Jump to content

Masa ili definicija?  

62 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Baš prekjuče u teretani neki deda (50-ak) godina započinje razgovor, kao vrućina ovo ono, ja reko popijem i do litru ipo vode za trening, kaže samo vodu piješ, reko da, kaže dobro samo da ne piješ one kreatine. Reko ne ne, ma kakvi, a poneo pare baš i u povratku uzeh ovo :D

ultimate-nutrition_creatine-monohydrate-300g_1.jpg

Posted

Da, moji su mislili da se drogiram kad su videli ono pakovanje od 900g proteina :haha: Zavrsilo se sa 'dobro, dobro, videces kad se upropastis'. Izem ti visoku strucnu spremu i moderna shvatanja pored tolike tvrdoglavosti :no:

Suplementi = steroidi i zena u teretani = kardio su neiscrpan izvor zabave :haha:

Posted

Овде је све то смешно :haha: , мени се то пење невероватно на курац у животу. Исто је као да објасниш човеку да ниси сатаниста ако слушаш метал.Сад ми каже ћале, немој случајно да си узимао нешто " за теретану " , идем одма у теретану Марићу ( професору који дежура ту ) да кажем да те не пушта више :obrv:

НИЈЕ ПРОТЕЈИН СТЕРОЈИД

Baš prekjuče u teretani neki deda (50-ak) godina započinje razgovor, kao vrućina ovo ono, ja reko popijem i do litru ipo vode za trening, kaže samo vodu piješ, reko da, kaže dobro samo da ne piješ one kreatine. Reko ne ne, ma kakvi, a poneo pare baš i u povratku uzeh ovo :D

хахахахаха

Da, moji su mislili da se drogiram kad su videli ono pakovanje od 900g proteina :haha: Zavrsilo se sa 'dobro, dobro, videces kad se upropastis'. Izem ti visoku strucnu spremu i moderna shvatanja pored tolike tvrdoglavosti :no:

Suplementi = steroidi i zena u teretani = kardio su neiscrpan izvor zabave :haha:

Стварно јесте постао стереотип жена у теретани на траци за трчање :haha:

Posted

Мени је пре 2 дана један лик на рођендану причао како креатин оштећује срчани мишић , и рекао је ја само да креатин узмем знаш ли какав би ја био за 4 месеца ... ЈА КАЖЕМ НИКАКАВ !

Posted

protejin=sterojid=droga=sekta

:D

Мени је пре 2 дана један лик на рођендану причао како креатин оштећује срчани мишић , и рекао је ја само да креатин узмем знаш ли какав би ја био за 4 месеца ... ЈА КАЖЕМ НИКАКАВ !

dobro je bircevicu...

na kom rodjndanu ? :o

U mojoj teretani nema trake

a ni žena :haha:

Hhaahah, ni u mojoj, ako se to moze nazvati teretana, vishe je shtala :D

https://www.facebook.com/MaricevaTeretana

Posted

Ja se cimam, ne idem ja u teretanu, al' kad bih smela da idem, išla bih u jednu što drži moj drugar. Nema traka i tih fensi zajebancija, samo tegovi. Mada, ne znam da li bi prekršio princip da žene tu ne ulaze. :haha:

Posted

Danas

proetinski suplementi su glupi, proteina ima u hrani

Rogozub style, par godina kasnije

01.08.2015.

Proteinski suplementi su keva, evo imam shemu preko ortaka iz manastira, za 35 evra ultimate nutrition. Samo to pijes, i znas kako se raskrupnjas, bog da te vidi!

Posted

15 jaja dnevno

:haha:

Sad sam se setila perioda dok je moj burazer jeo 15 belanaca za doručak. Nisam sigurna, ali mislim da je tad i kreatin uzimao, tako da nekima ni to nije dovoljno :haha:

Posted

pajo, nikom ne treba toliko proteina. proteinski suplementi su za one koji hocje da imaju neprirodnu masu, a takvi su debili, i shto ti je vecja masa to sve vishe morash da unosish proteina redovno, a realno ko planira da koristi proteinske suplemente do kraja zivota je debil. ako hocjesh da imash normalnu mishicjnu masu tipa proporcije antichke statue, dovoljno je jesti normalno hranu

mia_4000977g.jpg

zen, ne njajke

• Downvote 2
Posted

Nemam ja sta da kenjam i izmisljam

tvoje zastupanje stavova i njihova promena u vremenu je dokazana x puta na forumu :haha:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...