Antikristina Posted March 19, 2014 Report Posted March 19, 2014 Ma šta ima da se bojim Ipak ću da pitam docu, al' imam kontrolu tek u januaru 2015-e (ako stvarno škodi do tada ću da se raspadnem)
Hail Metal Posted March 19, 2014 Report Posted March 19, 2014 Smešna si, pitaćeš docu da li šteti nožna presa? A ne osećaš nikakve bolove posle treninga? I prestaćeš da radiš tu vežbu ako ti on kaže da je štetna? Donja ledja i kičma su ti fiksirani za naslon, guraš nogama, ne vidim poentu da oštećuje kičmu, nisam ortoped, ili tako to, ali logično razmišljajući nema oko čega da se cimaš.
MissionVao Posted March 20, 2014 Report Posted March 20, 2014 Nije stetna, scooby je cak preporucuje jer ne kompresuje kicmu http://www.youtube.com/watch?v=I_2JPn6gbKM
Antikristina Posted March 20, 2014 Report Posted March 20, 2014 @Hail Smešna sam jer hoću da se raspitam da li može da mi smeta neka vežba, vr' Odavno imam milion problema sa kičmom, veruj da nisam neki hipohondar
Dead Man Walking Posted March 20, 2014 Report Posted March 20, 2014 Mislim da je manje "stetna" od cucnjeva, a opet sve zavisi sa koliko % od maksimuma radis. Ako radis u opsegu 8+ ponavljanja nemas sta da brines.
Hail Metal Posted March 20, 2014 Report Posted March 20, 2014 @Hail Smešna sam jer hoću da se raspitam da li može da mi smeta neka vežba, vr' Odavno imam milion problema sa kičmom, veruj da nisam neki hipohondar Da, jer se plašiš prese a treniraš američki fudbal, to je kao da si na heroinu odeš kod lekara i pitaš da li ti šteti čaj od nane. 3
Antikristina Posted March 20, 2014 Report Posted March 20, 2014 Pa ovaj moj ženski fudbal je baš ekstreman, šanse da se povrediš otprilike kao na šahu
MissionVao Posted March 20, 2014 Report Posted March 20, 2014 (edited) Mislim da je Google daleko bolji izvor saveta za tu temu od YUM-a http://www.livestron...-back-injuries/ U prevodu, trebalo bi da je okej osim ako radis tako veliku tezinu da si primorana da radis nepravilno. Edited March 20, 2014 by MissionVao
M-16 Posted March 21, 2014 Report Posted March 21, 2014 to je kao da si na heroinu odeš kod lekara i pitaš da li ti šteti čaj od nane. Major je to radio
Antikristina Posted March 22, 2014 Report Posted March 22, 2014 @ Mišnka Ma našla sam sve i svašta, uglavnom kad tako kopam po netu istripujem se da ću da umrem sutra, tako da izbegavam Kako god, najbolja vežba na svetu
Dead Man Walking Posted March 24, 2014 Report Posted March 24, 2014 Propadanje, jedna od meni omiljenih vezbi, nemam sad to u ovoj mojoj teretani nazalost. Zadnje sam radio sa 20 kila opterecenja. Mogao bih ovako 30ak da izguram.
MissionVao Posted March 24, 2014 Report Posted March 24, 2014 Isto racunaju ove sto se klackaju 5 stepeni gore dole i one sto se zaista spuste? To ko ovaj rad http://www.youtube.com/watch?v=bxAc97K2I5M
Hail Metal Posted March 24, 2014 Report Posted March 24, 2014 (edited) Kad radim propadanja ne idem skroz dole, u širini ramena spori pokreti, pogadja triceps medeno. Možda mogu 15-tak ponavljanja. Cura jest ima debilnu tehniku ali svaka čast na snazi, biće ružna i umreće. DMW , možeš da propadaš na dve stolice, samo spori pokreti da se ne klatiš i nema brige . Inače ovaj što je osvojio drugo mesto mi je drugar iz škole, dug staž u teretani . Edited March 24, 2014 by Hail Metal
MissionVao Posted March 24, 2014 Report Posted March 24, 2014 To kako neko vezba je nebitno, ne moze da bude iole ozbiljno takmicenje i da moze svako da radi kako mu padne na pamet Naravno ovo nije ozbiljno takmicenje
Zen Posted March 25, 2014 Report Posted March 25, 2014 Cura jest ima debilnu tehniku ali svaka čast na snazi, biće ružna i umreće. bitan je kompliment
mrgud Posted March 25, 2014 Report Posted March 25, 2014 Vala ne smem ni da pomislim koliki je pritisak na vrat i kicmu kad neko radi ovako bench je l ima to dete roditelje? Mada, stvarno, 250 lbs je oko 112 kg, mnoge devojke ni sipku ne mogu da izvuku iz reka verujem da bi i normalnom tehnikom, sa manje krivljenja kicme, mogla da iscupa barem 70 kg, sto je opet extra rezultat, cemu ove vrtolomije...
Kingmanowar Posted March 26, 2014 Report Posted March 26, 2014 Ovaj klip je odlican pokazatelj kako bench NE treba raditi. Moglo bi da se stavi u gym retards kolekciju.
Dead Man Walking Posted March 26, 2014 Report Posted March 26, 2014 Kad se setim onih prica da "sportisti" ne vezbaju u teretani sa tegovima...
bo88gdan Posted March 26, 2014 Report Posted March 26, 2014 Ovaj klip je odlican pokazatelj kako bench NE treba raditi. Moglo bi da se stavi u gym retards kolekciju. Slazem se , debilizam tezak .
Dead Man Walking Posted March 26, 2014 Report Posted March 26, 2014 Je l' to nije ona powerlifterska tehnika? Vidjao sam likove kod mene u teretani da rade tako. Mislim da je to po pravilima takmičenja, bitno je da ti dupe i ramena budu na dasci a kad izbaciš grudi bude ti kraći put koji šipka prelazi.
mrgud Posted March 26, 2014 Report Posted March 26, 2014 U principu, da ali ovo je totalno extremna tehnika, njoj su kicma i vrat skoro pod pravim uglom, bogte covece... A i za dupe ne moze da se proceni da li je na klupi... Mada na tim takmicenjima u USA (i ne samo USA) svasta moze da se vidi, neke deadliftove ne smam ni da gledam
Recommended Posts