Zen Posted August 5, 2016 Report Posted August 5, 2016 Vidim kako moj burazer napreduje otkad je bio kod nuttricioniste i poceo da primenjuje jelovnik, odoh i ja iduce nedelje pa da vidim kako ce to da ispadne Jebiga, isti jelovnik sa 28 i 35 ne daje iste rezultate uz isto vezbanja
bo88gdan Posted August 5, 2016 Report Posted August 5, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=agspZVOqvlo 1
PajatheTrut Posted August 5, 2016 Report Posted August 5, 2016 Reshio da neshto promenim u zivotu, a da ne prestanem da cirkam. Skinuo nekih 13 kila za 2.5 meseca, shto sada dodje na oko 110. Necu se proslaviti, ali sam napokon pocheo da vezbam xD koliko max dizes iz mrtvog ?
johnnyzzz Posted August 5, 2016 Report Posted August 5, 2016 (edited) prekosutra prvi triatlon u životu edit - sada je već sutra Edited August 5, 2016 by johnnyzzz 1
Zen Posted August 6, 2016 Report Posted August 6, 2016 prekosutra prvi triatlon u životu edit - sada je već sutra i? jes preplivao Adu, otrcao do bicikla, ukrao ga i odvezao se kuci srecno?
johnnyzzz Posted August 8, 2016 Report Posted August 8, 2016 i? jes preplivao Adu, otrcao do bicikla, ukrao ga i odvezao se kuci srecno? morao bih mnogo da vozim do kuće od bg-a i ne verujem da bih bio srećan jebeš adu vlasinu sam preplivao i nisam ukrao bicikl, pozajmio sam ga
Vuk Posted August 8, 2016 Report Posted August 8, 2016 koliko max dizes iz mrtvog ? Ne idem na 1x max, radim po serijama. Danas, recimo 20x 100kg. Najveca tezina koju sam podizao je 4x 135, ali uz dodatne vezbe, takav mi bio poligon. Mogu sledece nedelje da probam da vidim koliko bih mogao jednom, ali ne polazem prevelike nade u to, jer snagu radim jednom nedeljno, sve ostalo mi je kondicija i skidanje shkembeta Chuchanj danas sam radio 20x 70kg, ali to inache radim sa vishe, nego nisam hteo da se preturim na dupe, tako da pretpostavljam da sam i na mrtvom malo bolji u odnosu na redovno vezbanje. No, sve je to kurac dok se ne preskochi 180 kg, shto je meni u planu kao 200% kilaze koju bih tada zeleo da imam. 1
bo88gdan Posted August 15, 2016 Report Posted August 15, 2016 jos malo dorade i poluteska sam kategorija 1
Zen Posted August 21, 2016 Report Posted August 21, 2016 zene, jel se neka baktala elipticnim za nordijsko mozda sem df, al ona vise ne dolazi na forum
Antikristina Posted August 21, 2016 Report Posted August 21, 2016 Baktala kao kupovala ili...? Pošto je Mišnka baš pričala kako ima to kod kuće, koliko se sećam
Zen Posted August 21, 2016 Report Posted August 21, 2016 imam i ja i super je nego kontam mozda neko ima da preporuci kakav program iz licnog iskustva moj se sastoji od toga da pustim neki anime (cca 25-30 min) i da odgledam jednu ili dve epizode dok menjam opterecenja i znojim se ko svinja al to je nekkao vise trip nego program, mada ima rezultata GOMU GOMU NOOOOOO i sta bre radite sa zumancima koja izbacite iz jaja? greota mi toga, hranim vrane :/
Antikristina Posted August 21, 2016 Report Posted August 21, 2016 Nemam nikakav program, dok sam išla u teretanu zalazila sam u taj deo gde je kardio samo kada vidim da je u onom delu gde su tegovi stalker, bolje da menjam trening neg da se nerviram Ta mi je sprava bila najmanje dosadna
B@K@ Posted August 21, 2016 Report Posted August 21, 2016 A sećam se, beše davno... mrzi me da tražim :/
johnnyzzz Posted August 21, 2016 Report Posted August 21, 2016 i sta bre radite sa zumancima koja izbacite iz jaja? greota mi toga, hranim vrane :/ možeš da pakuješ na kosu
Recommended Posts