Dead Man Walking Posted September 1, 2013 Report Posted September 1, 2013 Ne mozes poreci cinjenicu da se na svakom slavlju pije i da se zdere i da je to char istog.Ne mozes se ti sa svojim sokicem isto provesti kao ja sa pivcugom u dobrom drustvu pa da ga jebes .To je bajka care . Apsolutno mi to nije bajka. Kad se prejedem ne osećam se ni malo dobro, od kole obično dobijem proliv, od piva obično dehidriram i sutra dan sam neupotrebljiv. Iako mi pivo u celoj priči predstavlja trenutno zadovoljstvo pametniji sam od toga da gledam na duže staze, isto što bi mi trenutno zadovoljstvo bilo da povučem liniju kokaina ali ipak to ne činim. Jasno da svi ponekad pijemo alkohol, ali nemojte mi pričati kako je to super i zdravo i kako ste se svi tako lepo odlučili za to. Mogu da se kladim da si prvi put kad si probao pivo verovatno tražio gde ćeš da pljuneš a kad si probao rakiju tražio gde ćeš da povratiš... A to otkud znam da nabildovani shabani vode takav nacin zivota,ako zdranje pljeskavica i svaki petak/subota alkoholisanje po tebi nisu lose navike onda brate ne razumem zasto uopste i diskutujemo .A ima ih brdo i postizu rezultate. Jeeeeste, postižu "rezultate" da ne igraju možda fudbal za Zvezdu ili Partizan... 1 1
kuruz Posted September 1, 2013 Report Posted September 1, 2013 Ne mozes se ti sa svojim sokicem isto provesti kao ja sa pivcugom u dobrom drustvu pa da ga jebes .To je bajka care . teška glupost uvek sam se bolje osećao posle jakog treninga, vožnje bicikla, fudbala, basketa, nego posle ispijanja alkohola ili prežderavanja 1 1
Lord Iffy Boatrace Posted September 1, 2013 Report Posted September 1, 2013 (edited) @Dead Man Walking Brate ne mozes mi osporiti cinjenicu da nisu nabildovani kao zveri .Poznajem dosta takvih ljudi.I znam da procenim jer kao sto sam gore rekao u tome sam bas bas dosta godina zato sam se i primio na pricu ovde jer je nevidjena glupost.svuda ide druga prica,od teretane do teretane od instruktora do instruktora... @Underkuruz ti se ne racunas,tebi je dozivljaj skakati u autobusu i derati se po tribini.. Edited September 1, 2013 by Lord Iffy Boatrace 2
Dead Man Walking Posted September 1, 2013 Report Posted September 1, 2013 To ti je prilično glup stereotip, da zaista ideš duže u teretanu video bi da su ti "nabildovani" tamo stalno i ulažu gomilu truda i energije u to što rade, bez obzira koji im je cil i razlog i koliki im je IQ, trud im se ne može osporiti. To što ti misliš da je on glup što ne čita mangu ili ne igra igrice nego diže tegove to je tvoja stvar, on verovatno nema prilično visoko mišljenje o tebi takođe. Izvoli, probaj, mislim da ćeš se iznenaditi... 2 1
kuruz Posted September 1, 2013 Report Posted September 1, 2013 @Underkuruz ti se ne racunas,tebi je dozivljaj skakati u autobusu i derati se po tribini.. pa? 1
lemmy sixx Posted September 1, 2013 Report Posted September 1, 2013 Eno ga Švarci uzimao svakakva sranja u svom životu i ništa mu ne fali, zdrav, vitalan, glumi u akcijama sa 66 godina. Ne postoji sportista koji ne uzima suplementaciju, glumac (holivudski, akcioni) i većina se prilično dobro drže za razliku od našeg prosečnog matorca sa istim brojem godina koji je neinformisan koliko i ti. Ti si neverovatan.Poredis multimilionera holivudskog glumca i bivseg guvernera Kalifornije sa prosecnim srbinom. Pa naravno da mu ne fali nista kada je pun love.To je taj paralelni univerzum u kome si ti. teška glupost uvek sam se bolje osećao posle jakog treninga, vožnje bicikla, fudbala, basketa, nego posle ispijanja alkohola ili prežderavanja Tvoja konstatacija veze nema sa onim sto je covek pricao. 4
Lord Iffy Boatrace Posted September 1, 2013 Report Posted September 1, 2013 To ti je prilično glup stereotip, da zaista ideš duže u teretanu video bi da su ti "nabildovani" tamo stalno i ulažu gomilu truda i energije u to što rade, bez obzira koji im je cil i razlog i koliki im je IQ, trud im se ne može osporiti. To što ti misliš da je on glup što ne čita mangu ili ne igra igrice nego diže tegove to je tvoja stvar, on verovatno nema prilično visoko mišljenje o tebi takođe. Izvoli, probaj, mislim da ćeš se iznenaditi... Non stop se vrtimo u krug,ti ovde stalno pricas kako niko to nije probao sem tebe.Alo covece PROBAO sam i znam,a nisam ja rekao da su glupi nego da su shabani,ulazu MAXIMALNO truda i to ti PRICAM sve vreme jebote,i postigao je uz sav taj trud.AL KRMLJA LOSE STA STIGNE I PIJE KAO STOKA?Jel ti je sad jasnije sta sam ja rekao?I da,opet apelujem da mi se ne obracas kao nekom noob-u u ovome.to sto nemam zivaca da se upustam u rasprave o nacinu ishrane ne znaci da nisam upucen.Takodje dosta poznajem i HERBALIFE subkluturnu grupu koja tvrdi da su njihovi proizvodi najzdraviji i neophodni.... 3
lemmy sixx Posted September 1, 2013 Report Posted September 1, 2013 Jasno da svi ponekad pijemo alkohol, ali nemojte mi pričati kako je to super i zdravo i kako ste se svi tako lepo odlučili za to. Niko to nije rekao ni u jednom jedinom momentu. 2
Dead Man Walking Posted September 1, 2013 Report Posted September 1, 2013 (edited) Alo covece PROBAO sam i znam Šta si probao? Steroide? Edited September 1, 2013 by Dead Man Walking 1 2
Lord Iffy Boatrace Posted September 1, 2013 Report Posted September 1, 2013 (edited) Šta si probao? Steroide? To nikako.Zdrav zivot i vezbanje, a ta smeca nikad nisam koristio,kao ni otrove tipa vestacki proteini i kreatini... Edited September 1, 2013 by Lord Iffy Boatrace 4
WoS Posted September 1, 2013 Report Posted September 1, 2013 @Dead Man Walking i takodje nemoj da mi pricas da je unos velikih kolicina proteina i kalorija iz praskova dobra za chuku recimo?ejjj....koja logika care?U onom sejku imas koliko cistih proteina?Koliko je to krmenadla,bataka ili sta god?To organizam jednostavno ne moze da preradi. Sa ovakvom izjavom, kako covek da ne pomisli da si n00b? 1 1
Dead Man Walking Posted September 1, 2013 Report Posted September 1, 2013 Niko to nije rekao ni u jednom jedinom momentu. A šta si rekao, da je koka-kola zdravija od whey proteina? 1 2
lemmy sixx Posted September 1, 2013 Report Posted September 1, 2013 Ne,vec da je podjednako smece kao i neka sranja kojima se vi krkate. 4
Lord Iffy Boatrace Posted September 1, 2013 Report Posted September 1, 2013 Sa ovakvom izjavom, kako covek da ne pomisli da si n00b? Opet pitanje za tebe,da li si se savetovao sa ZDRAVSTVENIM radnikom o tome sta te uce sportski treneri ili instruktori i da li si nekad nosio TEGLU nekog suplementa kod nutricioniste? 2
Hail Metal Posted September 1, 2013 Report Posted September 1, 2013 Vratio sam se sa trcanja, 9.2km za 46min. @Lemmy sixx , stvarno nisi u pravu po nekim pitanjima, nikako ne mozes proteine i kreatine stavljati u isti kos sa steroidima ili koka kolom (sad nisam siguran da li si ti to bas tako rekao). Naravno nece te ubiti kola, ali konkretno protein je hrana, isti kurac kao jogurt ili mleko samo sto nema laktoze i masti (i jeftinije izadje), kreatin je aminokiselina ima je u crvenom mesu i najispitivaniji je suplement, doktori ga cak preporucuju kao dodatak ishrani