bo88gdan Posted January 11, 2015 Report Share Posted January 11, 2015 Koji dio kicme se sjebe, lumbalni? Ja nikad tu vježbu nijesam radio, a kicmu sam sjebao na brazilskoj jiu-jitsi. bas taj , to su bili stravicni bolovi koji su se protezali na celu desnu nogu jedno 10 dana nisam mogao da hodam i funkcionisem ko covek Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted January 11, 2015 Report Share Posted January 11, 2015 Znam, znam. Ti si jos i dobro prosao, ja sam pola godine bio jedva pokretan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted January 11, 2015 Report Share Posted January 11, 2015 vezba nosi sa sobom dosta rizika ali je ubedljivo najbolja za ledja i uopste celo telo.odlicna je i za sirovu snagu.vec posle par treninga se vidi napredak.moj savet je nikako izbegavati vezbu vec je za pocetak raditi bucica metoda i raditi cucanj bar 2meseca redovno pa ubaciti mrtvo. i da sto se pojasa tice njega stavljajte samo ako ste sigurni da vaam je kicma prava,jer pri stezanju prsljenova gornji deo ledja tj srednji moze da se sjebe ako je nacet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted January 12, 2015 Report Share Posted January 12, 2015 Elem ja ću uvek biti manje više kurac na bicikli što se tiče bodibildinga, ali uvek pronadjem neku motivaciju, meden youtube kanal overite ima korisnih saveta: https://www.youtube.com/channel/UCWZmmDqEJv277d7hBa1nRfg Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted January 12, 2015 Report Share Posted January 12, 2015 Masa. Sve u stomak. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted January 12, 2015 Report Share Posted January 12, 2015 ajd skini tu ciganšturu sa avatara uvek pomislim da je kuruzi, pa slucajno minuse dajem Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted January 12, 2015 Report Share Posted January 12, 2015 Posle praznika. Neka bude jos 3 dana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bo88gdan Posted January 12, 2015 Report Share Posted January 12, 2015 Mali car Znam, znam. Ti si jos i dobro prosao, ja sam pola godine bio jedva pokretan. ja jos uvek imam probleme , mislim da se to nikada nece popraviti Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted January 12, 2015 Report Share Posted January 12, 2015 Znam, znam. Ti si jos i dobro prosao, ja sam pola godine bio jedva pokretan. U zdravom telu zdrav duh...i sjebana kicma i kosti. Jebale vas teretane, sjebacete si zivot vise sa tim sranjima nego sto bi sjebali da jedete slaninu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted January 12, 2015 Report Share Posted January 12, 2015 Ma nije od teretane, nikad nijesam povezao preko dva mjeseca u zivotu. U zadnje tri godine sam 4 puta počinjao i nikad preko 15 dana nijesam uspio da izdržim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted January 12, 2015 Report Share Posted January 12, 2015 Vi što ste se sjebali na deadliftu je l' bi znali šta ste uradili pogrešno, ili mislite da je tehnika bila dobra ali se niste zagrejali ili šta li? http://youtu.be/MDuXuUg15mk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted January 12, 2015 Report Share Posted January 12, 2015 ja sam ledja sjebao na dvorucnom veslanju u pretklonu,takodje kao bogdan mislim da nikad necu fixovati ranu 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bo88gdan Posted January 12, 2015 Report Share Posted January 12, 2015 Ja sam zadnju seriju radio sa 140 kg i pri spustanju sam se nekako izvio u desno pa u levo to je izazvalo ukljestenje nerava ili vec necega nisam strucan da se anatomskim zargonom izrazim , to je u tom trenu izazvalo ogromnu bol i jedva sam se odvukao do kuce , sutradan kad sam se probudio ta bol se prosirila nadole skroz na desnu nogu U zdravom telu zdrav duh...i sjebana kicma i kosti. Jebale vas teretane, sjebacete si zivot vise sa tim sranjima nego sto bi sjebali da jedete slaninu. a jesi ti trenirao neki sport u zivotu Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeLLsarma Posted January 12, 2015 Report Share Posted January 12, 2015 Ja sam zadnju seriju radio sa 140 kg i pri spustanju sam se nekako izvio u desno pa u levo to je izazvalo ukljestenje nerava ili vec necega nisam strucan da se anatomskim zargonom izrazim , to je u tom trenu izazvalo ogromnu bol i jedva sam se odvukao do kuce , sutradan kad sam se probudio ta bol se prosirila nadole skroz na desnu nogu a jesi ti trenirao neki sport u zivotu Link to comment Share on other sites More sharing options...
