shock! Posted March 18, 2007 Report Posted March 18, 2007 e pitanjce : idem u teretanu vec mesec dana te uvedoh novi rezim ishrane jerbo bih da zategnem malo misice i ubijem bolove u ledjima..e sad ovo odvikavanje od junk food-a ide za sada ok a jedem otprilike 5-6 puta na dan i to ribu,piletinu,voce,povrce i ispijam OJ vi koji se u to razumete, jel to dovoljno od mene za neke rezultate u bliskoj buducnosti ( teretana 3x nedeljno da napomenem)? pa...ako je tako ko sto rece.....dovoljno je.....naravno zavisi sta radis u teretani.....valjda su ti napravili dobar program tamo ....samo nemoj da batalis sad....devojke znaju brzo da batale i nista ne urade
Tatyannahhh Posted March 18, 2007 Author Report Posted March 18, 2007 dok imam para sve je ok fala vi
Draža Posted March 18, 2007 Report Posted March 18, 2007 (edited) Aj ja mozda malo opsirnije da ti napisem. Kada sam pre 3-4 godine radio masu sve se svodilo na cisto prezderavanje i stvarno je bilo efekta. Za manje od pola godine eto meni skoro 15 kila. Kada kazem prezderavanje ne mislim da uzmes kilo cvaraka i jedes kao kokice, nego na 6-8 manjih obroka u kojima meso zalivas mlekom a zasladis se jajima. Naravno bez 4 litre vode(tecnosti) nema sta da pricamo. To je sve super ako hoces za malo vremena puno da postignes. Takvim rabotama se ja vise ne bavim i verovatno nikada vise ni necu. Sada to radim malo drugacije. Kada pocnem sa treninzima napravim male izmene u jelovniku(zamenim jednu vrstu hrane sa drugom) i to je to. Evo i spiska, orijentaciono: beli hleb -> crni ili integralni kola i ostali otrovi -> mleko i jogurt kecap, majonez... -> pavlaka i nemasni sir prase -> pile pivo i radza -> pivo(al malo manje) pljeskavica -> vesalica Uglavnom se sve svodi da strada sto vise pilica i njihove nerodjene brace. Puno vode, puno spavanja, jednu grupu misica najvise jednom nedeljno i sto vise steroida:) Edited March 18, 2007 by DRAZA84
Zen Posted March 18, 2007 Report Posted March 18, 2007 kako se krecu cene teretana u BGu? Kod mene u kraju ima 12 termina za 1500 dindzi jel to mnogo?
Protagonist Posted March 18, 2007 Report Posted March 18, 2007 Zavisi kakva je teretana... kod mene imaš i za 1200 dinara ceo mesec kolko ti volja, a imaš i za 1600 12 termina. Naravno, ne bih baš poredio sprave u jednoj i drugoj Dodjavola, to je sasvim dovoljno za rezultate, ne preterano brze (mislim na ono 2 nedelje 10 kg-a ) ali za dugoročne Kakav god da je program, imaćeš sigurno rezultate jer je bolje nego da sediš kući Kečap.majonez -> pavlaka ?!?! PA pavlaka ima 20% masnoće... jedino posni sirevi... tipa Ella. Verovatno misliš na to? Vratio sam se na zdravu ishranu, iako sam to planirao duže vreme, sada me je zdravlje nateralo jer sam operisao žuč.... i to je jedina dobra strana svega Moram da čekam još jedno 2-3 nedelje pa tek onda smem da treniram :(
Tatyannahhh Posted March 18, 2007 Author Report Posted March 18, 2007 hahaha nije stvar u skidanju kilaze nego prosto sedim po 10 sati dnevno za kompom , ledja vise nemam koliko me ubijaju od bolova pa resih da to vezbama sredim a kad sam vec tamo da poradim i na kondiciji i zatezanju misica - nece da skodi. @smorock ovde gde ja idem je 1650 12 termina a skoro je u centru tako da tih 1500 je ok
Генеральный Posted March 18, 2007 Report Posted March 18, 2007 Татјана, сада мало озбиљно. уз дугорочно коришћење рачунара се леђа умарају али и стварају деформитети. видим да кажеш да хоћеш вежбама то да средиш а када СИ ВЕЋ ТАМО да порадиш и на кондицији и затезању. мислим да ти у теретани неће баш завршити квалитетан програм корективних вежби. у сваком случају прво треба средити проблем (ако постоји) па тек онда ојачати мишиће који ће држати све то на окупу. 1
Tatyannahhh Posted March 18, 2007 Author Report Posted March 18, 2007 pa pazi jos nisam stigla do totalnog ukocenja ali sam bila na dobrom putu... sastavise mi treneri program sa vezbama za ledja, izmedju ostalog, sad mi je koliko toliko lakse posle mesec dana radjenja istih znaci da sluze svrsi... videcu jos dokle ce to da me dovede pa ako bas ne postignem nista znacajno - pravac kostolomac
MissionVao Posted March 18, 2007 Report Posted March 18, 2007 Znam jednog odlicnog kostolomca, ako ti zatreba 1
Protagonist Posted March 18, 2007 Report Posted March 18, 2007 Takođe, u višnjičkoj banji, namešta naše vaterpoliste takođe... i mene je nameštao kao i moju kevu godinama
Turin Posted March 19, 2007 Report Posted March 19, 2007 da vidimo koliko vas u ovom trenutku sedi pravilno?
