shock! Posted May 25, 2007 Report Posted May 25, 2007 (edited) Joj ja sutra idem i to u 14h!Ako bude opasno vruce, popizdecu, josh pre toga imam manikir( ). No dobro, uzdam se u extremno fensi teretanu da imam isto takav broj klima uredjaja prvi put a? srecno..... Inace, ni ja ne bih mogao da se udebelim pa da lezim 10 godina, nista ne radim i da me hrane mojom omiljenom hranom to ne valja sa sportskog aspekta....znam ja gomilu ljudi koji jedu i piju sta hoce pa su mrsavi....i bice ceo zivot mrsavi.....al zato nikad ne mogu postici neke vrhunske sportske nivoe..ili mogu ali mnogo teze...pre svega tesko se stice misicna masa.....naravno to je ispoljeno u razlicitom stepenu kod razlicitih ljudi.... postoje razliciti tipovi kontitucija......3 glavna tipa....uostalom da ne prepricavam... tipovi konstitucija Edited May 25, 2007 by shock!
Natasha! Posted May 25, 2007 Report Posted May 25, 2007 postoje razliciti tipovi kontitucija......3 glavna tipa....uostalom da ne prepricavam... tipovi konstitucija joj, ovo ucim iz psihologije. lik je prepisao iz knjige iz koje ucim :)
MissionVao Posted May 25, 2007 Report Posted May 25, 2007 vidi nema visokih sklonih debljanju, moje omiljene sorte (necu vise da offtopicim ) Ozbiljno cudi me da ima samo 3 vrste.
shock! Posted May 25, 2007 Report Posted May 25, 2007 (edited) Ozbiljno cudi me da ima samo 3 vrste. ima 3 glavne vrste.....al vecina ljudi je mesavina neka od 2 tipa i tako se dobije milion varijacija u zavisnosti sta je koliko izrazeno....retko ko cisto pripada nekom tipu.... Edited May 25, 2007 by shock!
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted May 26, 2007 Report Posted May 26, 2007 @shock- Drugi put , ali mi i dalje treba sreca
Machka Naopachka Posted May 26, 2007 Report Posted May 26, 2007 Pa ql sve ima svoje.... Ti kad ideš u teretanu jel ideš na aerobik ili ovako-u teretanu? Dobro sad,ja idem u teretanu i pravo da ti kažem,šta god pojeo i koliko,imam tu sreću sa metabolizmom da neću da se ugojim... meni je ok i običan,sad ko voli... Light sam probao,po ukusu nije nešto mnogo različit(bar se meni tako čini). ne idem ja u teretanu, ja samo jedem chips shalim se, zimi neshto smislim, leti ne mogu da budem u zatvorenom, vozim bajs, a i trchacu chim uzmem patike.....
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted May 26, 2007 Report Posted May 26, 2007 I am back iz teretane. Jebo te otac kakvi ljudi tamo dolaze.
MissionVao Posted May 26, 2007 Report Posted May 26, 2007 vidis sad zasto ja ne idem tamo najradije bih iznajmljivala celu teretanu na h da ne moram nikog da gledam a najmanje parove likova s kajlama (kojih ima i u skupim i u jeftinim) koji se shire i gledaju te ko pokislu carapu samo jer se ne trudis da izbacis sise i rasiris noge.
Dead Man Walking Posted May 26, 2007 Report Posted May 26, 2007 Kakvi? Kod mene je danas bio neki pandur, chuvar u zatvoru u Mitrovici...ono "ima ga", jebote, chovek je 2 sata radio zgibove...samo sam se krstio
Protagonist Posted May 26, 2007 Report Posted May 26, 2007 Ajd leba vam ako neko zna neka napiše sve teretane na teritoriji Banovo Brdo, Cerak, Filmski Grad, ako zna... Oću u neku extra teretanu gde ima i tuš i tako to... Hvala ako neko zna...
Mustang Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 Ma ja sam ti nešto između ekto i mezo... Nisam doduše nešto posebno visok,al dobro de...
Vlaja Buraz Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 Pitanje visine je zapravo pitanje pravilnog izbora boja na odjeći, ništa se ne brini. Šta misliš, zašto je Brus Li uvijek nosio crni donji dio...
Mustang Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 Ha,verovatno zato što nije beli... Uostalom,koliko je on mogao biti visok?? oko 170?
Dead Man Walking Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 171cm tachnije... (ja merio) ...ne ozbiljno... Jesam li ja jedini endomorf?
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 Pa, generalno, chesto niski tipovi idu u teretanu i enormno se bilduju. Razlog- kompleksi zbog visine, pa onda maakar da idu u shirinu, a to je prilichno ruzno.
Dead Man Walking Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 Pa Burus Li je bio nizak pa se nije bildovao... Niskim tipovima je lakshe da se nabilduju jer imaju krace ruke i samim tim krace mishice... Imaji manju masu pa lakshe dizhu svoju tezhinu a i zbog kracih ruku lakshe izbacuju bench jer je put koji shipka predje od grudi do opruzhenog stanja manji...
Mustang Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 Pa jes,to valjda zovu napoleonov kompleks... Ja sam 180/181 Nisam nešto visok...prosek reklo bi se.
Machka Naopachka Posted May 28, 2007 Report Posted May 28, 2007 Pa Burus Li je bio nizak pa se nije bildovao... pichka! 1
Metal_Heart Posted May 28, 2007 Report Posted May 28, 2007 vidis sad zasto ja ne idem tamo najradije bih iznajmljivala celu teretanu na h da ne moram nikog da gledam a najmanje parove likova s kajlama (kojih ima i u skupim i u jeftinim) koji se shire i gledaju te ko pokislu carapu samo jer se ne trudis da izbacis sise i rasiris noge. E kod mene u forestu takvih nema... ima nekoliko indijanaca, ali nisu ni blizu tih sa kajlama.
Dead Man Walking Posted May 28, 2007 Report Posted May 28, 2007 pichka! Shto, bash je bio simpatichan...samo nije znao da glumi kao ni jedan drugi kinez u istoriji...
Vlaja Buraz Posted May 28, 2007 Report Posted May 28, 2007 Samo ću reći: Bruce Lee using the chi to give a woman, 1200 miles away from his location, an orgasm. 1
High_Roller Posted May 28, 2007 Report Posted May 28, 2007 :) Brus Li je bio mozda najjak tjovek na svet, e sad, sto kazu, da mozda nije uzeo taj aspirin... inace, ja sam visok oko 186/187cm valjda, mozda i vise, nisam se merio skoro, ali jos uvek rastem, tako da...
Recommended Posts