Hail Metal Posted September 28, 2013 Report Posted September 28, 2013 Htedoh reci nema ni m od misica, sva je jadna kost, koza, salo, nisam aludirala na erotiku Sto su skupa ona ruska zvona... na kupujemprodajem ima i neka fensija verzija, ispadne neka pocetnicka trezina 50ak eur Ovo od 12kg tacnije http://www.kupujempr...ter_id=22614981 Kod onog obicnog mi se ne svidja sto debljina rucke zavisi od tezine. Mada i Zuzanino je takvo Jeste od prilike 3-4 e kg, ja imam jedno od 16kg, ima lik u Subotici pravi, dobra su, samo retko treniram sa kettlebellom. 1
bo88gdan Posted September 28, 2013 Report Posted September 28, 2013 dobro bi se uklopila na jumu... a sise su dva plusa ako su u kompletu... Што рече професор Рајковић а није се односило на њу већ на контесу мада се може и у њеном случају тај израз искористити а то је Спермашица на Куб !
bo88gdan Posted September 28, 2013 Report Posted September 28, 2013 Oprosticu ti ako pogodis ko osvaja MR O
Hail Metal Posted September 28, 2013 Report Posted September 28, 2013 Pa isti neki tamo crnac, Obamin lobi, kad je to ? 1
bo88gdan Posted September 28, 2013 Report Posted September 28, 2013 Veceras ! Ja tipujem na Jay Cutlera
Hail Metal Posted September 28, 2013 Report Posted September 28, 2013 E super mozda nadjem neki stream da pogledam prvi put u zivotu. U svakom slucaju bih vise voleo da Katler pobedi, mada onaj Denis Wolf je zivotinja. Nego , vec duze vreme radim po programu, jedna grupa misica jednom nedeljno, ledja grudi noge ruke ramena u danima bez treninga kardio Sad se razmisljam da probam da radim svaki misic dva puta nedeljno ledja, biceps grudi, ramena, triceps pauza/kardio noge ledja, biceps grudi, ramena, triceps pauza/kardio Naravno manje serija, na primer ako sam do sada radio recimo 16 serija (4x4) za grudi po treningu, sad bih radio 12 ser.... ali dva puta nedeljno, i tako za svaku grupu misica, jedino me brine da li cu za ramena moci dati maksimum 1
MissionVao Posted September 28, 2013 Report Posted September 28, 2013 (edited) Eve ti http://streaming.bod...lympia-webcast/ A ovo procitah negde pa kontam nije lose probati ako vec nemas ideju kako 8-15 sets per bigger muscle group per week (chest, back, quads and hamstrings). 0-8 sets per smaller muscle group per week (shoulders, biceps, triceps). Primer: Monday: Chest, Shoulders and Triceps Tuesday: Back, Biceps Wednesday: off Thursday: Legs Friday: off Saturday: Chest, Shoulders and Triceps Sunday: Back, Biceps Monday: off Tuesday: Legs Wednesday: off Edited September 28, 2013 by MissionVao
Hail Metal Posted September 28, 2013 Report Posted September 28, 2013 Pa to je vrlo slicno kao sto sam i ja napisao, samo sto bih noge jedanput trenirao Hvala na linku, sad vidim da za devet sati pocinje, znaci negde oko 6 ujutru, ipak cu propustiti, ako nisam gledao kako Nadal razbija gradjanina Monte Karla na US Openu, necu ni ovo . 1 2
bo88gdan Posted September 28, 2013 Report Posted September 28, 2013 ja radim grudi triceps Ledja pauza Ramena biceps Noge pa sve u krug al to je klasika
Hail Metal Posted September 28, 2013 Report Posted September 28, 2013 I ja sam slicno radio, samo sto sam biceps sa grudima, a ramena triceps, tj vec duze vreme treniram tegovima 4-5 puta nedeljno, jednu grupu jednom, sad hocu dva puta, cisto da vidim kako ce ici 1
Hail Metal Posted September 29, 2013 Report Posted September 29, 2013 Kao sto rekoh opet Fil Hit, crncuga pobedio, nisam video ostale ali on izgleda uzasno, naduvan stomak od hormona rasta, struk nikakav ... 1
PajatheTrut Posted September 29, 2013 Report Posted September 29, 2013 na heroinu klinka Izgleda da je povukla koji dim trave pa se sad tripuje da je neki dzanki Sto ste takvi baš je medena(za slučaj da je punoletna, baš je jebozovna) Moje godiste klinka, jeste jebozovna,poprilicno Nuff said to je to ! Lozis se na nju...priznaj. Svi se loze na nju, ona je panKErka Veceras ! Ja tipujem na Jay Cutlera Ja za Jay-a navijam, ako ne on, onda Kai, svi ostali otpadaju, doduse moze i onaj rus da prodje mada sumnjam da ce biti pri vrhu
bo88gdan Posted September 29, 2013 Report Posted September 29, 2013 http://contest.bodybuilding.com/results/25722 Jebote Jay 6 mesto :( koje sranje
PajatheTrut Posted September 29, 2013 Report Posted September 29, 2013 Koi kurac jebote, fil hit govnarcina smrdljiva Kai>>>>> Fil Ja sam ocekivao Jay prvi da bude 2
bo88gdan Posted September 29, 2013 Report Posted September 29, 2013 Realno podbacio je ali nije zasluzio 6 mesto po meni minimum je trebao da bude 4 ... Kai > Fil slazem se
Јарослав Posted October 22, 2013 Report Posted October 22, 2013 где и по којој цени могу да се нађу џакови за ударање?
Indorile Posted October 22, 2013 Report Posted October 22, 2013 Trebalo bi na sajmu i u Resavskoj, oko 3-5 soma kolko me secanje sluzi.
Zen Posted October 22, 2013 Report Posted October 22, 2013 Imas u svkoj sportskoj radnji, cen lsicna. a mozes i da nadjes preko kupujem prodajem, ja sam uzela od ovih http://www.iron.rs/dzakovi-za-boks
Guest HEFEST Posted October 24, 2013 Report Posted October 24, 2013 (edited) Ljudi bataljujte ova govna dok jos mozete. Sada videh ovo. http://www.vestinet....-na-nasem-stolu Twix sam vec batalio da jedem iako nerado, a za Coca-colu ne znam sta da radim. Pricali ste da koristite ovo pri treningu pa reko da razmislite jos jednom. Edited October 24, 2013 by HEFEST
WoS Posted October 24, 2013 Report Posted October 24, 2013 To je toliko mala kolicina, pogotovo u odnosu na celu masu proizvoda, da ne verujem da je relevantno uopste, al ono, sto da ne, probacu da nadjem neki koji nema ulje GMO soje u sebi... Cisto sumnjam da ima, a sad trenutno me mrzi da guglam
Recommended Posts