Protagonist Posted March 19, 2007 Report Posted March 19, 2007 da vidimo koliko vas u ovom trenutku sedi pravilno? Ja ne sedim... što je najgore sedim u fotelji, jer mi je nezgodno malo u stolici zbog operacije
Protagonist Posted March 19, 2007 Report Posted March 19, 2007 Žuč... Jedva čekam da prođe još 3 nedelje i nazad na ubijanje od treninga valja sad povratiti kondiciju a taman sam je bio nabio
Draža Posted March 20, 2007 Report Posted March 20, 2007 (edited) Žuč... Jedva čekam da prođe još 3 nedelje i nazad na ubijanje od treninga biggrin.gif valja sad povratiti kondiciju a taman sam je bio nabio sad.gif Laparaskopski pretpostavljam? Edited March 20, 2007 by DRAZA84
Turin Posted March 20, 2007 Report Posted March 20, 2007 cekaj, sta si radio kad sa dvajes i kusur godina moras da operises zucnu kesu? jel smes da nastavis da ides u teretanu?
MissionVao Posted March 20, 2007 Report Posted March 20, 2007 Ja nisam nista radila pa imam 5mm kamen u zuci Necu da ga diram dok ne prigusti jer ne valja tako mlad ostati bez zuci. I zasto ne bi smeo da ide u teretanu?? Mislim, kad sve zaraste lepo.
Protagonist Posted March 20, 2007 Report Posted March 20, 2007 Ništa nisam radio, valjda sam nasledio... A imam 18 godina tek :) A izvadili su mi žuč, više je nemam Hm, DF bolje da izvadiš nego da ti kamen uđe u kanale, onda si em najabala ovako em najebala od bolova. Meni su sva sreća slučajno otkrili, nisam imao nikakve bolove. Pa nije to tako bitan organ, ne smeš mnogo masno da jedeš što je i dobro, dok se to sve ne sredi, kasnije je skoro isti đavo kad se organizam navikne itd. Smem da nastavim sa treniranjem, za neke 3 nedelje počinjem. Al baš me u najgorem trenutku sjebalo to, taman sam nabio kondiciju, trebao da uplatim teretani tih dana i trebao sam da krenem da treniram i sa prvim timom, al jebi ga...
MissionVao Posted March 20, 2007 Report Posted March 20, 2007 Ne moze da mi udje u kanale, preveliki je :) Tako rekla doktorka Tako da cekam da postane veeeeliki Okej necu da offtopikujem
Protagonist Posted March 20, 2007 Report Posted March 20, 2007 Hm, ne verujem ja nešto toj doktorki... nedo bog da te zaboli. Ja sam imao dva komada, duplo veća od tvog... i sad ostadoh bez cele žuči tako da neće više biti ni kamenja
MissionVao Posted March 20, 2007 Report Posted March 20, 2007 A ni onoga cemu zuc sluzi Sta god to bilo, ali verovatno nije za bacanje. Pobogu, ne idem kod kasapina koji nema pojma o zivotu ako se zna precnik kanala zna se i sta moze da se zaglavi a sta ne.
Protagonist Posted March 20, 2007 Report Posted March 20, 2007 Žuč služi tome da pomogne kod varenja teške hrane, odnosno tu se skladište ta sranja za varenje teške hrane, tako nešto valjda.... a kad ti je izvade kanali i ostala govna preuzmu tu finkciju. Pa ne bi svima vadili koji imaju problema nekih da ugrožava dalji život. U svakom slučaju ne valja ni imati kamen unutra... ok sad je toliki, i daj bože da ostane... i da se ne pojavljuju novi.
Draža Posted March 21, 2007 Report Posted March 21, 2007 Kanali i jetra vremenom preuzmu funkciju varenja teske hrane kod 90% ljudi, ostali nikada vise ne smeju da pojedu masnu svinju sa kupusom. Ma treba svima povaditi zuc. Zdravije bi se hranili i duze ziveli
Recommended Posts