Dead Man Walking Posted October 16, 2011 Report Posted October 16, 2011 Hm nekim spletom okolnosti uzeo sam tablete kofeina , i kako citam dobar je prirodan sagorevac masti , probacu , ima neko iskustva ? Uzeo sam ja 100 komada pre jedno dva meseca, popio sam pola sigurno. Prva stvar od svih sranja od koje baš primetiš dejstvo. Inače nije to ništa strašno, kao 3 kafe možda. Ne preporučuje se tek više od 3-4 tablete dnevno a ti ćeš naravno uzimati jednu do pola sata pre treninga... Ja sam osim toga isti dan pio još i do jednu kafu na poslu...
Lord Iffy Boatrace Posted October 16, 2011 Report Posted October 16, 2011 (edited) Ko zna koliko bih ja bio hiperaktivan da to pijem,i ovako sam hodajuci adrenalin jos to da uzmem mislim da bih bio gori nego komani kad odrade speed... Edited October 16, 2011 by BruceBruce
In The Flesh Posted October 16, 2011 Report Posted October 16, 2011 (edited) Prva stvar od svih sranja od koje baš primetiš dejstvo. U kom smislu? Jesi li nabacio koje kilo mišića/izgubio koje kilo sala ili jednostavno bolje treniraš, a rezultati još nijesu toliko vidljivi? Edited October 16, 2011 by In The Flesh
Dead Man Walking Posted October 16, 2011 Report Posted October 16, 2011 Primetiš da nema onog osećaja smora u teretani, osećaš da ti se radi i da bi pravio manje pauze između serija. Ja sam imao tih problema jer radim do pola 6 pa onda posle toga moram da prebrodim nekih sat vremena od kako se najedem da ne legnem da spavam, a ako odem takav u teretanu kad legnem na benč mislim da ću zaspati Možda je i placebo, otkud znam... Ne pijem kofein od kako sam krenuo na Kick Box/Muay Thai jer su mi treninzi u 8 pa ne mogu posle da zaspim ako tako kasno popijem.
In The Flesh Posted October 16, 2011 Report Posted October 16, 2011 Pa da, jednostavno ti daje više volje za treningom. Na tom principu počivaju većina preparata/suplemenata, a od tvog pojačanog treninga zavisi koliko napreduješ.
Dead Man Walking Posted October 16, 2011 Report Posted October 16, 2011 Naravno, sve je to povezano. Kao najbolji pre workout suplement mnogi preporučuju Jack 3D, koji u sebi sadrži kofein između ostalog. Neki ljudi nemaju problema sa tom motivacijom, meni je problem jer sam maltene ceo život imao običaj da spavam posle podne pa sam izuzetno pospan oko 17-18.
Zen Posted October 16, 2011 Report Posted October 16, 2011 Neki ljudi nemaju problema sa tom motivacijom, meni je problem jer sam maltene ceo život imao običaj da spavam posle podne pa sam izuzetno pospan oko 17-18. I ja. To se zove trening za penziju
tier_mfkr Posted October 16, 2011 Report Posted October 16, 2011 Pa, jel zna neko da preporuci neki sagorevac (al' da nije Animal Cuts), a da se misicna masa ne gubi uopste, ili u vrlo malom procentu... Mis'im znam one fore sa glutaminom u kombinaciji sa sagorevacem itd,itd... Nesto, a?
рогозуб Posted October 16, 2011 Report Posted October 16, 2011 (edited) ne jedi zasicjene masne kiseline (meso, zhumanca, mlechni proizvodi, mleko koje nije nemasno), cje se steshesh odma, a zhderi sochivo, soju, belanca i eventualno proteinske shejkove u nemasnom mleko (ako volish takve stvari) i necjesh gubiti mishicjne mase. Edited October 16, 2011 by рогозуб
-Mare Posted October 16, 2011 Report Posted October 16, 2011 I idi treniraj bez svega toga i ocekuj napredak.
Schneider Posted October 16, 2011 Report Posted October 16, 2011 A sta fali Animal cuts-u, koliko mi je poznato on izuzetno dobro radi posao.
-Mare Posted October 16, 2011 Report Posted October 16, 2011 Nisam ni ja hteo da komentarisem - da se ne bi vracali na onu nepotrebnu raspravu, nekoliko strana unazad. AC je prava stvar, to je sve sto imam da kazem.
Zen Posted October 16, 2011 Report Posted October 16, 2011 Idem sutra da pogledam kakva je atmosfera na bujinkan dojo treningu, ako iole lici na onu u Bujinu kod Vasicau 9 gimnaziji, I'm back btw jebeni hula hop i dalje ne mogu da verujem kako je to prokleto genijalno za kicmu
Jabba the Hutt Posted October 18, 2011 Report Posted October 18, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=df8GVX0LbC8&feature=related 2
MissionVao Posted October 18, 2011 Report Posted October 18, 2011 (edited) Hahaha Sto se tice detalnije analize http://iron.rs/ Body Pump tegova, danas sam ih probala na nekom kvazi aerobiku i sipka je masivna i ne klizi, bas deluje ok uradjena. Tegovi hvala bogu ne zveckaju i ne deluju kao da ce posle par nedelja da pukne plastika. Za one pare probala bih sigurno. E sad tu je problem napredovanja, max. kombinacija je 6x5kg + sipka sto je 32kg. Makar za mrtvo dizanje to ce biti premalo i morace da padne teretana. My bad, sa obicnim sipkama moguce je do 90kg. Sto je mozda muskarcima nedovoljno... Edited October 18, 2011 by MissionVao 1
Jabba the Hutt Posted October 18, 2011 Report Posted October 18, 2011 Pa dovoljno je to, bar za početak, a ko 'oće dalje da se pumpa, moraće u neki lokal
Lou Posted October 18, 2011 Report Posted October 18, 2011 Meni dovoljno, jer cilj nije pumpanje. Hvala za recenziju tegova.
MissionVao Posted October 19, 2011 Report Posted October 19, 2011 Nema na cemu Inace te tegove u Palestri ne koriste kako je namenjeno vec samo golu sipku radi podrske drzanju ( nije da dolaze samo polumrtve babe)i posebno diskove za neke core vezbe (max 2kg)... skroz sam se razocarala. Izgleda da kod nas nema pravog Body Pumpa
Zen Posted October 19, 2011 Report Posted October 19, 2011 Mozda to i nije tako lose sto ga nema kod nas, plase me nase varijante muzike, zamisli da vezbas uz Karleusinu Insomniju
MissionVao Posted October 19, 2011 Report Posted October 19, 2011 Ne znam gde to pici domaca muzika, nisam je sretala Svi se prze na urbano tj strano. Mada i tu postoje krajnosti, ranije nam je Body Pump isao uz ambijental, svaki put kad duboko udahnes zeva ti se Na Jogi verovatno dobijes cebence.
Indorile Posted October 19, 2011 Report Posted October 19, 2011 Skorasnji "achievment": I pravilniji ruski u odnosu na prosli put x) http://www.youtube.com/watch?v=_w2zjJ7OyV8 2 1
Dead Man Walking Posted October 20, 2011 Report Posted October 20, 2011 Svaka čast. Kol'ko kila imaš?
Jabba the Hutt Posted October 21, 2011 Report Posted October 21, 2011 ...i jebeš KAO LUD! Ako imaš šta! Ako nemaš, jebiga! Samo guraš kontejnere... http://www.youtube.com/watch?v=npG06Jx7Wjg
sunessence Posted October 21, 2011 Report Posted October 21, 2011 Јутрос у теретани после месец дана паузе. Живот је поново леп.
Recommended Posts