Jump to content

Masa ili definicija?  

62 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted (edited)

izgledaju.. cudno. pricaj sastojek i proces xD

Protein od cokolade , ovsene , malo meda , malo kakao praha , brusnice , suvo groydje , malo mleka . sve to izmesam bude gusta smesa , uvaljam u samleveni lan i susam i stavim da se hladi , veruj mi ekstra je ukus , ima na youtubeu gomila recepata slicnih ...

Oseca se fluid izmedju Haila i MissionVa. Bernulijeva jednacina...

Medeno zapazanje , opet si pio ? :)

Edited by Hail Metal
  • Upvote 1
  • Downvote 1
Posted
Za mene bar izgleda nemoguce bez potpuno izmenjene ishrane, tipa da svedem slatko na minimum, izbacim hleb, grickalice bla bla.

Pokušaj da odmah izbaciš hleb, a zadrži ostatak. Ja sam tako jedared prilično brzo skinuo koji kilogram, a razlike u ishrani skoro da nema.

Posted (edited)

Nego sta nego gore , to je hleb umocen u zumance

ja u zadnje vreme grickam bundevino seme i suncokretovo , znam puno kaloricno ali jbg ...

Edited by Hail Metal
Posted

Ali prosečan čovek i onako nema dovoljno takvih stvari i koštuničavog voća u ishrani, tako da nije za zameriti.

Posted (edited)

Hm oni Hail Metal slatkisi su prave kalorijske bombe, ne znam kako ih primeniti tj kad jesti :D Suvise masti za pwm, jedino ako se izbaci voce pa umesto toga njih u prvoj polovini dana.

Zavaravam se Pepsi Max-om ili kafom, od nje mi se malcice povraca kad je puno pijem (bez kofeina) pa mi odrzava osecaj sitosti dosta dobro.

Btw konacno ima i kod nas Polar pulsmetara i to po realnoj ceni za promenu http://www.sportzon.rs/razno/pulsmetri, cak i najjeftiniji model ima traku za ispod grudi i ima super recenzije (ne radi skoro nista osim sto prati puls al vecini samo to i treba).

Inace nevidjeno fini i efikasni ljudi, imaju ogroman izbor itd.

U najs, jos dobrih vesti, Gajic prodaje online :Dhttp://www.shop.msgajic.rs/

Imam njihovu trenerku i top, mogu da pariraju dosta skupljim.

Edited by MissionVao
Posted

Hm oni Hail Metal slatkisi su prave kalorijske bombe, ne znam kako ih primeniti tj kad jesti :D Suvise masti za pwm, jedino ako se izbaci voce pa umesto toga njih u prvoj polovini dana.

Nije to toliko kaloricno , napisacu kasnije nutritivne vrednosti , tj kolicinu sastojaka koji idu ...

grickas sirovo ili peceno?

Peceno .

Posted (edited)

Nije to toliko kaloricno , napisacu kasnije nutritivne vrednosti , tj kolicinu sastojaka koji idu ...

Prvi put sam malu kolicinu pravio,za probu :

60g whey (218kal , 48g proteina)

30g ovsenih (112kal , 4g proteina , 19g UH)

15g meda (45kal , 11g UH)

35ml bezmasnog mleka (13kal , 1g proteina)

5g kakao ,lan,susam , brusnice (kerov kurac)

Suma: 388kal , 53g proteina , 30g UH

Ako se podeli na 5 tabli : 78kal,10g proteina,6g UH , znaci 2,3 ovakve table su sasvim medene za neku uziinu ili kao zamenu za slatkis,ukusno i zdravo .

Ko da minus pacijent !!!

Edited by Hail Metal
  • Upvote 3
  • Downvote 1
Posted (edited)

5g samo kakao ali to necu vise stavljati , nema potrebe... brusnice i suvo grozdje bukvalno samo malo a i ne mora, a susam i lan sluzi samo da se uvalja u to , mizerija od kalorija ,samo malo dobrih masti

Edited by Hail Metal
Posted

Jedete li tunjevinu? Ja sam sad pojeo posle treninga onu pijačarku, "Greko", tamno plavo, zajedno sa dvopekom umesto leba. Pre sam je često jeo posle treninga i čini mi se da sam se tad i najviše dobio. A ta pijačarka je best buy, bar u NS-u, 80 dinara, džaba.

Posted

@DMW: Jedem tunjevinu u salamuri ali samo jedna ima iole jestiv ukus, Premia. La Perla i sl. iako su fensije imaju nepodnosljiv ukus kad nisu u ulju. Ali to ogranicavam na max. 2 konzerve nedeljno.

Posted

Jedem tunu , ali vise sardine , i u jednom i drugom slucaju maksimalno iscedim ulje ,Jedem one u komadima , komadici su mi bezveze , Eva je super , a izbegavai ovo govno :

otrovi-histamini-tunjevina-tuna-tajland-tunjevina-lara-tunjevina-iska-1351107584-223022.jpg

Posted

Jebote kume,u sta si se ti pretvorio.Nekada si zalevao svinjetinu sa vinom i vodkom,a sada pravis energetske cokoladice.Kcal,nutritivne vrednosti...jos i konjske steroide da pocnes uzimati i postaces pravi Aleks Ferguson. :tongue:

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Nije to nego osecam se diskriminisano , ti znas gulas praviti , svako zna nesto , pa sam se bacio na slatkise da i ja znam nesto , probaces ovo jako je dobro .

.Nekada si zalevao svinjetinu sa vinom i vodkom

Kad dodje vreme ponovo cu , bez frke ;)

• Upvote 1
  • Downvote 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...