WoS Posted March 28, 2013 Report Posted March 28, 2013 Pa ako imas srcanih problema, mislim da i na samoj konzervi guarane pise da ne treba da pijes, pogotovo ne u velikim kolicinama, tako da da ocigledno da je moguce
рогозуб Posted March 28, 2013 Report Posted March 28, 2013 http://www.livestrong.com/article/106419-dangers-guarana/ http://www.steroidabuse.com/dangers-of-steroid-abuse.html 1
Bad_Ass_Skins Posted March 28, 2013 Report Posted March 28, 2013 Био сам у недоумици дал то може. Опет и да се предозиро школа би због срамоте рекла да је нешто друго у питању (пошто се то већ дешавало) 1
Hail Metal Posted March 28, 2013 Report Posted March 28, 2013 (edited) и пио гуаране и стероиде и умро је од срца. Nije moguce umreti od srca . Elem koristio je guaranu i steroide , sumnjam da je od guarane umro . Edited March 28, 2013 by Hail Metal 1 4
Bad_Ass_Skins Posted March 28, 2013 Report Posted March 28, 2013 Тако се било причало, мада сам и овако чуо да гуарана и друга енергетска пића нису баш добра за срце. 1
Lord Iffy Boatrace Posted March 28, 2013 Report Posted March 28, 2013 Тако се било причало, мада сам и овако чуо да гуарана и друга енергетска пића нису баш добра за срце. Nisu dobre jer mogu dugotrajnom upotrebom dovesti do nekih smetnji koje bi bile lose za kardio sistem ali ne mogu biti direktno uzrok otkazivanju srcanog misica sto znaci da je to glupost... 1
WoS Posted March 30, 2013 Report Posted March 30, 2013 Parkurčići Koga zanima ta tematika preporučujem dokumentarac "Jump Britain", prelepo snimljen i rade neke neverovatne stvari. Razmišljao sam pre par godina da probam to malo iz razonode al sam skontao da sam previše drven i nikad ne bih mogao te akrobacije da izvodim. A i penjanje ima prednost nad svim 1
Hail Metal Posted March 30, 2013 Report Posted March 30, 2013 Da su neki tamo crnci nazvao bih ovo klasično majmunisanje , shodno genima . Ajde nesvrstani isprdci , kmečite i delite minuse . Ovako ovu su sjajne atlete i gimnastičari , kao da su od gume , svaka čast !!!! 1 4
MissionVao Posted March 30, 2013 Report Posted March 30, 2013 (edited) Ne znam za vas al meni fantasticno ide na kurac sto se sad svako skakanje okolo ubacuje u isti kos s parkurom, ko da je od njega nastala gimnastika a ne obrnuto. Jbt il je parkur il je olimpijada, ko da ne moze covek da skace jer je prosto zabavno Edited March 30, 2013 by MissionVao 1 1
SerbZmaj Posted March 30, 2013 Report Posted March 30, 2013 (edited) Damien Walters je baja Sto se tice kardio-vaskularnog sistema Steroidi - povecavaju krvni pritisak, zadrzavanje vode, povecanje ukupnog holesterola... Energetska pica ( povecana kolicina Caffeine ) - nepravilan, ubrzan rad srca, smanjeno dopremanje hran materija i O2 u srcani misic, povecanje krvnog pritiska Moguce je da se izazove Cardiomyopathy http://en.wikipedia.org/wiki/Cardiomyopathy, Myocardial infarction http://en.wikipedia.org/wiki/Myocardial_infarction Sve ovo se odnosi uglavnom na vece doze. E sada citajuci sada malo o ovome...Nema dovoljno opsirnih testova, pa se ne zna bas kako to deluje na duze staze. Ali eto i pojedinacno uzimanje ovih preparata moze da izazove smetnje u KVS-u a zajedno se efekat pojacava. Opet sve to zavisi i od same osobe ( genetike, nacina zivota itd... ) Mozda je neko vise proucavao ove efekte pa ima bolje informacije Edited March 30, 2013 by SerbZmaj
рогозуб Posted March 30, 2013 Report Posted March 30, 2013 (edited) zapravo parkur nema bash veze sa "skakanjem okolo" i akrobacijama, to je freerunning, mada se to chesto mesha i uchi zajedno. parkur na francuskom znachi prepreka, i kao "veshtina" je nastalo kao umecje prelaska poligona sa preprekama (parcours du combattant) koji je za vojsku izmislio Zhorzh Heber (Georges Hébert) jedan mnogo kul lik. Edited March 30, 2013 by рогозуб 1 1
WoS Posted March 30, 2013 Report Posted March 30, 2013 Ne znam za vas al meni fantasticno ide na kurac sto se sad svako skakanje okolo ubacuje u isti kos s parkurom, ko da je od njega nastala gimnastika a ne obrnuto. Jbt il je parkur il je olimpijada, ko da ne moze covek da skace jer je prosto zabavno Jednostavno, ove vezbe bas lice na treninge ljudi koji treniraju parkur/freerunning, i google search je to i potvrdio xD zapravo parkur nema bash veze sa "skakanjem okolo" i akrobacijama, to je freerunning, mada se to chesto mesha i uchi zajedno. parkur na francuskom znachi prepreka, i kao "veshtina" je nastalo kao umecje prelaska poligona sa preprekama (parcours du combattant) koji je za vojsku izmislio Zhorzh Heber (Georges Hébert) jedan mnogo kul lik. kapiram razliku u istorijatu tih izraza, al neko bi mogao reci da je freerunnng u gradu upravo savladavanje prepreka pomocu raznih akrobacija? 1 1
