ima to svoje benefite :da:
bradilko Posted August 30, 2016 Report Posted August 30, 2016 (edited) probaj krem plazma višnja (ali ona kompotirana iz tegle, ne onaj šećerni preliv) Edited August 30, 2016 by bradilko
bo88gdan Posted August 30, 2016 Report Posted August 30, 2016 probaj krem plazma višnja hahahah koliko veceras :da:
Zen Posted August 30, 2016 Report Posted August 30, 2016 nisi ti svesna koje su to muke kad svi oko tebe jedu sve a ti jedes samo ono sto treba nemas pojma koliko sam svesna toga, narocito poslednje dve nedelje i svi stalno nesto jedu i sve jebeno mirisheeeeee :haha: ne budi zderonja, uzmi jednu jebenu palacinku aman ono, da se ZASLADIS a ne da obrokujes jedes ko da sutra ne postoji, aman gladna godino
ShinigamY Posted August 30, 2016 Report Posted August 30, 2016 Bogdane, ako si do sada na keto bio, znaci da ti je telo vec naucilo da proizvodi ketone i da sagoreva masti mnogo efikasnije, sto znaci da u teoriji ako jedes junk food, mnogo ces bolje da procesiras to. Takodje, po tvojim slikama koje sam video ovde, ti si vec vrlo vrlo lean, i odrzavas taj nivo lean-a tako sto trosis energiju na poslu i na teretani. Probaj da sedis 8 sati za kompom i da odrzavas takav nacin ishrane sa junk food-om Nema teorije. Znaci da si ti u zestokom deficitu cim ti polazi za rukom da zderes sta zelis i da ostanes lean. Al svakako svaka cast na izgledu, ja se mucim da se spustim ispod 15% body fat vec pola godine, nikako da preguram, a jedem sve vreme clean, nemam cheat dana, idem u teretanu sat vremena dnevno, drzim kalorije ispod 1500, jebiga, genetika
bo88gdan Posted August 30, 2016 Report Posted August 30, 2016 nemas pojma koliko sam svesna toga, narocito poslednje dve nedelje i svi stalno nesto jedu i sve jebeno mirisheeeeee :haha: ne budi zderonja, uzmi jednu jebenu palacinku aman ono, da se ZASLADIS a ne da obrokujes jedes ko da sutra ne postoji, aman gladna godino jos neki dan i prestajem skroz da jedem junk Bogdane, ako si do sada na keto bio, znaci da ti je telo vec naucilo da proizvodi ketone i da sagoreva masti mnogo efikasnije, sto znaci da u teoriji ako jedes junk food, mnogo ces bolje da procesiras to. Takodje, po tvojim slikama koje sam video ovde, ti si vec vrlo vrlo lean, i odrzavas taj nivo lean-a tako sto trosis energiju na poslu i na teretani. Probaj da sedis 8 sati za kompom i da odrzavas takav nacin ishrane sa junk food-om Nema teorije. Znaci da si ti u zestokom deficitu cim ti polazi za rukom da zderes sta zelis i da ostanes lean. Al svakako svaka cast na izgledu, ja se mucim da se spustim ispod 15% body fat vec pola godine, nikako da preguram, a jedem sve vreme clean, nemam cheat dana, idem u teretanu sat vremena dnevno, drzim kalorije ispod 1500, jebiga, genetika slazem se sve i hvala
johnnyzzz Posted August 30, 2016 Report Posted August 30, 2016 nema budućnosti u srbiji jebeš budućnost dva parčeta torte za doručak nikad preko 10% fak jea
Sreta Posted August 30, 2016 Report Posted August 30, 2016 Ubacite dosta stresa. Pojacajte, ako ga nema dovoljno i gojenje nestaje kao rukom odneseno. Evo na primer, kupujte redovno kurir, gledajte Maldive.
Recommended Posts