Srbin Hamza Posted October 17, 2022 Report Posted October 17, 2022 9 hours ago, VoivodBG said: jeste mozda malo skuplje platiti trenera kolko para 10 hours ago, bo88gdan said: Nije, niko od YT fitnes zvezdi nije Omar Isuf?
VoivodBG Posted October 17, 2022 Report Posted October 17, 2022 Ovaj vodjeni trening sto sam uzeo 7k, imas 30 sesija. Trenutno idem 3 puta nedeljno, ali mislim da cu u cetvrtom mesecu da pojacam na cetiri odlaska, mogu jedan dan i sam da uzmem od ovih vezbi sto mi zadaje jer uvek zapisem posle na papiru sta sam sve radio. Athletic's Gym je u pitanju.
bo88gdan Posted October 18, 2022 Report Posted October 18, 2022 12 hours ago, Srbin Hamza said: kolko para Omar Isuf? 100 e 12 treninga kod mene i to je sa popustom NIKO
Srbin Hamza Posted October 18, 2022 Report Posted October 18, 2022 1 hour ago, bo88gdan said: 100 e 12 treninga kod mene i to je sa popustom jel ti se javi ko drugi mesec haha dobro, ako daš u okviru toga i tipove za prehranu pošteno
ShinigamY Posted October 18, 2022 Report Posted October 18, 2022 You guys are getting paid? :haha: Salim se, u Minhenu u teretani u kojoj idem, kada dodjes, instruktor provede 2-3 sesije sa tobom za redom for free, da te sprovede skroz kroz sve sprave, napravi plan i program (doduse ima i app za FitX gym koji ima sve planove i programe manje vise), plus uvek mozes da ih pingas ako imas pitanja. Naravno ima i freelancer trenera, ali to je kontam samo za ljude kojima stvarno treba neko da ih motivise i gura stalno ...
Srbin Hamza Posted October 18, 2022 Report Posted October 18, 2022 u Minhenu pretpostavljam i košta teretana više nego na Balkanu pa uračunaju u cenu
ShinigamY Posted October 18, 2022 Report Posted October 18, 2022 2 minutes ago, Srbin Hamza said: u Minhenu pretpostavljam i košta teretana više nego na Balkanu pa uračunaju u cenu Placam 15 eur mesecno. Mislim da su sada podigli na 20 eur ugovor. Posto sam ja ugovor potpisao pre 3-4 godine, i samo placao dalje mesecno, nije mi se cena promenila. Uglavnom je oko 20 eur mesecno clanarina.
bo88gdan Posted October 18, 2022 Report Posted October 18, 2022 3 hours ago, Srbin Hamza said: jel ti se javi ko drugi mesec haha dobro, ako daš u okviru toga i tipove za prehranu pošteno Ko resi da promeni zivot se javi i nastavlja Nije problem za musterije samo sto sam odjebao sve kad sam isao u Dubai i sad me iskreno mrzi da to radim Evo da ne bude samo teoretisanje na ovoj stranici Slikano pre sat vremena, bez boje, filtera sa mojim sugavim telefonom
Srbin Hamza Posted December 1, 2022 Report Posted December 1, 2022 Ovaj nije na steroidima tako što jeste na steroidima? 1
bradilko Posted December 1, 2022 Report Posted December 1, 2022 opšte je poznato da rogan cepa roide, sam je rekao da puca TRT redovno. kad smo kod roida
Srbin Hamza Posted December 1, 2022 Report Posted December 1, 2022 pa da, al ne vjerujem čak ni da uzima samo trt
bo88gdan Posted December 8, 2022 Report Posted December 8, 2022 On 12/1/2022 at 10:12 PM, bradilko said: opšte je poznato da rogan cepa roide, sam je rekao da puca TRT redovno. kad smo kod roida Svi oni uzimaju sve Juce se bode u dupe lik u svlacionici Lik koji nema veze sa mozgom ni sto se treninga tice ni suplementacije a da ne pricam o hemiji a da nece ovi sto imaju milione i sa tim naravno dostupno sve ahhahahahha
