SerbZmaj Posted June 14, 2007 Report Posted June 14, 2007 hahah kao sto neko rece....slicno kao bokserski zgibovi... Odes u Rusiju i radis sklekove ili... nadjes ruskinju, ozenis se, dobijes drzavljanstvo i radis sklekove gde oces.
Vlaja Buraz Posted June 14, 2007 Report Posted June 14, 2007 A ne, to su sklekovi kad u svakoj ruci držiš po flašu votke a nogama igraš kazačok.
Metal_Heart Posted June 15, 2007 Report Posted June 15, 2007 ne. Imaš dve šipke za koje se hvataš tako da kad se uhvatiš šake idu pod uglom od 90c u odnosu na ramena(i položaj je otprilike u širini ramena),e onda se tako izdižeš iizbacuješ grudi kako bi ti radili leđni mišići uz kičmu između plećki... U stvari...onako kako se hvataš za propadanja,takav ti je položaj ruku,samo što visiš... To su dve šipke postavljene na horizontalnu pod uglom od 90c ... Jebiga,nije baš najzahvalnije za objasniti,al eto...imaš ih u većini teretana... Ako si gledao kako se Stallone spremao za rocky 6,e pa radio je i takve zgibove... Znam, radim te zgibove stalno. To je do jaja i za ruke. Nisam znao da se tako zovu...
Josif Visarionovič Posted June 15, 2007 Report Posted June 15, 2007 To ti je kad se skroz ispruzis na podu,znaci i ruke,i onda se rukama iz tog polozaja podizes,paralelno moras i nogama da se dizes.Tesko je jako,ko uradi 5 komada svaka mu cast
Mustang Posted June 15, 2007 Report Posted June 15, 2007 Znam,čuo sam za njih,i mislio sam da se tako izvode... To su najteži sklekovi, i ako se ne varam,čovek koji može naj više da ih uradi ih radi samo sedam!!! Ispravi me ako grešim...
Kokopelli Posted June 15, 2007 Report Posted June 15, 2007 Znam,čuo sam za njih,i mislio sam da se tako izvode... To su najteži sklekovi, i ako se ne varam,čovek koji može naj_više da ih uradi ih radi samo sedam!!! Ispravi me ako grešim...
Protagonist Posted June 15, 2007 Report Posted June 15, 2007 Ajde sad realno, koji ti tu mišići rade na tim ruskim sklekovima?
Protagonist Posted June 15, 2007 Report Posted June 15, 2007 Šta znam, mislim da ima mnogo korisnij vežbi.
Josif Visarionovič Posted June 15, 2007 Report Posted June 15, 2007 Ima,ali ovo ti je kad zelis da iskusas svoju izdrzljivost i psihicku pripremljenost.Veruj mi ja jedva jedan uradim,imam osecaj da ce srce da mi iskoci
Mustang Posted June 15, 2007 Report Posted June 15, 2007 Dobro je to... Statičke vežbe su takođe ekstra dobre za izdržljivost,npr: Stoj na pola skleka,držanje u zgibu,trbušnjaci itd... Mislim da tu uz izdržljivost definicija takođe dosta dolazi do izražaja.
Josif Visarionovič Posted June 15, 2007 Report Posted June 15, 2007 Drzanje u zgibu sam u 5. razredu bio najbolji u skoli minut i 32 sekunde,niko u celoj generaciji nije mogao duze od minut.
