Nightfall Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 Ima neko iskustva sa krostrenazerima? Videh da po netu njih vise preporucuju od traka za trcanje i ostalih zajebancija. Pa celo jutro guglam, pokusavam da provalim da li ovi sto kostaju 30tak hiljada vrede necemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 Mislim da je Zen pisala da ima to. Lično jednom sam probao, i ne svidja mi se, to bi mi bila zadnja kardio opcija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veliko jaje Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 Ja sam to cudo koristio pre jedno 5,6 godina, kad sam se nesto zamastio, a sve trake u teretani bile zauzete, pa kao daj da probam. Malo mi bilo jebenije da u pocetku odrzavam ravnotezu, pa sam se drzao, al sam se znojio kao budala, pogotovo u nogama, sto mi je bilo vazno. Onda su mi kao neki prisli i bili u fazonu, nemoj da se drzis, to se ne radi tako, al zajebi, meni onako odgovaralo. Naravno, brzo sam odustao da koristim tu masinu, nekako mi je dosadno i nemam utisak da se zamaram previse, a traka je ipak keva za kardio (u zatvorenim uslovima naravno, inace trci po polju ). Znam da mnoge ribe to koriste, al one rade na tom cudu i uporedo kucaju poruke i sta ti ja znam, navikle se, dok bih se ja tako slomio. Znaci prvo preispitaj sebe jesi riba il nisi. Ako jesi, onda uzmi ovo cudo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 Odradim ja ponekad samo 5 minuta pre treninga da se zagrejem, brzo podigne puls. Imao sam i u teretani u podrumu taj neki od jeftinih koji je samo mehanicka sprava, i taj ništa ne valja, jako je nezgodan za korišćenje, a ovaj što koristim u teretani je onaj fensi što meri puls i šta sve ne, taj je sigurno preko iljad evra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 Od svih kardio sprava koje sam probao najviše podiže puls (dobro zavisi od intenziteta svakako) bicikla nalik ovoj, bio sam par puta u nekom MMA klubu pa sam probao, bila je mnogo bolja od ovog sranja dole, samo mehanička je bila, lik doneo iz Amerike, koliko brzo okrećeš nogama, toliko brzo moraš i rukama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antikristina Posted February 2, 2015 Report Share Posted February 2, 2015 ubedljivo najjaci stimulans kad sam raspolozen i veseo, ali to je skoro nikad, prema tome... jao Probala bih to čudo, majke mi, ove klasične stvari tipa kafa i crni/zeleni čaj baš ne rade Al' žao mi para, a i bojim se da ću biti još kilavija kad prestanem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted February 2, 2015 Report Share Posted February 2, 2015 Juče sam ručao junetinu sa pasuljem, odradio sam trening samo takav,kafa i zeleni čaj pre treninga. To je problem kod tih NO reaktora ad prestaneš nemaš motivaciju za trening. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bo88gdan Posted February 4, 2015 Report Share Posted February 4, 2015 Kafa ili kofein u tabletama ili guarana u tabletama su sasvim dovoljan pre vrkaut za mene , mada nekad kad sam odmoran nema potrebe nista da uzmem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted February 6, 2015 Report Share Posted February 6, 2015 https://www.facebook.com/MotivationForSquats guze 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted February 16, 2015 Report Share Posted February 16, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=6lAtn7rsToY Obama, Putin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted February 20, 2015 Report Share Posted February 20, 2015 http://www.dnevno.rs/magazin/157374-bio-je-najjaci-covek-u-jugoslaviji-evo-kako-danas-izgleda-foto.html 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ranis Posted February 20, 2015 Report Share Posted February 20, 2015 vrhunska ova grupa za squat motivation 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bo88gdan Posted February 23, 2015 Report Share Posted February 23, 2015 http://broscience.co/top-10-non-bodybuilding-athletes-that-have-competition-worthy-physiques/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted February 24, 2015 Report Share Posted February 24, 2015 Bolje gradjeni nego MR.Olympia Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted February 24, 2015 Report Share Posted February 24, 2015 Viđi Waldberga, krv ti jebem. Evo još nekih MMA boraca Cheick Kongo Hector Lombard Todd Duffie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted February 24, 2015 Report Share Posted February 24, 2015 Viđi Waldberga, krv ti jebem. james • 13 hours ago that's not Mark Walberg, that's photoshop Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted February 24, 2015 Report Share Posted February 24, 2015 Odakle mi "d" u Walberg, krv mu jebem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted February 24, 2015 Report Share Posted February 24, 2015 Nisam hteo ništa da kažem, da ne ispadnem Naci. Evo ga neki screenshot pomenutog. Opustio se sa godinama, pa se više nagruva za film, nego "van sezone", ali još se dobro drži. Verovatno je jedan od retkih koji su bili redovni u teretani pre ove pomame u glumačkim redovima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted February 24, 2015 Report Share Posted February 24, 2015 Jak je svakako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted February 24, 2015 Report Share Posted February 24, 2015 (edited) Misilm da je baš ta fotka iz perioda snimanja "Pain & Gain", tu je nabacio gomilu mase. Čitao sam intervju u kojem kaže da je ustajao u 02:00 da bi jeo na silu, smučila mu se hrana. Edited February 24, 2015 by Lou Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted February 24, 2015 Report Share Posted February 24, 2015 Jeste, ovo je za taj film. Sad baš čitam da se napucao na 100kg za ulogu. Na 173 cm visine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted February 24, 2015 Report Share Posted February 24, 2015 kepec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted February 24, 2015 Report Share Posted February 24, 2015 Zna neko neku dobru teretanu, ili neki krosfit a da je negde u centru Beograda, neki Zeleni Venac, Terazije, Stari Grad, taj neki kraj? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted February 24, 2015 Report Share Posted February 24, 2015 Jeste, ovo je za taj film. Sad baš čitam da se napucao na 100kg za ulogu. Na 173 cm visine. Bog. Od pevača u boyband-u, preko manekena do glumca kada su svi mislili da će biti samo lepo lice (i telo), a on iz filma u film odradi sve na mestu i postaje bolji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted February 24, 2015 Report Share Posted February 24, 2015 Zna neko neku dobru teretanu, ili neki krosfit a da je negde u centru Beograda, neki Zeleni Venac, Terazije, Stari Grad, taj neki kraj? Imaš Crossfit na Dorćolu blizu keja, baš kod okretnice 26ice, kod onog plavog mostića. Fini su momci, a bogumi i đevojke , i fini su treninzi, ne moš se silazi niz stepenice posle njih. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts