Jump to content

Masa ili definicija?  

62 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Radio sam danas tu vezbu , napisah gore da mi je to omiljena sa bucicama . Danas taj potisak na kosoj klupi :

1, serija x 10 ( sa 25 kg bucica )

2. serija x 8 ( sa 27.5)

3. serija x 8 (sa 30 kg )

4. serija x 6 - otkaz ( sa 30 kg )

Samo sto ja zarotiram dlanove kad podignem bucice .

Inace u teretanu gde idem ponekad dolazi profesionalac , ide na takmicenja , vise radi to za grudi nego benc .

Brate zajebao si kurac,respect :pivopije:

Posted

desi se...posebno posle jakog fudbala...meni se nekada desi(nista homo)...ako se igra neki jak fudbal,stalne promene kretanja,dueli,trcanja ko manjika...upali se celo telo...ja sutra idem na jedan jak fudbal...danas je neki onako,nije los,al sutra se igra sa nekim profijima...

Posted

Никад нисам имао упалу дупета, чак ни кад сам тренирао кошарку, односно атлетику, а имали смо јебене припреме.

Posted

Gledam večeras na Danima piva takmičenje u držanju krigle - sa jedne strane mladi napucanko, sveže izašao iz teretane a protiv njega neki običan sredovečni lik starinskog kova, naizgled daleko slabiji. Pogodite ko je pobedio, i to ubedljivo. :haha:

Posted (edited)

Gledam večeras na Danima piva takmičenje u držanju krigle - sa jedne strane mladi napucanko, sveže izašao iz teretane a protiv njega neki običan sredovečni lik starinskog kova, naizgled daleko slabiji. Pogodite ko je pobedio, i to ubedljivo. :haha:

mladi napucanko?

Edited by BruceBruce
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...