bo88gdan Posted January 25, 2016 Report Posted January 25, 2016 kako je samo lepa....i jaka :da: :wub:
Hail Metal Posted January 25, 2016 Report Posted January 25, 2016 Jeste, ali biće gora, kad se još napuca kilogramima, nažalost. Ovako je medena.
bo88gdan Posted January 25, 2016 Report Posted January 25, 2016 verovatno oce, mnoge su se tako upropastile, al evo primera kako moze lepo da izgleda a da ne pretera sa masivnoscu
Hail Metal Posted January 25, 2016 Report Posted January 25, 2016 Da. Overi fejsbuk stranicu Motivation for squats 1
Surovi Posted February 12, 2016 Report Posted February 12, 2016 Moj Apet u našim najpoznatijim Filmovima: Imate u Maratoncima (Maratonci Trče Počasni Krug) -onaj deo nemoj Dedi da nosiš neće moći da jede, Nacionalna klasa-na par mesta u Filmu Žikina Dinastija-ja jedem one Salate,spanać, sada kada sam sam pogotovu,+ parče mesa 200 Grama. Kako Je Propao Rokenrol-Ne Zna da sprema Špagete,slabo ih Jedem. Da li ćeš Se nabildovati ako gledas moj jelovnik? očigledno da Sam Drugačiji organizam,metabolizam... Stvarno ne mogu da jedem dosta kuvanog Mesa kao užine jebiga muka mi je Dodje ti da povraćaš. SIGURNO JE BOLJE MESO Nego JAffA, ako možeš da jedeš. Bolje ti je i da se pokriješ nečim Zimi, Ja spavam u Duksu bez pokrivanja Cele Zime. i Plutam na Vodi-Slanoj,Slatkoj Površinski Nivo Vode do Vrata Totalno BEZ rada nogu ili Ruku.! SLAVA na početku: Santana snima Album Supernatural 1999 Vanja Bulić u Emisiji Biseri:Čim je čuo (krajem ~90tih) Dovodi lika Sa krunom i Zastavom i priča MOJU Priču:Da će da pobedi na toj Olympiji Neobrijan i Bez Steroida-Kralj! Ja sam tada proricao Ruku 50cm. Pitali su me zašto nemam 200 kilograma? Imao sam Gubitke u težini zbog Apetita,Bolesti, Ja sam okačio na Proročanstva 2 ili 3 puta Radim i Dalje Masu. Bio sam na Snimanju Stomaka, Gleda Doktor Rengen i Komentariše: Jao Što je Veliki Bubreg,Jao Što je Velika Jetra, Što je Veliki Želudac. (Jeste Doktore Sad cu da te pojedem, Ja sam Vuk iz Crvenkape.) The Joke-u zagradi.
soul wandering Posted February 13, 2016 Report Posted February 13, 2016 dajte neki provereni workout za trbusnjake,al da odradi pos`o za petnaestak dana
temper Posted February 14, 2016 Report Posted February 14, 2016 (edited) dajte neki provereni workout za trbusnjake,al da odradi pos`o za petnaestak dana prepun je internet tih izazova u okvirima od 15, 30 dana. u startu se greši jer ne znamo kakva je čija kondicija, snaga, i zato formula ne postoji. valjda je pravo rešenje da radiš sve moguće vežbe koje uključuju trbušne mišiće. možeš i sama da ih izguglaš. dakle, nije toliko važan broj ponavljanja koliko raznolikost da bi svi mišići bili uključeni. i naravno, srediti ishranu pre svega. to je pola posla. Edited February 14, 2016 by temper
Zen Posted February 14, 2016 Report Posted February 14, 2016 To samo kvalitetan licni yrener moze da osmisli kako da se izvede uopste, a da valja i da traje.
soul wandering Posted February 14, 2016 Report Posted February 14, 2016 @ temper znam da je prepun,zato i ne mogu da se odlucim i da, u dobroj sam formi ;)i radim sve moguce vezbe, pa i za trbusne, al sam htela malo vise da se im se posvetim sad
Hail Metal Posted February 14, 2016 Report Posted February 14, 2016 Najteže kod trbušnjaka je smanjiti nivo masti, kilogram telesne masti je 7000 kalorija, na ishranu najviše treba obratiti pažnju, tu večito ne istrajem. Što se tiče samih vežbi, kad se napravi neka rekapitulacija svih programa, najbolje je trenirati trbušnjake svaki drugi dan, kombinovati vežbe sa opterećenjem i malim brojem ponavljanja i one sa velikim brojem ponavljanja. Kad ih radim,a ne radim često volim da radim superserije recimo: Ab twist + ab wheel leg raise + planks .... Ali za 15 dana mrka kapa, nema od tog programa.
soul wandering Posted February 14, 2016 Report Posted February 14, 2016 ma nemam ja nikakvog viska na stomaku,samo sam htela da se napucam malko aj sama cu odabrati nesto, nema `leba od vas
temper Posted February 14, 2016 Report Posted February 14, 2016 znala sam da ćeš se pobuniti na pomen masti ja pratim kanal vicky justiz, ona ima vežbe raznih nivoa težine. naizgled su lake, jednostavne, ali rade posao, što kažeš. dosta su zahtevne, a i ona super objašnjava i radi zajedno sa tobom, tako da nema one fore da pokaže kako ide, pa se ti sama znojiš i mučiš bez ikakve podrške i navijanja. ok, prestajem sad i što kaže hail, ništa bez opterećenja.
soul wandering Posted February 14, 2016 Report Posted February 14, 2016 pa kad kaze mast odmah zamislim neka tri stomaka kako se prelivaju haha hvala temper
VoivodBG Posted February 14, 2016 Report Posted February 14, 2016 Menjali ste slike na konto nove frizure?
bo88gdan Posted February 14, 2016 Report Posted February 14, 2016 Svako ko ima gram mozga i volje da trenira moze solidno da odradi svoje telo, treneri su idiotizam totalni
Dead Man Walking Posted February 15, 2016 Report Posted February 15, 2016 dajte neki provereni workout za trbusnjake,al da odradi pos`o za petnaestak dana Šta znači da odradi pos'o? Prvo ako nisi radila dugo trbušnjake posle prve upale 5 dana nećeš moći opet da ih radiš Probaj ovo, ova je ubica provereno http://www.youtube.com/watch?v=q6NIWNnvOK0 Evo inače dve slike iz moje kancelarije
soul wandering Posted February 15, 2016 Report Posted February 15, 2016 znaci da hocu da mi se pocne da vidi da ih radim,da misici lepo onako pocnu da se formiraju vezbam bez brige, nece biti upale ovo deluje kao nesto dovoljno tesko, hvala i tebi btw ovih tegova nema u sport visionu, videcu jos negde
Hail Metal Posted February 15, 2016 Report Posted February 15, 2016 Lik iz Subotice na kupujemprodajem prodaje kettlebellove, ručne izrane, dobri su : https://www.kupujemprodajem.com/kettlebell-rusko-zvono-girja-28909897-oglas.htm?filter_id=372983
Dead Man Walking Posted February 15, 2016 Report Posted February 15, 2016 (edited) Ovde je tipa 3 evra po kg ugrubo. Dosta je skupo...al firma plaća Imamo i ovo na zidu u ofisu jer se neke kolege lože na climbing, teško je k'o đavo, mogu samo jedan hvat pa radim kao zgibove https://www.google.f...xLZUQbytvVWQDM: Edited February 15, 2016 by Dead Man Walking
Recommended Posts