i ako nisi bilder. Da li se moze bez toga , moze naravno, svako je opterecen necim, meni je nezamislivo da provedem 3-4 sata igrajuci neku igricu ili instalirati nest najnovije na androidu, jednostavno vise volim 1-2 dnevno da treniram jer sam i ovako previse za kompom. To ti je prilično glup stereotip, da zaista ideš duže u teretanu video bi da su ti "nabildovani" tamo stalno i ulažu gomilu truda i energije u to što rade, bez obzira koji im je cil i razlog i koliki im je IQ, trud im se ne može osporiti. To što ti misliš da je on glup što ne čita mangu ili ne igra igrice nego diže tegove to je tvoja stvar, on verovatno nema prilično visoko mišljenje o tebi takođe. Izvoli, probaj, mislim da ćeš se iznenaditi... To stoji ljudi su puni predrasuda, u teretani covek moze lepo da poprica i o ishrani , zdravom zivotu , nikad nisam video u teretani nekog da se svadja, dok se a basketu ili fudbalu to redovno desava. 2
lemmy sixx Posted September 1, 2013 Report Posted September 1, 2013 Aman,po poslednji puta ovo pricam...ja ni u jednom momentu nisam rekao nista protiv bavljenja fizickom aktivnoscu (jebote,pa ja ne znam koja bi budala pricala protiv toga)niti sam ulazio u necije sfere interesovanja.Samim tim,ovo oko toga da ja vise volim testirati nove romove za android a ti volis trcati nema smisla.Ja sam pricao o tome da se preteruje u opterecivanju ishranom i treninzima,i da se preteruje u tome koliko su odredjeni prehrambeni proizvodi stetni a sa druge strane se kojekakve hemije (za proteine nisam nista rekao,ali eto mozda sam za taj kreatin pogresio...ali zna se na sta covek misli kada pljuje po hemiji) predstavljaju kao sinonim za zdravlje. 1
WoS Posted September 1, 2013 Report Posted September 1, 2013 (edited) Opet pitanje za tebe,da li si se savetovao sa ZDRAVSTVENIM radnikom o tome sta te uce sportski treneri ili instruktori i da li si nekad nosio TEGLU nekog suplementa kod nutricioniste? Druze, svi ti argumenti i rasprave su obrnute 128576902767 puta pa ti citaj, informisi se i odluci sam. to sam ja uradio i zakljucio sam da nema razloga satanizovati stvari ko sto su whey protein i kreatin, pogotov s obzirom da svai dan jedemo neku vrstu procesirane hrane. Doktori i zdravstveni radnici mogu da pogrese isto kao i svi drugi i nema razloga verovati im bezuslovno. Pogotovo su srpski doktori i nutricionisti zatucani i nisu u toku s najnovijim istrazivanjima, a i pade od sindroma 'to su sve droze' kao i ostatak srpskog drustva. Protein je protein, ako bas oces, nista manje prirodno nije dobijen nego jogurt i kajmak koji ti je merak da jedes. Ako znas kako, kada i koliko da pravilno uzimas, nista ti nece biti od suplemenata. To cak moze da vazi i za pravu, tesku hemiju ali to su vec neke druge price u koje se ne treba upustati bez mnogo, mnogo znanja koje ni ja ni ti nemamo, ali imaju oni koji treba da imaju, tj oni koji se tima bave. Ako bas oces da teras mak na konac, imas i tzv prirodni bodybuilding u okviru koga je zabranjeno jos puno stvari koje su inace dozvoljene Edited September 1, 2013 by WoS 1
