PajatheTrut Posted March 26, 2014 Report Posted March 26, 2014 Па чему онда служи тај шит ? Који је фазон са подизањем леђа ?
Dead Man Walking Posted March 26, 2014 Report Posted March 26, 2014 Pa cilj je da koristis noge vise, s obzirom da ti taj donji deo ledja ne treba, a i smanjuje se taj put koji prelazi sipka, tako da ga malo cimnes i kao podigao si. Kod debelih powerliftera se ne vidi toliko jer su krupni, ali u sustini rade slicno to.
Veliko jaje Posted March 26, 2014 Report Posted March 26, 2014 Ovo je epski http://www.youtube.com/watch?v=gJ3cRBcPU-Q Al ja sam mislio da se lik zajebava, kad ono neki cetvorostruki sampion u obaranju ruke, i jos ima kompletan video sa vezbama (i sve radi na ovu foru, totalni manijak )
bo88gdan Posted March 27, 2014 Report Posted March 27, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=negAzx-M_yI мало мотивације 3 1
рогозуб Posted March 27, 2014 Report Posted March 27, 2014 sa onim bench presovim sa krivljenjem ledja je valjda poenta u stabilizaciji lopatica. 1
Dead Man Walking Posted March 31, 2014 Report Posted March 31, 2014 Evo gde ja vezbam zadnjih par nedelja. Nije nesto al je dzaba 7
Hail Metal Posted March 31, 2014 Report Posted March 31, 2014 Ma extra je šta fali,, ako ima šipka za zgibove imaš sve, evo moje teretane, stane u dva kvadrata : + još dva tega od po 15kg. 1 2
johnnyzzz Posted March 31, 2014 Report Posted March 31, 2014 zamišljam scenu u kojoj neko vozi ovu dedmenovu biciklicu 1
Dead Man Walking Posted March 31, 2014 Report Posted March 31, 2014 @Hail Metal Nažalost nema vratilo, ali ima napolju, blizu zgrade. Voleo bih ušrafiti neko tako kao što si ti uradio ali mi treba neko da probuši rupe i uopšte da mi kaže da li bih smeo to da radim s obzirom da je tu dole sve armirani beton kontam. Zgrada je iz dvadesetih, ako se ne varam Najviše fali vratilo, propadanja, wrack za šipku i ogledalo, bar jedno. Ogledalo ću izgleda jedino nabaviti za sad. @johnyzzz Nisam se nikad pentrao gore, nisam siguran ni da je u funkciji bicikl 1 1
Hail Metal Posted April 5, 2014 Report Posted April 5, 2014 http://www.mozzartsport.com/iz-drugog-ugla/necu-da-dizem-tegice-prevrcem-gume-od-100-kila/73096 1 1
MissionVao Posted April 5, 2014 Report Posted April 5, 2014 Malo je cudno zgoljava za bilo kakvo bavljenje fizickim aktivnostima 1
Hail Metal Posted April 5, 2014 Report Posted April 5, 2014 Ma bitno je da se trenira, nije izgled najbitniji. Počelo na Eurosportu evropsko prvenstvo u dizanju tegova, danas gledah neku devojku 1998 godište, 86kg u izbačaju, a još je dizala, nisam do kraja ispratio, to je ona najslabija kategorija
MissionVao Posted April 5, 2014 Report Posted April 5, 2014 (edited) Ne pricam o izgledu u kontekstu estetike vec izgleda neuhranjeno, znas i sam sta znaci kad je hamstring i list toliko ravan Muskarci koji se bave tim sportom su suvi ali im ne fale misici. Svaka cast sto ne odrzava tezinu trckaranjem i salatom al izgleda kao da je spalila misice vezbanjem. Edited April 5, 2014 by MissionVao
Vuk Posted April 5, 2014 Report Posted April 5, 2014 Ma extra je šta fali,, ako ima šipka za zgibove imaš sve, evo moje teretane, stane u dva kvadrata : + još dva tega od po 15kg. Jel' ti lik iz Pazove pravio shipku za zgibove? Imam istu.
Hail Metal Posted April 6, 2014 Report Posted April 6, 2014 Ne znam odakle je, mislim da jeste, preko kupujemprodajem.com sam naručio, dobra je jer ove kose ručke nisu previše iskošene, i hammer hvat nije preširok, mada ima i taj široki koji nikad ne radim. Ne pricam o izgledu u kontekstu estetike vec izgleda neuhranjeno, znas i sam sta znaci kad je hamstring i list toliko ravan Bivša košarkašica, ne možeš očekivati da joj listovi budu nabildovani, a realno listovi su najmanje bitni, ja radim listove, nisu mi prioritet, i natki su, jer sam godinama trčao i igrao basket.
MissionVao Posted April 6, 2014 Report Posted April 6, 2014 Nevermind, kad selektivno odgovaras necu da komentarisem 1 1
mrgud Posted April 7, 2014 Report Posted April 7, 2014 (edited) genetika... i meni kazu da sam jaci nego sto izgledam ko ova kosarkasica... ako ti nije dato, nesh' se nabilodavati... Edited April 7, 2014 by mrgud
Antikristina Posted April 7, 2014 Report Posted April 7, 2014 Da, a kažu da je kod listova još i najbitnija genetika jer se tu teško dobija masa. A ja bih svoje rado prebacila ovima što pokušavaju da ih nabilduju a noge im i dalje k'o čačkalice
WoS Posted April 9, 2014 Report Posted April 9, 2014 Genetika je cesto izgovor ljudi koji nece da zapnu oko misica koje je realno teze, ali ne i nemoguce, poboljsati 3
Lou Posted April 9, 2014 Report Posted April 9, 2014 Apsolutno. Kao ona večna "on(a) je tako građen(a)", kada se priča o tome gde nekome idu masne naslage, kao da je to fiksna stvar koja ne može da se skine.
STARSHOOTER_SUPREME Posted April 10, 2014 Report Posted April 10, 2014 PA to nemoze da se skine kad jednostavno treba vishe vremena da skines nego da zivis samim tim ,ODUSTANI NA VREME NE TRUDI SE !!! 1
mrgud Posted April 10, 2014 Report Posted April 10, 2014 Mozemo mi da ignorisemo genetiku koliko hocemo, al to je realnost... I ne treba odustajati, ali ako ti je na pocetku obim listova oko 35 cm, neces stici do 45cm, pa da ga jebes Jbg, svako ima bolju i losiju misicnu grupu. Uglavnom, mislim da svako moze da se dovede u red, da barem izgleda O.K. na plazi, tj. mnogo bolje od proseka. A to je, po meni,sasvim dovoljno
johnnyzzz Posted April 10, 2014 Report Posted April 10, 2014 nemam pojma meni je genetika baš otežavajuća okolnost a kad je ukombinujem sa redovnim četvoro/petočasovnim vožnjama i trčanjem ne da ne mogu da nabacim mišiće nego je uspeh kada ne smršam neki period... ne ostaje mi dovoljno vremena za pripremu hrane a nemam ni gde da ubacim više od 3 obroka dnevno... da imam tri života pa u jednom da se posvetim struci, u drugom vožnji i trčanju a u trećem izgradnji tela - opet bi mi falilo još bar 5 života za ostale oblasti u kojima bih da se ostvarim... mada biće da sam malo skrenuo sa teme
Recommended Posts