Guest Bata Životinja Posted April 1, 2013 Report Posted April 1, 2013 komad budale http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=nFaCQGa94ww
Hail Metal Posted April 1, 2013 Report Posted April 1, 2013 Sintol debili , Šarčev je umalo umro od toga , to nema veze sa sportom . 2 2
Elldamar Posted April 1, 2013 Report Posted April 1, 2013 Kakvih je sve gadosti vezanih za Sintol svojevremeno bilo po YT, čovek jednostavno poželi da se drogira nekom tradicijom tipa heroin i tako to pre nego ovim sranjem ... 1 1
Zen Posted April 6, 2013 Report Posted April 6, 2013 e ljudi, treba mi steznik za list nemojte samo da mi preporucujete ova kinesk sranja, svi su mi previse tesni i razbucavaju se brzo ko ima negde onih neoprenskih ili nekih tankih pamucnih sa elastinom da je neko video much obliged
Antikristina Posted April 6, 2013 Report Posted April 6, 2013 Ne znam kako, ali ja prvi put čujem za taj steznik. Čemu to služi?
Kendall Posted April 10, 2013 Report Posted April 10, 2013 Je l' zna možda neko dobrog stručnjaka za sportske povrede u Bg-u? Zeznuh skočni zglob pre par nedelja, mazao Fastum i Sinedol gel ali nije pomoglo a u Dom Zdravlja mi se ne ide jer imam loša iskustva sa njihovim metodama lečenja (elektroterapija i one vežbice).
Zen Posted April 10, 2013 Report Posted April 10, 2013 Ne znam. Potrebna pomoc oko cucnjeva. Mogu da ih radim do sutra, ako se ne spustam do kraja. A kako pravilno da spustim dupe a da ne sjebem kolena? (Radih te paralelne bas zbog starog problema sa kolenom). Help?
Kendall Posted April 10, 2013 Report Posted April 10, 2013 Noge blago raširene (malo širi stav od širine kukova), stopala na zemlji i blago u stranu (levo stopalo u levu stranu, desno u desnu, jelte) i spuštaš se dok ti butine ne budu paralelne s podom. Tako ti je pravilno i nema šanse da se povrediš.
Zen Posted April 10, 2013 Report Posted April 10, 2013 Paralelne s podom nije jednako dupe na podu, a meni treba savet za ATG (ass to grass lol) cucanj. I inace ih radim kako si opisao
Kendall Posted April 10, 2013 Report Posted April 10, 2013 (edited) E to ne znam ali recimo, dobra varijanta čučnjeva su ti ovi klasični, koje si do sad radila, ali sa što jačim skokom uvis posle čučnja (ruke ispružene iznad glave) a pri doskoku odmah ideš u novi čučanj i tako dalje. Ti čučnjevi su ti barem duplo teži od običnih ili ATG čučnjeva i isto toliko delotvorniji. Ili recimo lagano trčanje s tim što na svakih 10 - 20 m skočiš što duži skok možeš, naizmenično - prvo se odbaciš levom pa desnom nogom. Obe vežbe su ti fantastične za jačanje i zatezanje prednje i zadnje lože, listova ali i zadnjice. Edited April 10, 2013 by Kendall
Zen Posted April 10, 2013 Report Posted April 10, 2013 ti su sjajni, all ne mogu da ih radim sa tegovim, jel hvala
Kendall Posted April 10, 2013 Report Posted April 10, 2013 Naravno da možeš, ja sam ih radio sa tegom od 5 kg držeći ga iznad glave, samo je veoma bitno da se pri doskoku prvo dočekaš na prste, nikako na pete, jer u suprotnom reci zbogom kolenima.
рогозуб Posted April 10, 2013 Report Posted April 10, 2013 (edited) A kako pravilno da spustim dupe a da ne sjebem kolena? (Radih te paralelne bas zbog starog problema sa kolenom). Help? samo te paralelne i treba da radish. hindu squats- gde se drzhi prava kichma pod pravim uglom u odnosu na pod- da bi tako bulja mogla do dole, em je manje korisna vezhba od air squats (tih paralelnih) em je opasnija, a ako imash neku povredu, sluzhe jedino za dodatno ujebavanje kolena. nekim ljudima jednostavno ne prija telu, tipa ja imam slabije desno koleno (mada ne znam da li je to neka povreda nechega il je tako prirodno, jer to imam od kad sam klinac) i ne valja da radim te, jer cje samo dodatno da mi sjebu koleno. isto kao tipa ona vezhba upright row, nije za svakoga, samo ona mozhe da sjebe ramena, chak i bez ikakve prethodno povrede, isto kao i hindu squat kolena. ako nema povrede, ili ako je stara povreda i hocjesh da eksperimentishesh, radi hindu chuchnjeve, ali po malo, i polako, pri spushtanju u chuchanj i dizanju iz chuchnja se koncentrishi da radi list i da ne bude cimanja u pokretima, i to radi pre kao kondicioniranje kolena nego kao vezhbu. Edited April 10, 2013 by рогозуб
Indorile Posted April 10, 2013 Report Posted April 10, 2013 Takodje kolena ne smeju da ti predju liniju noznih prstiju, u principu zbog tog ugla najvise stradaju kolena.
Zen Posted April 14, 2013 Report Posted April 14, 2013 napokon sunce probudilo me sunce u 6h, otrcala 3.5km po kraju. zivot je lep
MissionVao Posted April 19, 2013 Report Posted April 19, 2013 BCAA blast od SNI jeste podjednako dobar kao duplo skuplja konkurencija ali sto je gadan ukuuus.... nemate pojma. Elem, kazu da se prilicno dobro neutralise sveze cedjenim sokom od limuna ili dodavanjem u PWM sa dekstrozom obavezno. Ali to drugo je diskutabilna opcija jer ce se BCAA ugurati da bude apsorbovan pre whey-a pa whey ispada neiskoriscen.
Dead Man Walking Posted April 19, 2013 Report Posted April 19, 2013 Ja uzeo Dymantize Elite, nikad gore sranje nisam pio što se ukusa tiče...
WoS Posted April 19, 2013 Report Posted April 19, 2013 Lol, meni je bilo bas fino Pogotovo u odnosu na Muscletech od vanile koji sada pijem. Jel od cokolade?
Dead Man Walking Posted April 19, 2013 Report Posted April 19, 2013 Čokolada aka automobilska guma. Posle Gold Standarda kao govno da su mi prodali.
WoS Posted April 19, 2013 Report Posted April 19, 2013 (edited) E jbg, razmazio te Gold Standard. Kapiram da ce meni posle ovoga sve biti do jaja. Zapravo, jel bi bilo ok da dodam nesto u whey da mu bude bolji ukus , tipa med? Pretpostavljam da to nije po ps-u Edited April 19, 2013 by WoS
Dead Man Walking Posted April 19, 2013 Report Posted April 19, 2013 Ovom kad bi govno dodao popravio bi mu ukus Ja dodam dekstrozu ponekad, možda je bolje za nijansu...
MissionVao Posted April 19, 2013 Report Posted April 19, 2013 Meni je ISO 100 od vanile bez dekstroze kao da je neko pomirisao vanilu a onda se ispovracao, bukvalno ne mogu da popijem. Sa dekstrozom je njam Bas veliku razliku pravi. E sad cokoladu nisam probala. Uzecu verovatno onaj IsoFlex Isolate sl. put, da probam.
Recommended Posts