Axeanosilas Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 (edited) A gde je pekara centar Тома. Edited February 3, 2009 by Axeanosilas
SATAN-iz Batajnice Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 Realno Krealkalin je dobar,gaineri takodje (meni bolji od whey-a,jer imam vise snage ali i veci stomak ),i aminokiseline.Kreatin etil ester je sranje kao i kreariboza. Toliko od mene u ovom javljanju. (ovaj zakljucak je subjektivan naravno)
johnnyzzz Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 E teretano, ko zna hocu li te ikada vise videti.. ma ok je i kući vežbati... a i podiže svest na jedan drugi nivo. ja, eto, dok nisam počeo da radim sklekove nisam bio svestan koliko mi je tepih zapravo prljav!
MissionVao Posted February 8, 2009 Report Posted February 8, 2009 :) To vezbanje kod kuce moze da sljaka samo kod onih koji inace ne provode puno vremena kuci i koji imaju drustveni zivot. Za ostale je suvise vazno da mrdnu dupe negde i ne daj boze stupe u kontakt s nekim. Suvise se lako odlaze kad si kuci sve vreme. I dalje ne bih menjala grupne treninge za teretanu, samo me nervira sto uvek slusamo neku klasiku ili instrumentale a nije prokleti pilates u pitanju. Neki techno dance 90ih bi svima digao volju
Zen Posted February 8, 2009 Report Posted February 8, 2009 Ili Maideni i Testament kao sto je ranije bilo kod mene u kraju u teretani
MissionVao Posted February 9, 2009 Report Posted February 9, 2009 (edited) To mora da nije neka fensi teretana smaralo me je sto je u nekoj uber fensi u koju sam isla davno uvek radila klima pa se ni leti ne bi oznojio ko covek. Tipa moras da radis da se ugrejes, oko 20 (sto je meni premalo za shorc i majicu). Ova Palestra u koju sad idem na Body Pump i Aerobik Mix je sjajna osim sto im fali elipticni trenazer. Al i onako planiram da ga kupim za kod kuce. Kao i steper. Samo ne znam da li je onaj "bocni" tj gde su papucice kao / \ sveobuhvatniji od paralelnog. Kapiram da se s njim rade i bocni misici, dok paralelni radi samo prednje i zadnje. Kad bas zapnes pa jos uradis HIIT s njim moze i 600kcal da ode odjednom. HIIT je kad se naizmenicno upada u maksimalni puls i normalni, tipa 30sek max a onda 60-120 smireno (sve ukupno ne duze od 4-6 minuta) i gori vise kalorija i vise dize kondiciju nego bilo sta. Samo ne sme totalni pocetnik odmah s tim da se zeza. Generalno ako se u toj "pauzi" ne spusti dovoljno puls onda se smanji intenzitet max dela i produzi pauza. Al vise o tome na netu. Znaci priradili su mi se trbusnjaci kad sam juce pustila Beatbox feat. Rael - Let the Music Play napravicu neku kompilaciju pa na mp3 za sobni bajs. TV nikako ne pomaze u razbijanju dosade. Plus sam bila stoka pa sam ga vozila u 3 ujutro, drzala 160 puls i posle se osecala kao hronicni srcani bolesnik Kazu da je kul voziti ga ujutro jer ti se od napora skupi zeludac (i onako prazan) pa ne mozes puno da jedes Preporucujem ExYu Fitness forum (vec 50x preporucen na ovoj temi), nevidjena kolicina ljudi koji stvarno ZNAJU a svima hoce da pomognu. Odes, otvoris temu, izlozis slucaj i svi ti nesto savetuju Nisam jos probala, tek ih spijuniram sto se ishrane i kondicije tice. Edited February 9, 2009 by Double Fire
Zen Posted February 9, 2009 Report Posted February 9, 2009 Kazu da je kul voziti ga ujutro jer ti se od napora skupi zeludac (i onako prazan) pa ne mozes puno da jedes Jes, opichish 200 trbusnjaka i nece ti se jesti ceo dan. Samo treba da prezivish uvece i ne ozderesh se ko prase .
MissionVao Posted February 9, 2009 Report Posted February 9, 2009 (edited) eeeee. eeeeee. samo cu to reci upravo zvacem medenjake i zelim da se prebacim na "jedi ukupno isto al na svaka 2-3h" jer to ubrzava metabolizam (ne dozvoljava da ti secer puno osciluje). osnovni problem je nemanje zdrave hrane u kuci (a imanje slatkisa i sl). odoleti Jafi i otici na pijacu je potez samo celicne volje Edited February 9, 2009 by Double Fire
Marko, Mon_a[MOR]e Posted February 9, 2009 Report Posted February 9, 2009 Zna li neko gde se mogu nabaviti one podne rucke za sklekove da ne sjebavam zglobove posto brzo sviram hahaa ? Gde god hoces, npr. ovde: http://www.atpsport.co.rs/home/php/details.php?ID=936
Goxy Posted February 9, 2009 Report Posted February 9, 2009 :) I dalje ne bih menjala grupne treninge za teretanu, samo me nervira sto uvek slusamo neku klasiku ili instrumentale a nije prokleti pilates u pitanju. Neki techno dance 90ih bi svima digao volju sta ja da kazem,primoran sam da slusam top fm i glupe viceve sto ih voditelji pricaju dok vezbam najjace kad neko pusti vesti na radiju ili prenos neke utakmice.
Marko, Mon_a[MOR]e Posted February 9, 2009 Report Posted February 9, 2009 Pre par dana je isao Body Count prvi album na repeat. Mozda zbog omota :
SATAN-iz Batajnice Posted February 9, 2009 Report Posted February 9, 2009 Haha chamuge na steroidima.