Hail Metal Posted March 30, 2013 Report Posted March 30, 2013 Damien Walters je baja Sto se tice kardio-vaskularnog sistema Steroidi - povecavaju krvni pritisak, zadrzavanje vode, povecanje ukupnog holesterola....... Mozda je neko vise proucavao ove efekte pa ima bolje informacije Da je Đoković na forumu imali bi smo informaciju iz prve ruke . 2 3
рогозуб Posted March 30, 2013 Report Posted March 30, 2013 al neko bi mogao reci da je freerunnng u gradu upravo savladavanje prepreka pomocu raznih akrobacija? parkur je nastao kao urbana adaptacija Heberovog "Prirodnog Metoda", ustvari samo primena te veshtine na prepreke koje se nalaze u gradu, a freerunning je nastao iz parkura napushtajucji filozofiju praktichnosti i efikasnosti (koja se nalazi u Prirodnom Metodu i u chistom parkuru) i ulazhenjem u sferu "umetnosti", jer akrobacije prisutne u freerunningu nemaju poentu savladavanja prepreka, vecj su tu zbog estetike i uzhivanja. 1
MissionVao Posted March 30, 2013 Report Posted March 30, 2013 zapravo parkur nema bash veze sa "skakanjem okolo" i akrobacijama. Pa naravno da nema, rekla sam da cim neko skoci svi vicu parkur 1
Dead Man Walking Posted March 30, 2013 Report Posted March 30, 2013 Krećem od aprila u novu teretanu, preko firme imamo deal, izađe nas 6000 dinara godišnje što je realno džaba, a teretana ganc nova i prilično fensi. http://www.xsport.rs/gym_plus/index.php/galerija Uzbuđen sam zbog toga. 1
Sreta Posted March 30, 2013 Report Posted March 30, 2013 Nisam nikada bio u teretani, a i ne nameravam. Ortak sa broda se navukaona neki C4, kaze bomba i moram da ga ispostujem kad se vrati da decko ne trenira sam. Haile sta je taj C4? Vidim da ima kreatin, neki b vitamin i ta sranja, ali kako se manifestuje ako samo budem udarao dzak i trcao? Ne planiram da dizem teret i jos plus da nekome platim za to 1 2
рогозуб Posted March 30, 2013 Report Posted March 30, 2013 Pa naravno da nema, rekla sam da cim neko skoci svi vicu parkur nisam te razumeo, poshto si napisala kao da je parkur nastao iz gimnastike, a, kao shto rekoh- nastao je iz Prirodnog metoda Zhorzh Hebera. evo chisto da pomenem da je taj Prirodni metod bio pokret telesne kulture za razvijanje chitavog choveka, pa se insistiralo na vezhbanju 10 telesnih umecja- hodanje, trchanje, skakanje, hodanje na sve 4 (puzanje i bear-walk), ravnorezha, bacanje (i hvatanje), dizanje (i noshenje), plivanje, i samo-odbrana; i 5 "virilnih" snaga- kondicija, izdrzhljivost, odluchnost, hrabrost, smirenost; i to se radilo raznoraznim vezhbama u prirodi, na poligonima sa prepekama, uglavnom su vezhbachi bili bosi i samo u gacjama (izdrzhljivost), i nije bilo nikakvog takmichenja u tim vezhbanjima, nego su razvijali solidarnost, poshto je Heberov moto bio "budi jak da bi bio koristan", tj chinio dobro sebi i drugima.. 1
MissionVao Posted March 31, 2013 Report Posted March 31, 2013 Da, lose sam se izrazila, karikirala sam ko sto gomila glupandera tripuje da je sva elektronika dubstep ali o njima i njihovim misljenjima i ne treba pricati Nego ne mogu da nadjem nista na netu o tome, daj neku wiki stranicu ili naslov na engleskom
Hail Metal Posted March 31, 2013 Report Posted March 31, 2013 Nisam nikada bio u teretani, a i ne nameravam. Ortak sa broda se navukaona neki C4, kaze bomba i moram da ga ispostujem kad se vrati da decko ne trenira sam. Haile sta je taj C4? Vidim da ima kreatin, neki b vitamin i ta sranja, ali kako se manifestuje ako samo budem udarao dzak i trcao? Ne planiram da dizem teret i jos plus da nekome platim za to Ne znam prvi put čujem , ne koristim ti ja sem proteina te suplemente , ali evo šta google kaže :http://www.bodybuilding.com/store/cellucor/c4-extreme.html To je NO reaktor , za udaranje džaka i trčanje mislim da bi ti pomoglo , imaš više energije , koncentracije na treningu i osećaj napumpanosti U svakom slučaju C4>Slayer Još ako ubaciš zgibove , propadanja i sklekove teretana ti i ne treba . 1 1
MissionVao Posted March 31, 2013 Report Posted March 31, 2013 Ako ima adekvatan odgovor organizma na napor tj iskacu mu vene i sl onda bi NO reaktori samo mogli da naskode. Bolje je uzeti kreatin da bi misici imali vise snage i eventualno neki stimulans da bi i mood bio na nivou. Opet sve samo ako fali nesto.
рогозуб Posted March 31, 2013 Report Posted March 31, 2013 http://en.wikipedia.org/wiki/Georges_H%C3%A9bert http://www.movnat.com/the-roots-of-methode-naturelle/ http://www.scribd.com/doc/26399488/Practical-Guide-of-Physical-Education-1912-Edition
Recommended Posts