Hail Metal Posted January 11, 2013 Report Posted January 11, 2013 Pogledajte ludog Rusa , 24kg!!! Gorstak . Ima toliko yanimljivih treninga steta sto je nemoguce sve trenirati,hehe i kettlebells i bugarske vrece , crossfit , sve mnogo interesantno ...
kuruz Posted January 11, 2013 Report Posted January 11, 2013 Мени се свиђају вежбе које ради овај господин. http://www.youtube.com/watch?v=ObFu37w61Tc 4
MissionVao Posted January 11, 2013 Report Posted January 11, 2013 Ima kul vezba koju videh da radi Hardy kad se spremao za Warrior-a, kao mountain climbers ali noge klizaju po podu ka grudima umesto da ih dizes (stavi se neka krpica ispod patika da ne bi bilo trenja) i naravno mnogo brzi tempo.
SerbZmaj Posted January 11, 2013 Report Posted January 11, 2013 @ Schneider Sta su anti-estrogen blokatori? ( to su blokatori anti-estrogena? )
Schneider Posted January 11, 2013 Report Posted January 11, 2013 Greska u kucanju, dupla negacija Treba da pise estrogen blokatori ili anitestrogeni tipa Novedex XT. Al opet kazem, nisam koristio i ne znam nista o njima.
Hail Metal Posted January 11, 2013 Report Posted January 11, 2013 Znaci vi ste ladno doveli u vezu vestacko uzimanje testosterona ( na iglu sto se kaze) i stimulatore hormona kojih ima po apotekama, I klenbuterol se prodaje u apotekama , tako da to sto se prodaju u apotekama nije neki argument , ali shvatam te i ne kazem da nisi u pravu , sto se toga tice nisam dovoljno informisan , vise povrsno , javi kakve rezultate imas . @Kuruz Dobre su vezbe . kao mountain climbers ali noge klizaju po podu ka grudima umesto da ih dizes (stavi se neka krpica ispod patika da ne bi bilo trenja) i naravno mnogo brzi tempo. Znam na cega mislis nacu malo kasnije pa cu postovati .
MissionVao Posted January 11, 2013 Report Posted January 11, 2013 (edited) Ma nista komplikovano, od 02:30 krece (mada treba pogledati zbog par varijacija, isto kul, veceras probam): http://www.youtube.com/watch?v=VJ0lHEd9Eyg Edited January 11, 2013 by MissionVao
Schneider Posted January 11, 2013 Report Posted January 11, 2013 @Hail Metal U pravu si za klenobuterol poptuno sam to prevideo, al naglsak je bio na tim prirodnim stimulatorima, bitno je da smo se razumeli U svakom slucaju, radim,gradim, pa cemo videti za koji mesec, hoce li da pucaju misici hehe. Ja idem svaki drugi dan, s tim sto ponekad, al ne cesto zamenim trening za plivanje ( kad me neko zove pa ajde).
sunessence Posted January 12, 2013 Report Posted January 12, 2013 Дођавола, народе, како вам завидим! Због неких здравствених проблема већ месецима нисам крочила у теретану и сањам тренутак кад ћу опет. Ма, нећу да излазим из теретане, 'леба ми. Опет почела кичма да ме боли, опет ПМС растура... Читам све што пишете и осећам се као у најлепшој посластичарници у сред најстроже дијете. Ето тако. Тугица. 3
Schneider Posted January 12, 2013 Report Posted January 12, 2013 Ubacio sam u program vezbu koju sam dosad izbegavao zbog tezine- prednji cucanj. Ali zaista vezba sabija kada je kvadriceps u pitanju, a da je teska-teska je. Koristim ovaj ukrsteni tip hvatanja.