Mustang Posted June 15, 2007 Report Posted June 15, 2007 Uh i ja sam bio dobar,mislim da sam držo oko 1.15-1.20 tako nešto... I naj brže sam se peo uz šipku bez nogu...to su naravno posle svi u razredu pokušavali
Josif Visarionovič Posted June 15, 2007 Report Posted June 15, 2007 Drzanje u zgibu sam u 5. razredu bio najbolji u skoli minut i 32 sekunde,niko u celoj generaciji nije mogao duze od minut.Nije samo snaga tu,ja sam recimo radio vezbe da pokusam psihicki da budem odsutan dok radim fizicke vezbe i u tom trenutku je bol na mnogo nizoj tacki. Recimo radim sklekove,ne mislim o tome i mogu jos bar 30% vise da uradim. Tako i to kad sam radio,duhovno kontrolisanje umora je od kljucnog znacaja. Pokusaj da radis sklekove ili neke druge vezbe a da 100% razmisljas na drugu stranu.Videces kako ce ti biti lakse
Mustang Posted June 15, 2007 Report Posted June 15, 2007 Znam...totalno si u pravu!!! ovo za zgibove je samo fora da te prođe bol a onda počinje pravo zagrevanje mišića. Psiha je čudo... Recimo čovek uvek izvuče više u teretani kad mu neko pomaže... dovoljno je i da nasloni prste na šipku(ako je bench u pitanju).
Josif Visarionovič Posted June 15, 2007 Report Posted June 15, 2007 Pazi,uzdrzaj u zgibu,prvih 30-40 sekundi te ruke bole nenormalno,kada predjes minut,vise ni ne osecas bol.Naravno ako usmeris mozak tamo gde treba.vise te boli kad se pustis nego dok se jos uvek drzis gore
Goxy Posted June 15, 2007 Report Posted June 15, 2007 Drzanje u zgibu sam u 5. razredu bio najbolji u skoli minut i 32 sekunde,niko u celoj generaciji nije mogao duze od minut.Nije samo snaga tu,ja sam recimo radio vezbe da pokusam psihicki da budem odsutan dok radim fizicke vezbe i u tom trenutku je bol na mnogo nizoj tacki. Recimo radim sklekove,ne mislim o tome i mogu jos bar 30% vise da uradim. Tako i to kad sam radio,duhovno kontrolisanje umora je od kljucnog znacaja. Pokusaj da radis sklekove ili neke druge vezbe a da 100% razmisljas na drugu stranu.Videces kako ce ti biti lakse a ja imam potrebu da brojim sklekove,e to me jebe,mada mi se desava to o cemu pricas kad ih radim do otkaza
Josif Visarionovič Posted June 15, 2007 Report Posted June 15, 2007 Imao sam i ja potrebu,cak se i sad ponekad zabrojim Ali kada radim na slepo recimo od standardnih 15 ja uradim 25.
SerbZmaj Posted June 15, 2007 Report Posted June 15, 2007 (edited) Preterujete sa usmeravanjem mozga, uma il cega vec.... Edited June 15, 2007 by SerbZmaj
Metal_Heart Posted June 16, 2007 Report Posted June 16, 2007 Ajde sto preteruju, nego sto greshe. Uvek moras biti skoncentrisan na ono sto radis, posebno pri izolovanju misica (ako radish benc ,moras maksimalno aktivirati grudne misice a to se ne radi samo polozajem tela vec i iz glave). Ako nisi skoncentrisan vrlo lako se mozes povrediti, u slucaju otkaza ne mozes dovoljno brzo odreagovati (cak ne mozes ni proceniti kada moze doci do otkaza). Ne znam da li ste culi nekog instruktora da kaze "nemoj da razmisljas o tome...", ja sam cuo samo suprotno. A "ruski sklekovi"... teski su samo zbog polozaja u kome se nalazis (ako uopste i mislim na prave). Ako je nesto tesko ne mora da znaci i da je dobro. Za svaku misicnu particiju imas 10 puta bolje vezbe. Mislim da su to najnekorisniji skekovi...
Mustang Posted June 16, 2007 Report Posted June 16, 2007 Pazi,uzdrzaj u zgibu,prvih 30-40 sekundi te ruke bole nenormalno,kada predjes minut,vise ni ne osecas bol.Naravno ako usmeris mozak tamo gde treba.vise te boli kad se pustis nego dok se jos uvek drzis gore Thats tha point!!! Palim u teretanu da ve\bam i gledam ove na[e protiv Engleza!!!
Mustang Posted June 23, 2007 Report Posted June 23, 2007 Do jaja!!! ... ZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzZZZZZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzz Šta je ovo,svi se smorili... Koje programe radite za trbušnjake??? Noge???
Recommended Posts