Jump to content

Masa ili definicija?  

62 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted (edited)

Savet za ljude s uzasnim BCAA - limun totalno neutralise grozan ukus i aftertaste i ne umanjuje efekat :da:

Nego, naletela sam na ovo pa mozda nekome bude korisno, ako nema tegove kuci i sl.

[http://www.youtube.com/watch?v=Y6evFDBEQ30

I ovo ako neko hoce da se kurci

http://www.youtube.com/watch?v=kfXEra2Pxe4

Zasto yum sam jebe menja korektne kodove??

Edited by MissionVao
  • Upvote 1
Posted

Nego, naletela sam na ovo pa mozda nekome bude korisno, ako nema tegove kuci i sl.

Ima dosta dobrih stvari , uglavnom to sve ima Arnold u svojoj knjizi iz 70-tih :) , ako nekom treba PDF nek javi . Ovde isto ima korisnih vežbi pogotovu za trbušnjake ali su zahtevne :

Ona vežba "Burpess" je odlična radili smo u vojsci , 20 brzih ponavljanja pa da crkneš .

Inače ubacio sam u cardio treninge , 2-3 nedeljno HIIT , trčim 8km , od čega 8x100m sprint , dušu ispustim za 35 min .

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

prvi trening posle nekoliko meseci samo košarke

10 kilometara biciklom

3 kilometra trčanja

90 sklekova

neka crnačka kompilacija vežbi za trbušne mišiće

Posted

Medeno sve osim te neke tamo crnačke kompilacije . Za koliko si vremena odradio biciklu i trčanje ?

Ja sam nešto bolešljiv ovih dana danas sam vijaču 20 min preskakako i 20 min trčao , neću da se forsiram , ide se na maraton .

Posted

За бицикл ми је требало 17-18 минута (нисам форсирао, прва вожња после 7 месеци), а трчање сам неким средњим темпом за 15 минута, пошто сам одмах са бицикла прешао на терен, без паузе. Додуше, од те кошарке сам баш у кондицији, скинуо сам готово сву маст са бутина и дупета.

Posted

Иимам професионални бицикл (KTM Strada) који возим просечном брзином између 30 и 35 km/h.

Posted

Веруј ми да није страшно, огромна је разлика између овог бицикла и оних које људи иначе возе. Уске гуме надуване на скоро 5 бара и лагана конструкција (цео бицикл има око 9 кила) га чине јако пријатним за вожњу.

Posted

bitnije je mislim to što je trkački

na mtb bi ti prosečna bila 20-25

planirao sam ja fruškogorski da posetim ali su se stvari iskomplikovale... prošle godine sam ispešačio 85 sada sam hteo da ga vozim...

Posted

Па то, тркачки бицикли су фантастични. Кад видиш како ти лепо иде, још се више трудиш, забавно је кад достигнеш 55-60 на сат.

Додуше и ја сам у кондицији, али свако би много више прешао оваквим бициклом.

Posted

jesi li probao da se lepiš busevima, u zavetrini može da se postigne fina brzina bez napora ako uspeš da ispratiš ubrzavanje

izduvni gasovi su minus ali kontam da vi drumaši volite to :P

maksimalna brzina do sada mi je 70

mada, nije to toliko do mene koliko je do kvalitetnih brda :D

kace već kurčimo

Posted

Нема шансе, на равном и отвореном те аутобуси остављају јер иду 80 и више. Данас је поред мене прошло десетак камиона, добар је осећај кад те занесе нешто што има 15 тона. :D

Мени је на равном рекорд 58, а од успона сам се спуштао само са моста, тако да нисам имао довољно времена и друма да ухватим неки озбиљан залет. Не сећам се тачне брзине, знам да је између 65 и 68.

Posted

Nah, ja vas cikam na gradsku voznju po centru, trotoarima i uskim ulicama, to nije voznja nego agility trening :haha:

Posted

Dobro je to Kuruze , to je neki kardio tempo , kad trčim onako polagano spičim 8km za 40min (12km/h) , to je isto kao i 3km za 15min , srednji tempo , već 13km/h je druga priča , za trčanje ogromna razlika :) , biciklu isto 32-35 km/h neki kardio tempo ...

• Downvote 1
Posted (edited)

Dobro je to Kuruze , to je neki kardio tempo , kad trčim onako polagano spičim 8km za 40min (12km/h) , to je isto kao i 3km za 15min , srednji tempo , već 13km/h je druga priča , za trčanje ogromna razlika :) , biciklu isto 32-35 km/h neki kardio tempo ...

polumaraton sa prosečnom 12.6kmph

pre par meseci

sasam propo vrste načisto

ne mrdam od kompa

Edited by johnnyzzz
  • Upvote 1
Posted (edited)

fala

jbg, etiopljanski sam konstituisan

mogu da gulim polumaratone tim tempom praktično bez pripreme

a da nabacim mišiće ni uz nadljudske napore ne mogu

odustao sam odavno od toga

Edited by johnnyzzz
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...