Jump to content

Masa ili definicija?  

62 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Могли бисмо сва тројица да се вратимо на заједничко тренирање, дупаднемо у неку рутину, доста је било 'вако...

Posted

Svako sledeće Mr Olimpija takmičenje je sve veće sranje, izgledaju kao krave sa tim naduvenim stomacima od hormona rasta, kurac od ljudskog tela, bodibilding je veoma nazadovao i baš je sranje.

Posted

Nešto što rade NFL-ovci u offseason-u :D Trčanje, plyo i tegovi, šta znam, nije loše... Mada, ja sam sad prilično ograničena, pola stvari ne smem da radim pa ne znam koliko će biti od koristi

Ima i kao poseban program za linijaše (velike ljude, stokilaše/dvometraše i tako te)

Posted

Imao sam velikih problema sa diskusom prosle godine, trebalo je da idem na operaciju.

Ako oces mogu da ti posaljem vježbe koje su mi dali iz instituta u Igalu. Pomogle su mi puno. I dalje me pomalo zajebava, ali više zbog toga što sam lijen da ih radim, a i 115 kila nijesu od pomoći.

Bitno je samo da ih redovno radiš, sigurno pomažu.

Posted

Je l' si siguran da su tegovi korisni? Mene brat ubeđuje da milion tih bildera ima herniju, pa im ništa ne fali, ali ja se ne bih igrala s tim

Radim već neke vežbe, a i išla sam na elektroterapiju... Malo je bilo frka jer mi je jedna noga bila skroz nepokretna, ali je sad mnogo bolje, struja baš pomaže

Mada, nikad nije previše vežbi, pošalji ako ti nije mrsko :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...