Hail Metal Posted January 13, 2013 Report Posted January 13, 2013 (edited) Postavih pre koji dan link o karijeri jedne devojke iz Gornjeg Milanovca koja zivi svoj americki san,ali niko nije pogledao izgleda.. elem nase gore list : http://www.youtube.com/watch?v=CYO9En854HY Edited January 13, 2013 by Hail Metal
STARSHOOTER_SUPREME Posted January 14, 2013 Report Posted January 14, 2013 Nema nista odvratnije nego kad se devojka trudi da igra a nema osecaj za ritam,moze da bude kolko oce lepa,to znaci da je retard u mozak 1 1
Hail Metal Posted January 14, 2013 Report Posted January 14, 2013 (edited) Zasto ? Ni ja nemam osecaj za pevanje pa nekad ,vrlo retko , zapevam . Po tvojoj logici oni koji ne znaju da pevaju/igraju ne treba da pevaju/igraju ? Glupost . Edited January 14, 2013 by Hail Metal
Zen Posted January 14, 2013 Report Posted January 14, 2013 svi imaju osecaj za ritam, to nam je zapisanou genima, samo dosta ljudi ima tremu i na njuh uticu neki drugi spoljni faktori te zato to ne ispada kako treba.
Hail Metal Posted January 14, 2013 Report Posted January 14, 2013 nekim tamo crncima je vise zapisano u genima smisao za ritam , da igraju i majmunisu se .
Zen Posted January 14, 2013 Report Posted January 14, 2013 Hm. Ritam je zivot, otkucaji srca, disanje, hodanje. Reci da neko nema osecaj za ritam, kao da si mu rekao da je mrtav.
Zen Posted January 14, 2013 Report Posted January 14, 2013 Veruj u sta te volja, nemam vremena da ti linkujem stvari i edukujem te.
Hail Metal Posted January 14, 2013 Report Posted January 14, 2013 Elem , je zna neko da se kod nas ima kupiti Ma Huang caj ?
MissionVao Posted January 14, 2013 Report Posted January 14, 2013 Nema nista odvratnije nego kad se devojka trudi da igra a nema osecaj za ritam,moze da bude kolko oce lepa,to znaci da je retard u mozak Podvukla sam greske @Hail Metal: A da pitas na nekom bb forumu, tipa Exyu fitness? Oni kapiram znaju za sve dodatke. 1
Hail Metal Posted January 14, 2013 Report Posted January 14, 2013 Ma ne verujem to je ilegala jer se od tog caja proizvodi efedrin koji je zabranjen , sagorevaci koji sadrze efedrin su povuceni iz prodaje , moze se nabaviti efedrin , ali to je ilegala i u tome ne ucestvujem , ali ako bi recimo caj postojao u radnjama zdrave hrane sto da ne , i heroin se pravi od maka pa je opet mak legalan , tom logikom se vodim
MissionVao Posted January 14, 2013 Report Posted January 14, 2013 (edited) Znam sta je, zato i kazem da njih pitas Mozda je ilegala mozda i nije, gledala sam na google al nisam nista pametno nasla kod nas makar. Mozda ga nema u prodaji ali nije zabranjeno gajiti biljku pa ono... Mislim samo su suplementi sa efedrinom zabranjeni (kao i kapi za nos i ofc. cist efedrin ). A sta ce ti kad imas druge veoma slicne supstance u legalnim suplementima? Edited January 14, 2013 by MissionVao
Hail Metal Posted January 14, 2013 Report Posted January 14, 2013 Ja se samo raspitujem , ne kazem da bih uzimao , ono sto ja koristim vec godinu dana kao sagorevac je zeleni caj i kofein , uskoro mi stize tecni L-karnitin pa cu i njega nekako da ubacim
MissionVao Posted January 14, 2013 Report Posted January 14, 2013 (edited) Mislila sam sto bi potencijalno ikad uzimao, sorry Jbg ja imam jitterse od jednog espresa tako da ne mogu da se stimulisem Mislim na guaranu, kofein i sl. stvari, ne na karnitin ofc. Edited January 14, 2013 by MissionVao
Dead Man Walking Posted January 14, 2013 Report Posted January 14, 2013 Koristio L-carnitin jedno 2 meseca, nikakve efekte nisam primetio...
Recommended Posts