Mustang Posted February 9, 2009 Report Posted February 9, 2009 U skorije vreme sam krenuo da sljakam trbusnjake sa podizanjem nogu na gladijatoru (konstrukcija) i krenuo sam i sa kilazama 10 do 15 kila max , tako sto se stavi buckica. Inace su dobri, ali ovo ih kida i baca akcenat i na medjurebarne misice (bocne trbusnjake ekstra). Zadovoljniji nisam bio sa njima u zivotu , a radim svaki drugi trening posle standardnog treninga samo tu vezbu.
Goxy Posted February 9, 2009 Report Posted February 9, 2009 U skorije vreme sam krenuo da sljakam trbusnjake sa podizanjem nogu na gladijatoru (konstrukcija) i krenuo sam i sa kilazama 10 do 15 kila max , tako sto se stavi buckica. ne kontam,gde stavis kilazu kad tako radis trbusnjake?
Mustang Posted February 10, 2009 Report Posted February 10, 2009 Pazi isto kao kad radis bez tegova, samo stavis buckicu izmedju stopala, tako da kad dignes noge zajedno sa tegovima teg stoji vertikalno u odnosu na pod... oIo Zamisli da su krugovi stopala ispruzena ka napred( u stvari ipak je pozeljnije prema sebi okrenuti,a tako je i teze, em sto ti teg manje verovatno ispada pri radu), a I je buckica.
MissionVao Posted February 10, 2009 Report Posted February 10, 2009 mene uvek zeza sto mi se tad prepolovi kicma jer je i onako udubljena iznad zadnjice ne pomaze ono "drzi ruke ispod" jer nije dovoljno uzvisenje. Jel postoje po sportskim radnjama neki jastuci valjkastog oblika, pa da to podmetnem?
Guest Lukas Ацовић Posted February 10, 2009 Report Posted February 10, 2009 Dacu ti sebe na dar cicika, podmentni me. šmrk-poz!
feyd Posted February 16, 2009 Report Posted February 16, 2009 http://www.exrx.net/index.html dobar site, svega&svacega ima.
Buried in Smoke Posted February 16, 2009 Report Posted February 16, 2009 pitanje za sve koji su uzimali neke preparate: sta bi preporucili za debljanje? hteo bih da nabacim jedno 5-6 kila pa me zanima da li je neko koristio vec neke dodatke? cuo sam za neki volumass ili tako nesto (kako se vec pise) i za whey da su dobri.. cisto kao dodatak prehrani. misljenja?
STARSHOOTER_SUPREME Posted February 16, 2009 Report Posted February 16, 2009 Brate slaninica i majonez:P
Fapril ethereal Posted February 16, 2009 Report Posted February 16, 2009 pitanje za sve koji su uzimali neke preparate: sta bi preporucili za debljanje? hteo bih da nabacim jedno 5-6 kila pa me zanima da li je neko koristio vec neke dodatke? cuo sam za neki volumass ili tako nesto (kako se vec pise) i za whey da su dobri.. cisto kao dodatak prehrani. misljenja? dok sam isao u teretanu,nagojio sam se oko 8kg za nekih 5-6 meseci...u medjuvremenu sam prestao da idem i smrsao,omlohavio ali to je neka druga prica... nista od preparata nisam koristio,samo sam imao 4-5 obroka dnevno,nisam preskakao dorucak,pre svakog obroka sam jeo jabuke(po mogucstvu sto kiselije)... dosta ribe,pirinca u svim oblicima,cela jaja(mada se preporucuje samo belance),piletinu(koju nisam mnogo jeo jer je ipak malo skupo svaki dan je jesti)...
Buried in Smoke Posted February 16, 2009 Report Posted February 16, 2009 ma ne bi meni bilo problem jesti i 6 puta dnevno, ali posto sam student i zivim sam, nema keve da mi kuva i sprema jelo, a ja niti imam vremena niti znam da kuvam samo neke osnovne stvari. jel ovo za dorucak nesto ekstra bitno kad je velikim slovima..? posto inace spavam bar do 11 xD
feyd Posted February 16, 2009 Report Posted February 16, 2009 proizvodi sa sojom i od soje (peciva sa sojinim brasnom i odresci od soje) su dobar izvor kvalitetnih proteina. u thread-u "kuvanje" imas nekoliko uputstava za spremanje istih. nema keve da mi kuva i sprema jelo, a ja niti imam vremena niti znam da kuvam nece te ubiti ako naucis. osim toga, muskarci koji kuvaju su sexy, tako da je to dvostruka korist.
Fapril ethereal Posted February 16, 2009 Report Posted February 16, 2009 ma ne bi meni bilo problem jesti i 6 puta dnevno, ali posto sam student i zivim sam, nema keve da mi kuva i sprema jelo, a ja niti imam vremena niti znam da kuvam samo neke osnovne stvari. jel ovo za dorucak nesto ekstra bitno kad je velikim slovima..? posto inace spavam bar do 11 xD bitno je jesti sto ranije,da bi ti zeludac bio sto vise vremena uposlen... i sto cesce jesti,naravno...mislim ako zelis da se brzo ugojis... po meni najbolje vreme za trening je od 15-18h moj raspored jedno vreme je bio: doruckujem dobro,oko 9-9.30 najkasnije u medjuvremenu pojedem 2-3 jabuke obrok sat vremena pred trening 16h-17.30 trening 18-18.30h obrok ponovo jabuke 22-22.30 poslednji obrok leganje do 01.00h ovaj raspored sam poshtovao dok nisam isao na predavanja,kad sam obnovio godinu... poenta je da ti,ako mislis da koristis neke dodatke ishrani,to moras ispratiti kvalitetnim obrocima...to ce ti u svakoj teretani reci...
Recommended Posts