Axeanosilas Posted May 19, 2007 Report Posted May 19, 2007 Покајте се, билдери!!! :) Судњи дан је близу!
Metal_Heart Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 brate jesi ti bio danas prepodne? bila sam i ja tad pa sam videla popa Da, ti si nosila nightwish majicu... prepoznao sam te
Vlaja Buraz Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 Da, ti si nosila nightwish majicu... prepoznao sam te Po majici?
Tatyannahhh Posted May 20, 2007 Author Report Posted May 20, 2007 hej! stidim se zbog majice u datom momentu nisam imala drugog izbora sem nje javi se majku mu sledeci put
Axeanosilas Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 (edited) Хвала Богу, ту им је и свештеник, да озваничи ако устреба... "Запевајмо, браћо мила, ову песму сви..." Edited May 20, 2007 by Нежни Аксеаносилас
Metal_Heart Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 hej! stidim se zbog majice u datom momentu nisam imala drugog izbora sem nje javi se majku mu sledeci put hahah nightish je shit bull terijer Javicu se, poz
Surovi Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 Program za definiciju: Jesti povremeno u toku nedelje definicije Sto VISE: Cokolade,Sladoleda,Gumene Bombone Mentol ili neke druge Krmenadle,Pecenja,Pomfrit,Majonez... --- Bez ovakve ishrane Gadno se opada u Misicnoj masi ovi Debili po Olimpiji Skidaju na malo potkoznog sala po 15-20kg pred takmicenje (ja skidam na taj % sala 3 kile srazmerno!!!) i Popovi po crkvama takodje Kad pocnu- Crkva teretana ,steroidi,silikoni proteini... --- E sad moze se ponekad preterati pa da definicija traje duze- treba znati..- Uopste , ne mislim u nedeljama definicije ovi debili jedu 6 obroka dnevno taman jeo najgrdje splacine to traje dugo.- 1
MissionVao Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 E kod mene u teretani ladno vezba neki monah ili pop, nemam pojma sta je... Udje u svlacionicu u mantiji a izadje u reperskom crvenom dresu sa trakom na glavi :) :) jel ima dugu kosu?
Mustang Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 Ma ljudi,ko da ste manekeni, pa se opterećujete s tim masa-definicija-oni su pro. Meni kad bude trebalo za posao,što da ne,u suprotnom-samo opušteno,dokle se dogura.
Metal_Heart Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 jel ima dugu kosu? Mislim da je vezuje kao samuraj, debeo je i dlakav. :)
Surovi Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 Mind Supplements? How can you keep a healthy mind? Find out here what supplements to take! GUMMY MENTOL:Nutrition For The Brain
Mustang Posted May 21, 2007 Report Posted May 21, 2007 Evo malo nusefekata teretane... Da vas "oraspoložim" size doesent matter... ...always Big stuffed chicken - isnt it? Baja bez vrat Šećerlemica UŽIVAJTE...
Metal_Heart Posted May 21, 2007 Report Posted May 21, 2007 Mislim da je ovo fotosop, u svakom slucaju to nije posledica teretane vec steroida i unosenja zivotinjskih hormona.
Mustang Posted May 21, 2007 Report Posted May 21, 2007 Ma taj photoshop samo pokazuje dokle seže ljudska dokonost(čitaj-mašta) Ovaj bez vrata-njegovi deltoidi me podsećaju na znaš onaj jastuk što se stavi oko glave...ono za putovanja... kao jastuče... A ova devojčica mi je prelepa-ženio bih je. Samo ona bi mogla da i pokaže pravilan pokret za benč,nikom drugom ne bih verovao :) :) :vops:
Machka Naopachka Posted May 22, 2007 Report Posted May 22, 2007 ahahahaha drugi dan za redom kisnem na bajsu! SUPEEEEEEEL
Doug Bradley Posted May 22, 2007 Report Posted May 22, 2007 Jel' mozda neko overio teretanu na starom difu? Znam da je svojevremeno bila raspada pa su je sada kao renovirali ali nikako da stignem da odem da je vidim....
Dead Man Walking Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 Ja danas bio u teretani sat vremena pa odmah na bajs do jezera. 11 kilometara tamo i toliko nazad, rikno sam. Kad bi izdrzhao ovako bar svaki treci dan celo leto bilo bi super. Al ja sve neshto mislim da ce me mrzeti vec sledeci put da idem...
Machka Naopachka Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 20 km bajsom nije nishta... si se izmuchio u teretani?
Dead Man Walking Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 Pa nisam se izmuchio. Da sam radio noge bilo bi mi dosta tezhe ali radio sam bench, ledja i tricepse... Ispravka 22km bajsom! A fazon je shto ima gomila uzbrdica i nizbrdica shto dodatno otezhava stvari. Ali sreca shto odvozim 11 pa odmaram tamo pa onda idem nazad, ali kad bude toplije onda idem tamo na kupanje pa onda nazad. Bice to vec neshto drugo
Mustang Posted May 24, 2007 Report Posted May 24, 2007 Evo još jednog primera kako ne treba... Neželjeni efekti steroida... Ovaj čovek ima naj veće bicepse na svetu... Trenira u teretani od svoje dvanaeste godine... Visok je 165cm,Talijan... Kaže za sebe da "najverovatnije pati od Napoleonovog kompleksa"... Ko mu je kriv kad nije dopustio organizmu da odraste... A i piči acdc u pozadini... Enjoy!!!
Recommended Posts