Hail Metal Posted January 18, 2013 Report Posted January 18, 2013 (edited) Znaci na leto , hehe hocu Edited January 18, 2013 by Hail Metal 1
lemmy sixx Posted January 18, 2013 Report Posted January 18, 2013 Pa ako spravis ranije,donesi mi kuci.Sa sve tanjirom i salvetom. Ili ces mi za jedno mesec dana doneti na novu adresu,i onako ces dosta cesto blejati kod mene. 1 1
рогозуб Posted January 20, 2013 Report Posted January 20, 2013 (edited) Jedem tunu , ali vise sardine , i u jednom i drugom slucaju maksimalno iscedim ulje srknesh mi iz bulje xD zeam se. nego, ako ne jedesh lan ili dosta ribe inache, onda nemoj da cedish to ulje. tunjevina i ostala riba ima omega3 kiseline koje pomazhu smanjivanju masti (npr. secjam se da jedna uvecjava kolichinu HDL lipoproteina- koji chisti arterije od holesterola) a pretpostavljam da jedesh meso i mlechne proizvode, pa samim tim imash zasicjenih masti u krvi, tako da jedenje ribe, i te tunjevine, dosta pomazhe onima koji vezhbaju da smanje telesnu masnocju, a te omega 3 ima naravno dosta i u tom ulju, tako da nemo da ga bacash. Edited January 20, 2013 by рогозуб 3
STARSHOOTER_SUPREME Posted January 20, 2013 Report Posted January 20, 2013 To nije riblje ulje,to je obican zejtin,one sardine u sopstvenom ulju kod nas imas da kupis samo rio mare onaj mali za 200 dinara,inache sardine samo domace ove kupovne mi se sve smucile
Hail Metal Posted January 20, 2013 Report Posted January 20, 2013 (edited) nego, ako ne jedesh lan ili dosta ribe inache, onda nemoj da cedish to ulje. tunjevina i ostala riba ima omega3 kiseline koje pomazhu smanjivanju masti (npr. secjam se da jedna uvecjava kolichinu HDL lipoproteina- koji chisti arterije od holesterola) a pretpostavljam da jedesh meso i mlechne proizvode, pa samim tim imash zasicjenih masti u krvi, tako da jedenje ribe, i te tunjevine, dosta pomazhe onima koji vezhbaju da smanje telesnu masnocju, a te omega 3 ima naravno dosta i u tom ulju, tako da nemo da ga bacash. U kako si se sad izblamirao , dobro ti je odgovoreno u post-u iznad , to je biljno ulje , za pismene i pise to , riba sadrzi omega masne kiseline koje su zdrave ali ulje u konzervi je suncokretovo , u samoj ribi je omega , tako da treba cediti . Edited January 20, 2013 by Hail Metal 1 1
sunessence Posted January 20, 2013 Report Posted January 20, 2013 Кад напишу "биљно уље", а није прецизирано од које биљке, углавном је то сојино уље... Све ми се чини да не могу никад да оцедим довољно, па зато ни не купујем. Кад се има парица, узмем или у маслиновом уљу, или у сопственом соку. Што ме доводи до питања - јел' имате неке предлоге за произвођаче,да најјефтиније прођем? Она конзервица, шака јада, неваспитано скупа...
Zen Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 properi toplom vodom u cediljci, tako ces ga dovoljno ocediti od ulja
Indorile Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 Quattro Gold je tipa 120 dinara, sojino je ulje (vecina moze da se ocedi), drugaciji ukus od npr. La Perle al' 50 dinara jeftinije. Nisam kompetentan da poredim tune (jer sam jedino la perlu pored ove probao), al' ako naletis probaj.
johnnyzzz Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 ocedi ulje, dolij vodu, ocedi ponovo... ili u cediljku pa pod mlaz... mada ne znam dal je pametno to raditi toplom vodom, voda iz bojlera nije za u hranu... bolja varijanta su komadi ili tunjevina u salamuru...