bo88gdan Posted January 12, 2015 Report Share Posted January 12, 2015 pusi ga picko odradi jedan trening u zivotu pa onda nesto pricaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
PajatheTrut Posted January 12, 2015 Report Share Posted January 12, 2015 http://youtu.be/MDuXuUg15mk Много ми је помогао овај клип њихов , и тај и онај где показују како се заправо ради мртвак. Знатно ми се форма поправила на мртвом после гледања ових снмака. Још не мислим да је савршена форма, има још да се ради ту, али сам задовољан напретком. Пуши га Шаране,кад се решиш тог палумбоизма онда се јављај на овој теми.. Први и једини човек који никад није ушао у теретану а болује од палумбоЛИзма Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted January 12, 2015 Report Share Posted January 12, 2015 mene bole grudna kost od tog prsljena posebno kad radim zgib i propadanje.nego imam jedno pitanje za sve,da li se nekom desavalo da ima osecaj gubljenja daha pri odrddjenim vezbama?,ja recimo dok radim w sipku za biceps u vecini serija zna da mi se pojavi taj osecaj odjednom,kao da me neko pukne po stomaku ,sa bucicama nista,isto na par vezbi u lezecem polozaju al samo ponekad.primeto sam takodje da se cesce desi kad bas obratim paznju na disanje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bo88gdan Posted January 12, 2015 Report Share Posted January 12, 2015 pa jeste meni generalno kad se preforsiram sa nekom serijom tj uradim mnogo ponavljanja dodje do gubitka daha i vrtoglavice posebno leti 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted January 12, 2015 Report Share Posted January 12, 2015 pa jeste meni generalno kad se preforsiram sa nekom serijom tj uradim mnogo ponavljanja dodje do gubitka daha i vrtoglavice posebno leti Da da,kad preteram sa ponavljanjima ili kilazama,al najvise me tripuje taj udarac kao da mi chuka preskoci,jebeno je .Skot klupa pogotovo jer pritiska grudi sunce joj a obozavam je .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antikristina Posted January 12, 2015 Report Share Posted January 12, 2015 @DMW Ja radila pravilno, ali imam skoliozu u lumbalnom delu (pa već postoji pritisak na taj deo), plus genetske predispozicije Sjebala bih je kad-tad, mrtvaci su samo ubrzali stvar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted January 12, 2015 Report Share Posted January 12, 2015 to trenutno a na duge staze uz oprez bi ti pomoglo kod tog defekta jer kicmu drze misici i moras ih jacati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted January 12, 2015 Report Share Posted January 12, 2015 (edited) U zdravom telu zdrav duh...i sjebana kicma i kosti. Jebale vas teretane, sjebacete si zivot vise sa tim sranjima nego sto bi sjebali da jedete slaninu. Ja se nikad nisam ozbiljnije povredio dižućii tegove, tu i tamo prolazno istegnuće, ubedljivo sam se najviše povredjivao na basketu i kad pijani drugovi skaču na mene mene bole grudna kost od tog prsljena posebno kad radim zgib i propadanje.nego imam jedno pitanje za sve,da li se nekom desavalo da ima osecaj gubljenja daha pri odrddjenim vezbama?,ja recimo dok radim w sipku za biceps u vecini serija zna da mi se pojavi taj osecaj odjednom,kao da me neko pukne po stomaku ,sa bucicama nista,isto na par vezbi u lezecem polozaju al samo ponekad.primeto sam takodje da se cesce desi kad bas obratim paznju na disanje... Kad radim iskorake sa 2x27kg mislim da ću dušu ispustiti puls otkida, ne znam da li si na taj osećaj mislio Edited January 12, 2015 by Hail Metal Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeLLsarma Posted January 12, 2015 Report Share Posted January 12, 2015 pusi ga picko odradi jedan trening u zivotu pa onda nesto pricaj Ja treniram prejedanje. Jbm ti coveka koji se povredi posle 5 godina iskustva! Sta ti dodjosu radis? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted January 12, 2015 Report Share Posted January 12, 2015 Ja sam zadnju seriju radio sa 140 kg i pri spustanju sam se nekako izvio u desno pa u levo to je izazvalo ukljestenje nerava ili vec necega nisam strucan da se anatomskim zargonom izrazim , to je u tom trenu izazvalo ogromnu bol i jedva sam se odvukao do kuce , sutradan kad sam se probudio ta bol se prosirila nadole skroz na desnu nogu a jesi ti trenirao neki sport u zivotu Da, trenirao sam SPORT ... za razliku od tebe kojj treniras serije dizanja nekih tegova. To je sport koliko je i moje rokanje kulena, samo sto je to tvoje mnogo nezdravije. Doduse, i ti rokas slaninu...ali samo za vreme posta. Ja se nikad nisam ozbiljnije povredio dižućii tegove, tu i tamo prolazno istegnuće, ubedljivo sam se najviše povredjivao na basketu i kad pijani drugovi skaču na mene Taj pijani drug inace ide u teretanu. I sjebo je i meni brouk maj bek spajnal. I jankovicu tremolo. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted January 13, 2015 Report Share Posted January 13, 2015 A još jedan drugi drug koji je na steroidima sjebao nogu drugom drugu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts