tier_mfkr Posted July 6, 2012 Report Posted July 6, 2012 Tako ja povedem svog dzukca na trcanje, pa tripujem film "Badi pas kosarkas"...
sunessence Posted July 10, 2012 Report Posted July 10, 2012 Јел' вежба(о) неко у теретани "Блок" на Бежанијској коси, у Марка Челебоновића - www.teretana.rs ? Свиђа ми се цена, одговара ми то што нема фенси справа, већ је акценат на теговима... Мана: треба ми отприлике два сата да стигнем тамо. :/ Ако је стварно чисто и ако је вентилација добра - наћи ћу време. Био неко?
Zen Posted July 10, 2012 Report Posted July 10, 2012 Jok. Meni svi zivi preporucivali onaj revolution na bezaniji. Nisam bila ni tamo
sunessence Posted July 10, 2012 Report Posted July 10, 2012 Хм, па ако бих ишла ујутру (а и онако устајем свако јутро у шес' к'о вампир), избегне се и врућина и гужва... А и кад заврше радове и врате ми нормалну трасу 94-ке, биће ми ближе. (Кад то поменух: 'де нестаде тема о ГСПу?) Пет сати јесте превише, али, реално, ја овог лета немам шта да радим током преподнева. Од како знам за себе устајем ујутру да учим, а за сад је са учењем готово... А у овој теретани сам била једном пре годину и по-две и одушевила се. Па, ето, да частим себе добром теретаном, под условом да је и даље добра...
Hail Metal Posted July 12, 2012 Report Posted July 12, 2012 (edited) Pitanje za zenski deo foruma , ali moze i PIČKETINA KLASIČNA da odgovori . Idem sa nekom devojkom u teretanu , hocemalo da ojaca , inace je 158 i 50kg , sta mislite o ovome , ja sastavio mislim da je medeno : Ponedeljak: Grudi : Potisak bucicama (ili sklekovi) 3x12 ; Razvlacenje bucicama 3x12 Ledja : Lat masina 3x12 ; "Testerisanja" jednorucna sa bucicama 3x12 Kardio Utorak: Trbusnjaci , Bokovi , Kardio Sreda : Noge : Iskoraci sa bucicama (3x10) , Masina za unutrasnju stranu butina (3x10) ,Zadnja loza (sprava ili sa sipkom) 3x10 , Listovi bucicama (3x12 svaka noga) Kardio Cetvrtak: Trbusnjaci , Bokovi , Kardio Petak: Ramena: Potisak bucicama 3x12 , Letenja 3x12 Triceps: Jednorucni potisak sa bucicama (ili sajla) 3x12 , Kickback 3x12 Biceps: Jednorucno bucicama 4x10 Kardio Edited July 12, 2012 by Hail Metal 1
Zen Posted July 12, 2012 Report Posted July 12, 2012 jos da je nateras da ide sve dane i milina ceka se sunessence za komentar o vezbama
Sreta Posted July 13, 2012 Report Posted July 13, 2012 158cm i 50 kg je debakl, jebes program, nek odsece glavu
Hail Metal Posted July 13, 2012 Report Posted July 13, 2012 Nije Sreto , bas je medena , zgodna za rukovanje . 1
tier_mfkr Posted July 13, 2012 Report Posted July 13, 2012 Po meni ne bi trebalo da radi kardio svaki dan... I neka ubaci vezbe za donji deo ledja, tzv ledjnjake...
рогозуб Posted July 13, 2012 Report Posted July 13, 2012 sklek, bycicle crunch, ledjnjak, chucanj, obrnuti zgib uz pomocj stola- i presho si sve mishicje u telu vezhbanjem kucji bez ijedne mashine ili tega. a sklek, chuchanj i zgib mozhesh da radish progresivno tako shto sve vishe da prelazish na rad jednom rukom/ nogom, i tako mozhesh da postignesh shta god ti treba- masu, definiciju, snagu, eksplozivnost, izdrzhljivost- bez da ikad udjesh u teretanu.
Џрк Posted July 13, 2012 Report Posted July 13, 2012 Kad vec to spominjete, montirao sam doma sa burazerom vratilo za zgibove, propadanja i trbusnjake. Samo jos da pocnem da vezbam
Hail Metal Posted July 13, 2012 Report Posted July 13, 2012 sklek, bycicle crunch, ledjnjak, chucanj, obrnuti zgib uz pomocj stola- i presho si sve mishicje u telu vezhbanjem kucji bez ijedne mashine ili tega. a sklek, chuchanj i zgib mozhesh da radish progresivno tako shto sve vishe da prelazish na rad jednom rukom/ nogom, i tako mozhesh da postignesh shta god ti treba- masu, definiciju, snagu, eksplozivnost, izdrzhljivost- bez da ikad udjesh u teretanu. ramena ?
рогозуб Posted July 13, 2012 Report Posted July 13, 2012 incline sklovi, shoulder press sklekovi, inverted wall sklekovi. decline sklekovi, bem ti edit.
Surovi Posted July 13, 2012 Report Posted July 13, 2012 4Ball prophecy:Nabacicu biceps i ramena Velicine ko Fudbalska lopta!!!! izGlegacu ko Znak za oimpiske igre onih 5 Simetricnih krugova-BICEPSI,RAMENA i glava.
Recommended Posts