Jump to content

Masa ili definicija?  

62 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Nikad nisam u radnji kupovao, deru, nabavljam od lika koji svercuje iz madjarske, sa drugom kupimo 4.5kg papodelimo , izadje 4400 din 2.27kg . Ima i na kupujemprodajem.com da se naruci, to nije tolio jeftino ali sigurno se ustedi barem 500din u odnosu na prodavnicu, a kad se kupuje vece pakovanje mozda i vise.

Hvala ti za info, u prodavnicama najjeftiniji 2.3kg 6650 a na oglasima 5000 :D
Posted

Sto se tiče voća,tokom jula sam obrstio sljivu u dvorištu,ali ništa kao lubenica,jedem dok se ne upišam,ali kad dodje gróždje ješću dok se ne userem-nema boljeg voća.

@kapetan,pohvale za kilometražu!

Posted

Došao sa mora danas i merio se, za 12 dana smršao sam 6kg. Svaki dan - ceo dan plivanje, sunčanje, pešačenje. Ishrana mi isto nije bila nikakva posebno, jeo sam jaja, banane, mleko, sir koliko sam mogao al sam dosta jeo i hleba i čajne kobaje :D slatko nisam jeo uopšte...

Posted

Да ли овде постоји особа која је успела лаика неког да убеди да протеин није једнако стероЈид, и да то није ниишта лоше и штетно, већ врло корисно ?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...