Hail Metal Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 Кад напишу "биљно уље", а није прецизирано од које биљке, углавном је то сојино уље... Uglavnom je to suncokretovo ulje , na vecini i pise . 1 1
Schneider Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 Na temi o vezbanju citam o cedjenju sardina. Iskreno prvu put cujem da ih treba cediti (pogotovo vodom), samo mi nije jasno kako ovo pomaze vezbanju-ishrani? 1
WoS Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 Kako ne, smanjujes kolicinu stetnog suncokretovog ulja u sardinama i tunjevini, koje su jedna od osnovnih namirnica za nas vezbace koji nemamo puno para Btw Rogi nasmejao si me propisno, kao i uvek kada lupas po ovoj temi, hvala ti 1
рогозуб Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 sha njashke, ovo je realno prvi put da sam pogreshio.
WoS Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 Samo da razjasnim, posto sam rekao "...kao i uvek kad lupas po ovoj temi...", nisam mislio na one momente kada si i nesto pametno rekao, mislim, i sam sam vec ovde rekao su neki od tvojih postova i meni bili korisni. S druge strane, umes toliko samouverenim tonom da lupis nesto potpuno nepromisljeno, da je to prosto tvoja jedinstvena izvanredna sposobnost koja je meni uzasno zabavna Niko drugi ne moze tako da lupi i ostane ziv
рогозуб Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 na primer? jedino shto sam se zajebo je bilo ovo sad za tunjevinu.
WoS Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 Ne pada mi pamet da pretrazujem temu zbog toga, uostalom relativno skoro si bio na ladjenju upravo zbog svadjanja oko neceg na ovoj temi, priseti se sam Ovako napamet mogu da ti kazem odmah da si jednom prilikom, dosta davno doduse, izjavio da zelis da izgradis telo bez modernih pomagala i opreme, kao sto su stari Grci, zanemarujuci cinjenicu da su upravo stari Grci izmislili dizanje tegova, barbell i dumbell
рогозуб Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 nebitni su bili stari grci, poenta je bila da mozhesh da vezhbash svaki deo tela (i to progresivno) ne koristecji nishta iz teretane. 3
STARSHOOTER_SUPREME Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 Mozes,ako si prcopevac,ajde uradi 200 sklek ka sa 130 kila ili zgibove ako si 2 metra ,opet lupas,inache trenutno boravim u Krusevcu i ne verujem al najskuplja teretana je 600 din a sve uredno
рогозуб Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 (edited) kakve veze ima radjenje 200 sklekova ako neko ima 130 kila ili zgibova ako neko ima 2 metra sa teretanom? Edited January 21, 2013 by рогозуб
kuruz Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 Mozes,ako si prcopevac,ajde uradi 200 sklek ka sa 130 kila ili zgibove ako si 2 metra Није то проблем, само што треба много воље.
Hail Metal Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 (edited) Na temi o vezbanju citam o cedjenju sardina. Iskreno prvu put cujem da ih treba cediti (pogotovo vodom), samo mi nije jasno kako ovo pomaze vezbanju-ishrani? Tema je teretana i sve sto uz to ide , a ishrana je sastavni deo teretane , realno ako mi je prioritet da smanjm BF , cedjenjem ulja iz konzerve sardine od 100g izbacim 270 nepotrebnih kalorija iz masti , 270 kal=20 min trcanja . @rogozub Imas dobrih postova ali da si odvaljivao jesi , imao si neke bisere oko nekih proklijalih mafina i kolicine proteina u njma , o sejtanu i slicno , pa sam nutritivnim cinjenicama pobio neke tvoje recepte . Elem podrzavam sve vrste vezbanja , ako je neko zadovoljan napredkom sa klasicnim vezbama onda samo napred , dve najbolje vezbe svih vremena su sklekovi i zgibovi , ko drukcije kaze klevece i laze . Није то проблем, само што треба много воље. Za sve treba volje , evo ja se lakse nakanim da trcim nego da pogledam film Danas mi stigla neka maznuta drva , drumska mafija , razbijao sam sa maljem i klinovima 2 sata , po kubika bagrema .E ovo nema veze sa teretanom , cisto se kurcim . Edited January 21, 2013 by Hail Metal 2
kuruz Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 Мени је гледање филмова на рачунару највећа мука. Исеци грабовину, па да причамо. 1
Recommended Posts