Draža Posted June 24, 2007 Report Posted June 24, 2007 Ništa trbušnjaci, ništa noge... to je mnogo fensi. Nego neće me i dalje ovaj benč. Dva puta devedes' kila i to je to. Smorio sam se.
Goxy Posted June 24, 2007 Report Posted June 24, 2007 Nego neće me i dalje ovaj benč. Dva puta devedes' kila i to je to. Smorio sam se. isti slucaj,ravni benc je vezba na kojoj najmanje napredujem.i ja sam tu negde stao na 90kg oko 4-5 izbacaja,mada mislim da mugu jedanput i 100.cak i kosi radim sa istom kilazom a recimo pek dek do pre par nedelja sam gurao citavih 80kg.
Metal_Heart Posted June 24, 2007 Report Posted June 24, 2007 Mozda ti polozaj ruku nije odgovarajuci. Mnogi nepravilno rade bench, tj. rade ga tako da najvise opterecuju ruke i ramena a malo grudi.
Mustang Posted June 26, 2007 Report Posted June 26, 2007 True,true... Pa doduše od kad sam pravilno počeo da radim i ja se mučim sa tom stotkom...ali polako,sve će doći na svoje... Kažu neki da treba spuštati izbeđu bradavica i ključne kosti. Tako se navodno,najbolje radi... Ja otkad sam probao ovaj metod, slobodno mogu da kažem da je i najteži...
Surovi Posted June 26, 2007 Report Posted June 26, 2007 Vlasnik petice(Studio 5 u Zemunu,nemam pojma da li rade josh) Se toliko nabildovao da mu je OSTAO METAK U SISI!!!! Varao je Zenu i ona uzela Pistol i pucala u Njega- Njemu nista- Ostao metak u sisi.
Vlaja Buraz Posted June 26, 2007 Report Posted June 26, 2007 True,true... Pa doduše od kad sam pravilno počeo da radim i ja se mučim sa tom stotkom...ali polako,sve će doći na svoje... Kažu neki da treba spuštati izbeđu bradavica i ključne kosti. Tako se navodno,najbolje radi... Ja otkad sam probao ovaj metod, slobodno mogu da kažem da je i najteži... Pa gdje si inače spuštao? Ako ste zaglavili, mijenjajte nešto, vratite se 5-10 kg unazad, mijenjajte širinu hvata, lijevo-desno. Takođe, ako ne spuštate šipku skroz do grudi, počnite sa tim. Ako spuštate, onda nemojte spuštati, čisto da dobijete osjećaj sa tom težinom. Naravno, tu su uvijek i anabolička pomagala. Šalu na stranu, šipka ide na bradavice ili što bliže njima, čak i kad je u pitanju kosi benč. Sve ostalo vuku ramena. A što se tiče nogu, ja ih radim svaka 2-3 mjeseca po 3-4 treninga zaredom, ne zato što ih ne volim raditi već zato što sam kritičan sa odjećom. Nemam nijedne hlače da mi nisu tijesne a ne volim kupovati, čekam da mi neko pokloni. Najčešće razdvajam prednju i zadnju ložu, po dvije vježbe, prednja: čučanj + šut, zadnja: povlačenje na spravi* (link) + iskorak. Juče sam baš radio čučanj, još uvijek imam osjećaj da mi neko leži na nogama, a iskustvo kaže da je drugi dan najgori, valja nabaviti limuna za sutra. * jebem li ga, ne znam da li ima neko ime za ovu vježbu, ako ima, recite.
METAL Man Posted June 26, 2007 Report Posted June 26, 2007 Koje programe radite za trbušnjake??? Noge??? Na kosoj klupi za gornje, a za donje podizes noge i ispisujes brojeve. Imas i dobru foru za bocne, tj za ubijanje "pistolja". Uzmes bucice, i naginjes se do max levo desno.. jbg kako objasniti to preko tastature... A za noge: leg press i mrtvo dizanje. Ništa trbušnjaci, ništa noge... to je mnogo fensi. A ti bi da izgledas ko Dzoni Bravo? Vlasnik petice(Studio 5 u Zemunu,nemam pojma da li rade josh) Se toliko nabildovao da mu je OSTAO METAK U SISI!!!! Varao je Zenu i ona uzela Pistol i pucala u Njega- Njemu nista- Ostao metak u sisi. E to je rad!
SerbZmaj Posted June 26, 2007 Report Posted June 26, 2007 Evo i ja sam zaglavio na benCu...4-5 puta po 120 kg samo i tako vec 4 meseca...blah bedak...a kada se setim kada sam bio mlad i dolazio u teretanu sa tatom pa on digne 8x150kg a ja 4x150kg....eh to su bili dani... Mislim ljudi el se vi profesionalno bavite dizanjem tegova ili...rekreativno zbog zdravlja ili manekenisete???
