Jump to content

Masa ili definicija?  

62 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted (edited)

Primetio sam kod sebe da ,sto se tice kofeina , bolje reagujem na kafu i caj ,ako ih pijem tople naravno , nego na tablete kofeina .

Sad sam ,kao i uvek , u nekoj dilemi , da li da uzmem L Karnitin 1g i monohidrat 5g dnevno , ili samo ovaj Ripped fuel ili samo L Karnitin ...kao i svakom cilj su misici i smanjenje bf.

I nemojte mi minuse davati , to Kuruz garant , smorim se , ujebete mi dan s tim , los trening odradim ...

Edited by Hail Metal
  • Upvote 4
  • Downvote 4
Posted

Kome se ne sviđa Ella sir , nek ovaj obavezno proba.Po sastavu i ceni je isti kao Ella,ali je mnogo mnogo ukusniji !

meggle.jpg

A sto ne bi uzeo i fat burner cim ustanes i L karnitin pred trening? :D Nije medjusobno iskljucivo...

Hm previše je to za mene eksperimentisanja,L Karnitin ne ide na prazan stomak?Jel si ti kombinovala sa kreatinom ?
  • Upvote 6
  • Downvote 5
Posted (edited)

Ево, први пут чујем за немасни сир :haha: Ела ми на нос излази, морам да пробам овај. Има исти проценат масти као Ела?

Ево, први пут чујем за укусан немасни сир :haha: Ела ми на нос излази, морам да пробам овај. Има исти проценат масти као Ела?

нисам могла да едитујем, а не гледам шта куцам :haha:

Edited by Yvette
Posted

Што неко воли да се налупа минуса Хејлу овде, хтедох да поништим, ал' нема шансе :haha:

Данас пробала да радим склекове после две године паузе и успела сам чак 10 по серији. Морам да почнем редовно да вежбам, нема бољег осећаја. :da:

Posted (edited)

Што неко воли да се налупа минуса Хејлу овде, хтедох да поништим, ал' нема шансе :haha:

Po mnogima sam se posro,drmaju ih kompleksi . Anonimni pacijenti , ne znaju hodati ulicom a lupaju minuse . Imaju po 5 naloga i isto toliko razreda osnovne škole.

Данас пробала да радим склекове после две године паузе и успела сам чак 10 по серији. Морам да почнем редовно да вежбам, нема бољег осећаја. :da:

Pa verujem da znaš da ima ali svakako je super osećaj :) Edited by Hail Metal
  • Upvote 4
  • Downvote 5
Posted

Pa verujem da znaš da ima ali svakako je super osećaj :)

Да, претерала сам сад. :haha: Шта ћу кад сам заборавила шта значи вежбање, после толико времена.

Posted (edited)

Hm previše je to za mene eksperimentisanja,L Karnitin ne ide na prazan stomak?Jel si ti kombinovala sa kreatinom ?

Nisam ali ne razumem sto bi bio problem. Kreatin uzimas cim otvoris oci i posle treninga i eventualno jos jednom u toku dana a l karnitin samo pred trening. Kapiram da mogu da se preklope samo ako radis jutarnji kardio. A cak ni tad valjda nema problema, kreatin pravi sranje samo s mlekom (koliko znam). Elem, Google je nas prijatelj :D

Kreatin nisam koristila dugo jer sam kontala i onako sam noob, ne treba mi dodatni boost plus bi me u tom trenutku istripovalo povecanje tezine zbog vode. Vise nisam veverica pa cu opet probati :ph34r: Nego mi je trulo da jedem sve te suplemente kad nemam neku rutinu pa odlazem dok ne pocnem stvarno da vezbam. Ipak je skupo :D

Edited by MissionVao
  • Downvote 1
Posted

Na googlu ima svasta , eto prvi put cujem da je lose piti mleko i kreatin , cuo sam da nije pozeljno unositi puno natrijuma kad se pije kreatin , sve su to neke sitnice zbog kojih sam skeptican da ga uzmem , kad se realno sagleda bolje je davati pare na hranu , ali sa ovim je svakako brzi napredak ...

L karnitin i kreatin , ne znam da li bi funkcionisalo , mislim da rade suprotne stvari , pa bi medjusobno ponistavali dejstvo ... pojma nemam , ne dajem pare dok se potpuno ne informisem :)

Nego mi je trulo da jedem sve te suplemente kad nemam neku rutinu pa odlazem dok ne pocnem stvarno da vezbam. Ipak je skupo :D

To svakako , trulo je razmisljati o tome ako ne treniras i nemas neku solidnu ishranu ;)
  • Upvote 1
  • Downvote 3
Posted

Samo da kažem da sam danas, na tvoju preporuku, probao onaj Meggle sir (do sad sam jeo samo onu bezukusnu Ellu i švapski sir na meru - koji je odličan btw.) i mogu reći da mi se sviđa. Nema sad baš neki super mega ukus (to bi bilo nerealno očekivati od sira koji skoro uopšte nema masti) ali da, definitivno je ukusniji od gorepomenutog Ella plus ima malo 'grublju teksturu' pa se možda i zbog toga čini ukusnijim?

U svakom slučaju, preporučujem.

• Downvote 1
Posted

Samo da kažem da sam danas, na tvoju preporuku, probao onaj Meggle sir (do sad sam jeo samo onu bezukusnu Ellu i švapski sir na meru - koji je odličan btw.) i mogu reći da mi se sviđa. Nema sad baš neki super mega ukus (to bi bilo nerealno očekivati od sira koji skoro uopšte nema masti) ali da, definitivno je ukusniji od gorepomenutog Ella plus ima malo 'grublju teksturu' pa se možda i zbog toga čini ukusnijim?

U svakom slučaju, preporučujem.

Lol, i ja sam ga kupio danas u maxiju umesto elle, veceras cu ga probati :da: Ok je i ella al smori kad mesecima jedes isto. dr. Hail da otvori blog/emisiju o sportskoj ishrani pod hitno :mhihi: i jedan specijal da bude rezervisan za temu Djokovica, crnaca i konjskih steroida poreklom iz kvazidrzave Kosovo, priznate od strane MNUCKD

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Sve gore navedeno ću napisati u mojoj knjizi "Priručnik za ovozemaljski i ne samo ovozemaljski život" , samo ja nisam Isidora Bjelica ili Šešelj pa da pišem 10 knjiga godišnje , mislim da je jedna dovoljna . :)

• Upvote 2
  • Downvote 4
Posted

Кошарка мајка за скидање масноће, стесао сам дупе, а вратио бутине и листове. Два пута недељно сат и по на два коша већ 4 месеца, кондиција на високом нивоу. Још неколико пута недељно мало трчања и склекови/трбушњаци/чучњеви, милина.

Сви који играмо смо скинули доста масти, доста је боље од класичног трчања.

• Downvote 3
Posted

Кошарка мајка за скидање масноће, стесао сам дупе, а вратио бутине и листове. Два пута недељно сат и по на два коша већ 4 месеца, кондиција на високом нивоу. Још неколико пута недељно мало трчања и склекови/трбушњаци/чучњеви, милина.

Сви који играмо смо скинули доста масти, доста је боље од класичног трчања.

Kad igrate to, da sednem u kola i dođem samo na taj basket? Ko dolazi, koliko vas bude?

Posted

Кад већ рекосте гуарана... Још одавно кад сам био бепче био један случај овде код нас у градској гимназији, један дечко је билдовао

и пио гуаране и стероиде и умро је од срца. Ја се слабо разумем у те ствари, јел је то могуће?

• Downvote 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...