Guest zippo Posted August 3, 2007 Report Posted August 3, 2007 ajde nek mi neko kaze sta misli o horse power-u? da li je neko to koristio i koliko je dobro?
Protagonist Posted August 4, 2007 Report Posted August 4, 2007 Uzimao moj ortak al mislim samo nešto kratko... Pa ako misliš da je kreatin dobar onda je i horse power dobar, jer je to mešavina 2-3 kreatina koliko se sećam? Znam da možeš imati svrab kad ga uzmeš... Ortak mi je rekao da stvrano dobiješ dosta snage da radiš kad ga uzmeš, i znam da ti i vene iskoče onako budu prave bilderske :) no, ako oćeš više snage uzmi i cepaj ko manijak
Goxy Posted August 4, 2007 Report Posted August 4, 2007 cuo sam da je horse power cudo,i za snagu i misicnu masu,samo je skup u pizdu materinu.mislim da kosta oko 4500din.,oko 1kg.to je slicna varijanta kao i kreatin F-16.
Novaliis Posted August 4, 2007 Report Posted August 4, 2007 ili nosite malo džakove po zadrugama, što je tek to dobro za snagu. ili npr motika, iskaču vene ko lude.
Mustang Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 Zaposlio se na građevini, radim već nedelju dana... Za ne poželeti nikome... Teško u pičku materinu (radi se 10 sati, od 7 - 17h, i subotom )... Planiram da ponovo krenem i u teretanu uz to, no videćemo...
Генеральный Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 мож да се пријавиш да товариш бабе. на Лешћу. лепо одело, ради се само дефиниција...
Генеральный Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 слаго бих те кад бих ти реко да није тамо гађано!
Mustang Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 мож да се пријавиш да товариш бабе. на Лешћу. лепо одело, ради се само дефиниција... Do jaja, a kolko plaćaju??? pazi, MRTAV sam ozbiljan
Protagonist Posted August 25, 2007 Report Posted August 25, 2007 Znači treniranje po ovoj vrućini nije normalno... Em ne može da se diše em se znojiš nenormalno. Juče su nam svima posle treninga patike bile natopljene od znoja i nisu uspele nikom da se osuše do danas iako je ovako vruće tako da sam jutros trenirao u mokrim patikama. Užas... imam rane po stopalima od tog znojenja i natapanja. Ne znam više koliko majici da nosim na trening niti koliko litara vode da popijem...
STARSHOOTER_SUPREME Posted August 25, 2007 Report Posted August 25, 2007 TO znaci da si picka nikad nemoze fency izdepilirani lik sto odraso na korni fleks i mleko da bude jaci od seljaka sto jeo pretop sa alevo papriche i prenese 20 metra drva za dan ....
kuruz Posted August 26, 2007 Report Posted August 26, 2007 Хајде вратите тему на Све и свашта, сад ће нам долазити гомила ових набилдованих сировина. :)
Protagonist Posted August 26, 2007 Report Posted August 26, 2007 TO znaci da si picka nikad nemoze fency izdepilirani lik sto odraso na korni fleks i mleko da bude jaci od seljaka sto jeo pretop sa alevo papriche i prenese 20 metra drva za dan .... :) :)
STARSHOOTER_SUPREME Posted August 30, 2007 Report Posted August 30, 2007 Des buraze ces da lomimo ruke:P Da turim ja tebe malo u koristan rad zemlja nam propada a ti tamo kukas sto si se oznojioccc
EnKi Posted August 31, 2007 Report Posted August 31, 2007 Ko je lud da odradjuje full trening tokom jula i avgusta ?! To je rezervisano za profesionalce ili za rekreativce kojima se ne zivi !
Protagonist Posted September 1, 2007 Report Posted September 1, 2007 Pa jebi ga, ako oćeš da se baviš nekim sportom a da budeš dobar moraš mnogo da radiš. Nisam ni jedan trening propustio sad u avgustu A ne znam da li je gore trenirati na 40+ ili po ovom šugavom vremenu....
Goxy Posted September 24, 2007 Report Posted September 24, 2007 gde ste bre bilderi,jel pocela nova sezona?! ja ne treniram vise od dve nedelje,sjebao sam zglob na kosom bencu i jos me boli ,ali mislim da cu za koji dan da krenem lagano ponovo
Nazzgul Posted September 24, 2007 Report Posted September 24, 2007 gde ste bre bilderi,jel pocela nova sezona?! ja ne treniram vise od dve nedelje,sjebao sam zglob na kosom bencu i jos me boli ,ali mislim da cu za koji dan da krenem lagano ponovo Za zglob je nabolje da ga opet opteretis Klin se klinom izbija :) Treba ti malo vremena da se zglobovi naviknu i ojacaju.. i ja sam imao probleme sa istim (bolove).
kuruz Posted September 25, 2007 Report Posted September 25, 2007 За зглоб не, али за упале мишића је поновно оптерећење добро. Кад имаш упале од спринтева најбоље за разбијање истих су спринтеви.
Nazzgul Posted September 25, 2007 Report Posted September 25, 2007 Klin se klinom izbija. Bilo da se radi o sprintu ili zglobu..
shock! Posted September 25, 2007 Report Posted September 25, 2007 aha vazi......za zglob to vazi ako hoces da ga sjebes skroz......
Nazzgul Posted September 26, 2007 Report Posted September 26, 2007 Pa zavisi koja je muka! Ako se iscasio ili naprso, naravno da mora da se zaleci.. Ja sam imao bol u desnom zglobu i nastavio sam normalno sa treningom i isti je nestao..
kuruz Posted September 26, 2007 Report Posted September 26, 2007 Пробај то да урадиш кад искренеш ножни зглоб који повезује цеваницу и стопало. Неће те болети док је топао, али ћеш да видиш шта ће бити кад се охлади. Уосталом, ево и примера: мој брат је на неком рођендану искренуо зглоб, а како је био пијан није ни осетио бол. Пошто се у току ноћи још више запио, кренуо је из Зрењанина кући пешке до Житишта, што ће рећи 18 километара. Стигао је кући, али месец дана после тога је вукао огроман модри оток на зглобу.
Nazzgul Posted September 27, 2007 Report Posted September 27, 2007 Dobra tebra, izuzeo sam te situacije..
Recommended Posts