Schneider Posted February 23, 2011 Report Share Posted February 23, 2011 Hehe koliko teretitisanja oko Animal Cuts Sta bi tek bilo da diskutujemo o recimo Methyl Test-U (za neupucune nesto kao trubulus samo mnogo jace). Hocu da kazem da su oba legalna, a da je u pravu ovaj Bata sto prica o sastojcima jeste, tj pise na deklaraciji prozivodjaca da je moguce da ti sjebe neki organ i slicno( prozvodjac se UVEK ogradjuje od toga, ne pada mu na pamet da se sudi sa tobom ako se sjebes od njegovog suplementa). Ali isto tako hocu da kazem ako ne bude tukao po sagorevacima konstatno nece biti nikakbih problema prosto sagorevaci tako deluju, i ne preporucuju se ljudima sa visokim pritiskom,aritmijom i slicno. Licno ja od proteina dalje nisam ni isao, dobro uzeo sam jednom neki NO proizovod ali nikad nisam imao problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoS Posted February 23, 2011 Report Share Posted February 23, 2011 Pa imas u bilo kojoj radnji sportske opreme , ja koristim gumu ... Dobro, ja hteo neku best buy informaciju, nisam jos ni krenuo da trazim, samo sam hteo neku orijentacionu cenu da saznam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kingmanowar Posted February 23, 2011 Report Share Posted February 23, 2011 @Bata Ja rekoh da na forumu pita strucne ljude, a da si pogledao forum znao bi da tamo postoji tim ljudi sastavljen od strucnjaka sto ukljucuje i doktore medicine, profesionalne bildere, profesionalne fitess takmicare i druge profesiomnalne sportiste koji mogu da ga posavetuju kako da resi svoj problem. Prvo pogledaj forum pre nego sto krenes sa kritikom. Uostalom ako ne verujes da iza tih naloga stoje profesionalci uvek mozes da odes direktno kod nijh pa da se raspitas. Drugo: Kazes da je AC otrov i da moze ostaviti trajne posledice? Evo juce procitah u novinama da od oralnog sexa moze da se dobije rak grla? Jel to znaci da ces prestati da upraznjavas isti do kraja zivota da ne bi rak dobio kojim slucajem? Izlaganje suncu u letnjim periodima moze izazvati rak koze? Hoces ostati kuci celo leto a da ne izvris kroz prozor? Jel si znao da je sva dimljena hrana i meso sa rostilja kancerogeno? Poenta je da nisi nezavistan sistem u odnosu na sve oko sebe i da od necega moras umreti. U svakom slucaju AC nije preparat za redovnu upotrebu vec samo po potrebi. Idealno bi bilo da ti uopste ne treba ili ako vec hoces da ga koristis, kupis jedan skines 5-6kg sala viska, a onda pazis da to salo ne vratis. Za one koji treba vise da skinu, prvo dobro znojenje uz fizicku aktivnost, pa kad dodjes do finesa onda jedan AC i zavrsis posao, naravno uz nadzor nutricioniste i doktora medicine. I najbitnija stvar, pre bavljenja bilo kojim sportom uradti kontrolu organizma i savetovati se sa doktorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bata Životinja Posted February 23, 2011 Report Share Posted February 23, 2011 Ove stiskavce ili kako se već zovu imaš svuda, čak i u prodavnicama sa ortopedskim pomagalima, ono u izlogu stoji plastična noga, štaka i stiskavac Cena 7-8 evra, 10 u vrh glave. Ali Hail je u pravu, bolja je guma. Guma se prilagođava tvojoj ruci, a ovo ne. Plus najčešće iritantno škripi, gumu možeš i u biblioteku da nosiš. Kingmanowar, ti govoriš o ljudima koji su najverovatnije PLAĆENI da reklamiraju ovaj otrov. Drugo, dr.sci.med. nije niko na tom forumu jer dr.sci.med. je DOKTOR NAUKA, dakle 6 godina fakultet, 3 godine specijalizacije, 2 godine magistrature, još par godina doktorskih studija pa si onda prof.dr. A to koliko naši doktori (samo završen faks) brinu o svojim građanima govore razne afere u kojima su prepisivali neefikasne lekove čak i deci, zato što su dobijali PROVIZIJU za to. Ti želiš da na forumu koji propagira korišćenje Animal cutsa dobiješ kvalitetan savet. Alo, oni su plaćeni da to propagiraju. Dečko, da je zdravo kupovalo bi se u APOTECI. Ovo je DROGA i to je činjenica. Jedino to podržavam, u bolnicu na pregled kod lekara koji ni na kakav način nije povezan sa trgovinom ovim proizvodima pa njega pitaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted February 23, 2011 