METAL Man Posted June 26, 2007 Report Posted June 26, 2007 Sta se ti zalis? Ja sam u svojim najboljim danima gurao 90kg. Mada sam tada imao oko 76kg.... Rekreativno. Ja mislim da su ruzni nabildovani tipovi. Bio sam zgutao kreatin, hteo da budem baja, da se natovim pa mi iskocilo rame i eto pauze od 6-7 meseci i gubitak oko 7-8Kg. E da, vecno pitanje bildera: Da li vam je bitnija masa ili definicija? (izaberite )
Draža Posted June 27, 2007 Report Posted June 27, 2007 A ti bi da izgledas ko Dzoni Bravo? Frizuru već imam, naći će se neka crna majca, a možda i cvike. Još samo da ubacim i anabolički obrok.
Metal_Heart Posted June 27, 2007 Report Posted June 27, 2007 (edited) Ko reche da je stao sa benchom... probaj da ne izvlacis teg do kraja vec ga dizi brzo do nekih 60-70% od sadasnje visine. Mislim da ce ti otpasi sisa Meni je primarnija vezba na kosoj klupi sa bucicama od ravnog bencha. Bar mene to mnogo bolje pogadja. Edited June 27, 2007 by Metal_Heart
METAL Man Posted June 27, 2007 Report Posted June 27, 2007 Frizuru već imam, naći će se neka crna majca, a možda i cvike. Još samo da ubacim i anabolički obrok. Eto, na pravom si putu. Meni je primarnija vezba na kosoj klupi sa bucicama od ravnog bencha Bar mene to mnogo bolje pogadja. A zar to ne pogtadja i ramena?
Mustang Posted June 28, 2007 Report Posted June 28, 2007 Malo mase i mnogo definicije... Eto,taj odnos otprilike... Mislim,bolje i ne mogu... Mogu da jedem do sutra,nema...
Metal_Heart Posted June 28, 2007 Report Posted June 28, 2007 Eto, na pravom si putu. A zar to ne pogtadja i ramena? Ne, naravno ne radi se na velikom nagibu (i pokret ruku je jako bitan). Ja radim na onom prvom stepenu, mislim da je to nekih 30-35 stepeni.
Mustang Posted June 30, 2007 Report Posted June 30, 2007 (edited) Jel više spuštaš na kosom prema ključnoj kosti ili prema bradavicama??? Edited June 30, 2007 by Mustang
Zen Posted July 2, 2007 Report Posted July 2, 2007 Jel zna neko kosi bench gde ima da se pazari za pristojnu cenu?
Mustang Posted July 2, 2007 Report Posted July 2, 2007 Pa jedino s čime sam ja upoznat u vezi sa tim su one sprave "gladijatori za" 15 + hiljada i da se mogu u đaku kupiti, mada se nisam nešto ni raspitivao..
shtuckensyglieben Posted July 3, 2007 Report Posted July 3, 2007 E da, vecno pitanje bildera: Da li vam je bitnija masa ili definicija? (izaberite ) Ne,sine,to ce pre biti pitanje za amatere. Bilderi znaju odgovor:i jedno i drugo.
Metal_Heart Posted July 14, 2007 Report Posted July 14, 2007 (edited) Jebo te trenutno treniram u Cacku u teretani koja je 2X bolja od foresta a vise od 2x je jeftinija hehe Edited July 14, 2007 by Metal_Heart
Baba Dzonga Posted July 14, 2007 Report Posted July 14, 2007 Jel zna neko kosi bench gde ima da se pazari za pristojnu cenu? Evo ima ovde: http://www.svezakucu.co.yu/www/singleitem_buy.php?id=2458 - 3000 din http://www.svezakucu.co.yu/www/singleitem_buy.php?id=2504 - 3800 din Ima i u Merkatoru, koliko sam ja videla cene su oko 4000 din. Mada licno mislim da je taj kosi bench bespotreban, da li neko radi redovno trbusnjake ili ne zavisi od toga da li ima motivaciju a ne da li ima bench. Zato ljudima te sprave cesto skupljaju prasinu... Mada ok, lepo je imati to ako imas para
Villain Posted July 14, 2007 Report Posted July 14, 2007 Ta sprava nesto i nema veze sa trbusnjacima!Vise mu dodje za gornji deo grudi....
Baba Dzonga Posted July 15, 2007 Report Posted July 15, 2007 Odakle ti to? Lepo pishe: "Karakteristike: Kosa klupa za trbušnjake sa držačem za tegove - 291252 Sprava za jačanje stomačnih mišića (trbušnjaka) Tapacirana površina za ležanje Obloženi držači za noge Tegovi nisu sastavni deo klupe"
Vlaja Buraz Posted July 15, 2007 Report Posted July 15, 2007 O, baba. Kosa klupa za trbušnjake nije baš ono na šta se misli kad se kaže "kosi bench". Znači: Ili pak: Doduše, to je još samo jedan upitnik na starom pitanju "Da li je Smorock žensko?" što je podvarijanta pitanja "Da li je Smorock muško?"
Recommended Posts