Hail Metal Posted September 1, 2013 Report Posted September 1, 2013 .Ja sam pricao o tome da se preteruje u opterecivanju ishranom i treninzima,i da se preteruje u tome koliko su odredjeni prehrambeni proizvodi stetni a sa druge strane se kojekakve hemije (za proteine nisam nista rekao,ali eto mozda sam za taj kreatin pogresio...ali zna se na sta covek misli kada pljuje po hemiji) predstavljaju kao sinonim za zdravlje. Slazem se sa ovim, jednom davno si rekao ovde ili u nekoj kafani da je ishrana po striktnim pravilima glupost, mozda se tada nisam slagao sa tobom, sad se slazem, treba biti opusten, umeren i ne terorisati sebe. Mozda su suplementi smece, mozda je i povrce koje kupujemo, ali ako je sve kako pise na proizvodu i kako kazu strucnjaci onda je to dobra stvar, ali u vecini slucajeva i sto se tice hrane i lekova napr. mi kupujemo macku u dzaku, ko zna sta nam farmakomafija servira, ali na to ne mozemo uticati, ko meni garantuje da je tunjevina zaista tunjevina ? 2
Dead Man Walking Posted September 1, 2013 Report Posted September 1, 2013 (edited) ali zna se na sta covek misli kada pljuje po hemiji Ja sam ubeđen da ni ti ni bilo ko drugi ovde ne zna na šta konkretno misli kada pljuje po hemiji... Edited September 1, 2013 by Dead Man Walking 2
sale 3sm Larry Flynt Posted September 1, 2013 Report Posted September 1, 2013 treba biti opusten, umeren i ne terorisati sebe sustina. 1
lemmy sixx Posted September 1, 2013 Report Posted September 1, 2013 (edited) @dead man walking Konkretno mislim na djubre kojim covek postize neprirodne rezultate u sferi poboljsanja svoga tela u bilo kome obliku.I nece me niko ubediti da su takve stvari podjednako stetne kao jebena koka kola i cips. Edited September 1, 2013 by lemmy sixx 1
Hail Metal Posted September 1, 2013 Report Posted September 1, 2013 Apsolutno su stetnije od kole, to niko ne spori, to je opasna hemija, droa, stetnije je i od alkohola i marihuane 2
lemmy sixx Posted September 1, 2013 Report Posted September 1, 2013 Slazem se sa ovim, jednom davno si rekao ovde ili u nekoj kafani da je ishrana po striktnim pravilima glupost, mozda se tada nisam slagao sa tobom, sad se slazem, treba biti opusten, umeren i ne terorisati sebe. Mozda su suplementi smece, mozda je i povrce koje kupujemo, ali ako je sve kako pise na proizvodu i kako kazu strucnjaci onda je to dobra stvar, ali u vecini slucajeva i sto se tice hrane i lekova napr. mi kupujemo macku u dzaku, ko zna sta nam farmakomafija servira, ali na to ne mozemo uticati, ko meni garantuje da je tunjevina zaista tunjevina ? Ovo je sve istina i slazem se.Poenta je u tome da treba biti umeren.Ja znam da prvi nisam umeren sa pojedinim stvarima,ali ja to gledam drugacije.Ja u svemu tome uzivam,i ne zelim da se odricem stvari u kojima uzivam zarad zdravlja koje ce mi biti nesto narusenije za 20-30 godina.Zivot je tu da se u njemu uziva.Punim plucima,bez odricanja.E sada,samo je pitanje ko u cemu uziva i to je individualno.Dzaba meni trcanje i to sto cu se ja fizicki osecati bolje,ako zbog toga ne budem smeo jesti smoki,popiti koka kolu,sedeti za kompom i igrati igre ili ici u kafanu sa drustvom.
PajatheTrut Posted September 1, 2013 Report Posted September 1, 2013 tipa vestacki proteini i kreatini... АМАН ДОСТА ВИШЕ СА ОВИМ СРАЊИМА И НЕБУЛОЗАМА, КАКВИ КУРЧЕВИ ВЕШТАЧКИ ПРОТЕЈИНИ ДЕ МОЖЕ ВЕШТАЧКО ДА БУДЕ ТО СЕ ВАДЕ ПРОТЕИНИ ИЗ МЛЕКА 2
Lord Iffy Boatrace Posted September 1, 2013 Report Posted September 1, 2013 (edited) АМАН ДОСТА ВИШЕ СА ОВИМ СРАЊИМА И НЕБУЛОЗАМА, КАКВИ КУРЧЕВИ ВЕШТАЧКИ ПРОТЕЈИНИ ДЕ МОЖЕ ВЕШТАЧКО ДА БУДЕ ТО СЕ ВАДЕ ПРОТЕИНИ ИЗ МЛЕКА Preradjeno druze moj kao i sve ostalo sto nije u sklopu nekog komada sirove hrane.A o tome da li je hrana prskana,da li nije,moze da se palamudi dan i noc...to je vec druga tema koja ne menja ovu pomenutu cinjecu da je HEMIJA preradjeni protein. Isto kao sto nije isto surutka u prahu i surutka koju mozes dobaviti u tecnom stanju. Edited September 1, 2013 by Lord Iffy Boatrace 4
Recommended Posts