Report Share Posted February 23, 2011 Ili odustati od svega toga i ici po knjizi Vinsa Del MOntea ... onda nista od leshenja za vikend jer neces imati para XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kingmanowar Posted February 23, 2011 Report Share Posted February 23, 2011 @Bata E jbg ti sad pricas da su svi u zaveri protiv tebe. Otkud onda znas da se zdravo prodaje u apotekama? Mozda su te i to slagali ne bi li ti prodali nki lek koji ti uopste ne treba... Anyway ja sam sve rekao sta mislim u vezi AC-a i ne nameravam dalje da polemisem. Svako ko misli da bilo sta koristi nek se obrati strucnim licima gde god ih nasao.. @Smorock Dobar je Vince, sto po gradji sto po propagiranju I sto je najvaznije ne samo za BB vec za sve sportove PRAVILNA ISHRANA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bata Životinja Posted February 23, 2011 Report Share Posted February 23, 2011 Kingmanowar, pola familije mi nosi bele mantile... Prvo šte treba da se nauči jeste da su svi lekovi droge, ali da sve droge nisu lekovi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted February 23, 2011 Report Share Posted February 23, 2011 Koliko može da ima težine jedna puna kuhinjska kašika proteina? Kontam da je to približno isto kao brašno ili šećer pa bi puna bila nekih ~25g? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted February 23, 2011 Report Share Posted February 23, 2011 btw procesljah opet Xsport forum. Za razliku od pre par godina, moram da primetim da su tamo sad bash hemijski orjentisani. Ne svidja mi se to. Mislim, kapiram da je iza celog foruma radnja sa suplementima, to je jasno, al preteruju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
рогозуб Posted February 23, 2011 Report Share Posted February 23, 2011 Koliko može da ima težine jedna puna kuhinjska kašika proteina? jedna kuhinjska kashika whey proteina je teshka ~15 grama, tako kazhe sveznajucji gugl. samo neznam koji cje ti taj podatak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted February 23, 2011 Report Share Posted February 23, 2011 Ne znam gde mi je ona "merica" Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted February 23, 2011 Report Share Posted February 23, 2011 Ja dobih Pansport sejker sad kad sam uzeo Cuts ali mi trenutno ne sluzi nicemu. Nije covek imao vise majica pa mi dao to na poklon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted February 23, 2011 Report Share Posted February 23, 2011 Ima li ovde neko ko nije bio debeo, pa došao na temu, nego bio mršav, pa došao na temu? Još ako se pritom nije kljukao nikakvom hemijom, onda me pogotovo zanimaju saveti dotične osobe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted February 23, 2011 Report Share Posted February 23, 2011 Nisam došao na temu, ali sam mršav i radim na tome. U suštini, hleb i po dnevno sa dosta mlečnih proizvoda u ishrani. Plus, serije vežbi svako jutro, pet dana u nedelji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted February 23, 2011 Report Share Posted February 23, 2011 Nisam došao na temu, ali sam mršav i radim na tome. U suštini, hleb i po dnevno sa dosta mlečnih proizvoda u ishrani. Plus, serije vežbi svako jutro, pet dana u nedelji. +SURUTKA posle obroka!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
рогозуб Posted February 23, 2011 Report Share Posted February 23, 2011 (edited) Ima li ovde neko ko nije bio debeo, pa došao na temu, nego bio mršav, pa došao na temu? ja nisam deb'o.. U suštini, hleb i po dnevno sa dosta mlečnih proizvoda u ishrani. +SURUTKA posle obroka!!! ma sve je to njesra.. batali hleb i jedi umesto toga pirinach. a gomila sochiva i poneko przheno belance je sve proteina shto ti treba. Edited February 23, 2011 by рогозуб 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted February 23, 2011 Report Share Posted February 23, 2011 On je pitao kako da se ugoji a ne kako da nabaci misicnu masu )),to je vec druga tema Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted February 23, 2011 Report Share Posted February 23, 2011 4 obroka dnevno,pola kile-kila grickalica dnevno,2-3 litre kole