Jump to content

Masa ili definicija?  

62 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Пола литра воде на 45 минута, више од тога не би требало.

Сад тек видим ово. Ја попијем 1.5-2 литра за два сата тренинга (није теретана, али нема везе). Зашто не ваља пити више воде?

Posted

Samo rokaj Sreto ! Po sastavu deluje dobar preparat , klasican NO plus neki tamo vitamini .

Danas sam picio po pasulju dosta , pa nekih 700g sam sigurno pojeo , a sutra me ceka neko rolovano prase u firmi , posle toga cu grudi odraditi , oslabio sam mnogo , uskoro necu moci ni sa 70kg benc, hhehe , neka jos malo , od ovog leta nista epohalno, od jeseni krece ekstanzija , od sadasnih 2000 kal dnevno nema misicne mase niti snage ...

http://www.subotica.com/vesti/moderna-teretana-u-src-prozivka-id15397.html

Otvorena neka nova teretana blizu mene , a gradonacelnik Dulic (brat od Olivera) ima na bukvalno 3 min svoju teretanu, koja je super , ova deluje sranje

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Zdranje po Slavama je Dobro za masu,

Poznat je Hriscanski post koji je odlican za definiciju.

S verom u boga postici ces neki Uspeh.

Vaistinu.

• Upvote 3
  • Downvote 3
Posted

Bilo pre Vise od Mesec Dana nisam komentarisao:

VRlo Zanimljivo::

2013 Arnold Classic

1 Dexter Jackson

2 Ben Pakulski

3 Toney Freeman

4 Johnnie Jackson

5 Hidetada Yamagishi

6 Cedric McMillan

7 Fred Smalls

8 Edward Nunn

9 Darrem Charles

10 Fouad Abiad

11 Marcus Haley

12 Michael Kefalianos

13 Ronny Rockel

Posted

нађој трим стазу дугачку неких 600-700 метара, пола у шуми, а пола на ливади

милина

Posted

krenuo sam polako da opet vezhbam po malo, burazer samnom, gajbi radimo samo 5 vezhbi (crunch, sklek, chuchanj, zgib, shoulder press) i radicjemo jedne nedelje serije po 5 ponavljanja, negativni deo vezhbe dosta sporo, sledecje nedelje po 15*, i pozitivni i negativni deo vezhbe brzo. inache sam ja ekstremni endomorf, a on je ekstremni ektomorf, pa da vidimo kakvi cje biti rezultati.

* http://www.muscleandstrength.com/articles/hypertrophy-and-muscle-growth.html

Posted
Evo odgovorio ti je lik

pa debil je ako zna da radi pogreshno i namerno radi pogreshno. ili je jednostavno burzhuj koji ima vremena i para da godinama sedi u teretani i radi pogreshno vezhbe, a da iste rezultate mozhe da postigne za 4 puta kracje vreme ako ih radi pravilo; a i mozhda se jednostavno puca hemijom. ako znash da mishicj mora da bude pod tenzijom i da morash da napravish pravilan pokret ako hocjesh da vezhbash, a ipak radish sa cimanjem i njihanjem i brzim pokretima i sa opushtanjem mishicja, onda si idiot.

• Upvote 1
  • Downvote 4
Posted

mozhe da bude prvak chega hocje kad je debil. a i ko da je teshko biti prvak ako uzmesh da se pucash hemijom, shto je gotovo sigurno da radi ako izgleda tako a ne zna da radi vezhbe.

chak i na tom klipu gde se kurchi je pogreshno uradio curl, pomera lakat.

• Downvote 5
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...