ShinigamY Posted December 20, 2022 Report Posted December 20, 2022 (edited) Da vrnemo temu na pravi tok, jutros oborih svoj licni rekord za Standing Calf Raise - dva poslednja seta, 10 ponavljanja x 195kg. Kako stojite sa listovima? Meni je ovo donekle lako odraditi, ortak mi nije verovao da radim serije na hammerstrength calf raise ovako, pa morao da snimim. Jebem li ga sta posle ovoga? Ja nemam u teretani masinu koja gura vise od 195 za listove. Sad mogu samo da ponavljam ovo, ili da krenem seated? Inace sam 76kg (jutros se merio), pokusavam da naguram 80 do kraja januara sa trenitnom bulk dijetom, pa od februara da krenem cut. Evo serija: https://imgur.com/a/67HE2U2 A evo i video poslednjeg seta: https://imgur.com/a/k0CWVjr Edited December 20, 2022 by ShinigamY
Srbin Hamza Posted December 20, 2022 Report Posted December 20, 2022 ne mislim da ti treba veća težina za listove možeš recimo raditi listove prvo pa onda čučnjeve i ostalo za noge, jer ih onda više angažuješ, što mislim da je bitnije nego da samo povećavaš težinu listove možeš lagano raditi dok sediš za stolom i radiš nešto, staviš laptop u krilo i radiš listove, šetaš i radiš listove, sediš u bioskopu i radiš listove naravno, ja ovo sve brbljam pre nego što dođe bogdan, ali mislim da je besmisleno dizati 300 kila listovima eo ako hoćeš radi po jednu nogu i dobićeš veću težinu, ali ja i dalje ne mislim da je to odgovor
ShinigamY Posted December 20, 2022 Report Posted December 20, 2022 Ima to sve smisla naravno, al' tom logikom bi svaki misic rastao i napredovao (kad hodas, aktiviras svaki misic na nogama valjda), a ja kontam da mi listovi rastu / napreduju srazmerno. Naravno, ima limit dokle moze, imam drugara koji je od samog boga nasledio gene vrv i nadaren za ramena, grudi i ledja, a pilece nogice, koliko god da trenira, ne moze nista da uradi. 50kg max na Calf Raises radi. Rekoh, ako vec imam dobru predispoziciju za tu grupu misica (noge generalno), da treniram jako :) Cucanj prvo radim na leg day, odmah nako idem listove, pa onda na presu i posle ostale zajebancije. Danas mi je bio bas dobar dan, cucanj poslednje dve serije 8x90kg - sto mi je rekordno, al' verujem da sam mogao 95 da sam imao nekoga da me spotuje u tom momentu, i presa 3x10x160kg (posle zagrevanja). Probacu sa jednom nogom na masini, nije losa ideja. Problem je sto sam ja odradio sve ove setove, i bukvalno ne osecam misic kao da sam ga nesto preterano radio. Imalo je snage jos za odraditi (naravno ne treba preterivati). Tako da, moram povecavati tezinu postepeno da dodjem do nivoa kada misic stvarno ide u limit (a da se pazi na povrede).
bo88gdan Posted December 21, 2022 Report Posted December 21, 2022 On 12/20/2022 at 10:31 AM, ShinigamY said: Da vrnemo temu na pravi tok, jutros oborih svoj licni rekord za Standing Calf Raise - dva poslednja seta, 10 ponavljanja x 195kg. Kako stojite sa listovima? Meni je ovo donekle lako odraditi, ortak mi nije verovao da radim serije na hammerstrength calf raise ovako, pa morao da snimim. Jebem li ga sta posle ovoga? Ja nemam u teretani masinu koja gura vise od 195 za listove. Sad mogu samo da ponavljam ovo, ili da krenem seated? Inace sam 76kg (jutros se merio), pokusavam da naguram 80 do kraja januara sa trenitnom bulk dijetom, pa od februara da krenem cut. Evo serija: https://imgur.com/a/67HE2U2 A evo i video poslednjeg seta: https://imgur.com/a/k0CWVjr Ponavljaj stim sto imas varijacije polozaja stopala odlicne kilaze za natural vezbaca i ja maksujem na masini jer nema vise tegova da se stavi tj ploca da se podesi Nema neke konkretne razlike izmedju seated i stajace varijante sto se tice razvoja lista ZA koji je SIGURNO SMEM DA POTPISEM ZIVOTOM GENETIKA NAJBITNIJA OD SVIH MISICNIH GRUPA JA ZNAM LJUDE KOJI SE SATIRU OD RADJENJA LISTOVA I NIKAKAV POMAK NEMA ZNACI TO JE NESTO JAKO CUDNO DA NE MOZE CUDNIJE BITI Ali ako vas posluzi genetika, ovakav nacin treninga kao tvoj, ishrana i san mozete razviti listove poput mojih 1
Recommended Posts