dnevno,4-5 puta pijan od piva nedeljno.Uspeh zagarantovan,ja sam tako za 6 meseci dobio 25 kila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted February 23, 2011 Report Share Posted February 23, 2011 Ima li ovde neko ko nije bio debeo, pa došao na temu, nego bio mršav, pa došao na temu? Još ako se pritom nije kljukao nikakvom hemijom, onda me pogotovo zanimaju saveti dotične osobe NIKAD PRIRODA SAMO STEROID U GUZICU!!! btw našao sam mericu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bata Životinja Posted February 23, 2011 Report Share Posted February 23, 2011 btw našao sam mericu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nesalomivi Posted February 23, 2011 Report Share Posted February 23, 2011 Posle nedelju dana ovsenih pahuljica sa jogurtom, sad par dana doruckujem pileca prsa. Malo promene A sto se tice pahuljica, koliko grama odprilike treba uzeti za obrok? Svi kazu da je to zdravo ali i kaloricno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bata Životinja Posted February 23, 2011 Report Share Posted February 23, 2011 (edited) Inače Denny, ko se još udebljao od hleba i mleka? 6 000 kalorija dnevno, to ti je otprilike odgovor. Jedna verzija je Lemijeva, al' ima da umreš nakon šest meseci, jebote koka kola i pivo, to još nisam čuo Imaš tabele za kalorije na netu, pronađi i pogledaj koliko šta ima kalorija i jedi ono što ti se sviđa --------------- usput, setio sam se još jedne stvari za ove što hoće da skidaju stomake i guzice, da urade test intolerancije na hranu. Ukratko, neki ljudi mogu da se debljaju od šargarepe, krastavca i narandži, a žderu ih jer misle da su dijetalne. Test intolerancije na hranu ti pokazuje šta ti škodi a šta ne, može da ti škodi piletina ili neke vrste ribe, a da ti ne škodi svinjetina, sve zavisi od osobe do osobe. Skoro svaka laboratorija to radi, cena je oko 3 000 dinara (prekontrolišu vam stotinak namirnica). Edited February 23, 2011 by Bata Životinja Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted February 23, 2011 Report Share Posted February 23, 2011 Jedna verzija je Lemijeva, al' ima da umreš nakon šest meseci, jebote koka kola i pivo, to još nisam čuo Nista meni ne fali,zdrav sam ko dren,stoga slobodno udrite.Koka kola po danu,pivo uvece. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bata Životinja Posted February 23, 2011 Report Share Posted February 23, 2011 da, a kad si zadnji put prekontrolisao krvnu sliku? Ti se možeš super osećati ali verovatnoća je 99,99% da imaš povišene amilaze, a to je ključ za kasnije srčane probleme. Svako može super da se oseća ali krvna slika ne laže. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted February 23, 2011 Report Share Posted February 23, 2011 usput, setio sam se još jedne stvari za ove što hoće da skidaju stomake i guzice, da urade test intolerancije na hranu. Ukratko, neki ljudi mogu da se debljaju od šargarepe, krastavca i narandži, a žderu ih jer misle da su dijetalne. Test intolerancije na hranu ti pokazuje šta ti škodi a šta ne, može da ti škodi piletina ili neke vrste ribe, a da ti ne škodi svinjetina, sve zavisi od osobe do osobe. Skoro svaka laboratorija to radi, cena je oko 3 000 dinara (prekontrolišu vam stotinak namirnica). Test je dobra stvar, problem je sto su namirnice podeljene u dve grupe, par glavnih alergena i ostalo. E sad ako su ti glavni alergeni recimo mleko, psenica, kvasac i secer moz se jebati jer to ide u 90% stvari koje jedesh. Licno, smatram da treba uraditi taj test ali da ako nemas nekih zdravstvenih problema ne treba slepo da ga se drizh. Drugi problem je ishrana po tom modelu, jako puno vremena ide na osmisljavanje obroka i plus nemas sta da jedesh van kuce sem voca. Ne kazem da je test losh nego da je nemoguce primenjivati ga u praksi kako treba. Bilo bi daleko korisnije da daju tri grupe namirnica, glavni alergeni, srednji i oni na koje si malo netolerantan. @ Lemi Kola kola i ostala slatka gazirana pica jedu magnezijum iz organizma, sto pre ili kasnije dovodi do grceva i slabljenja kostiju i zubne gledji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts