Jump to content

Masa ili definicija?  

62 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted
imash godinama sjebavan organizam. pochni zdravije da se hranish, i trebacje ti normalne kolichine hrane, i dobicjesh i masu.

Како бре сјебан организам, нисам био болестан 5 година, на систематским прегледима увек одлични резултати, кондиције к'о змај, једино што сам мршав.

Posted (edited)
Pao sam na 92 kile jer nisam vezbao evo treca nedelja. Od sl nedelje krecem nazad. Masa se radi naravno kao i uvek,definicija je za picke

"gde je mast pichko izdefinisana" xD

Како бре сјебан организам, нисам био болестан 5 година, на систематским прегледима увек одлични резултати, кондиције к'о змај, једино што сам мршав.

kako bre sjeban organizam, jedesh ko nenormalan, imash 20 kila manje nego shto bi trebalo, i ti mislish da je to samo zato shto imash "brz metabolizam"..

Edited by рогозуб
Posted
Moguće da sam se prevario za taj Power Tower al' skoro sam siguran da sam video na Spensu u ns-u u rasponu od 5-6 hiljada pa naviše...

Postoje razne velicine Power Towera, taj sto si ti video je pazario moj drugar za 7500din i mnogo je manji i nestabilniji od ovog mog, nema sundjere na zgibovima, klima se na sve strane. Ovaj kao moj nema ispod 10k

Posted
"gde je mast pichko izdefinisana" xD

kako bre sjeban organizam, jedesh ko nenormalan, imash 20 kila manje nego shto bi trebalo, i ti mislish da je to samo zato shto imash "brz metabolizam"..

Brate kad bih nabacio 20 kila izgledao bih k'o buraz koji je nabildovana životinja, a i viši je od mene (ima 197, a ja 192). Meni treba desetak kila, ne više od toga, nisam kostur majku mu jebem. :)

Posted

Istini za volju tu podlakticu najviše razviju ljudi koji se bave nekim fizičkim poslom. Pekari npr znaju da ubijaju sa šakama i podlakticama a da ne pominjem drvoseče ili tako neke prave fizikalce...

Posted
Заборавих да питам за исхрану. Слаткише, грицкалице и газиране сокове сам већ избацио, да ли све остало могу да једем? Биће ми тешко да се одрекнем сланине, али ако се мора... :cry:

Da li ti zelis da se ugojis ili da smrsas? :zeleni:

Drugo je kad neko,kao ja, oce da smrsa ,pa izbaci sve to iz ishrane.Mada,slanina i ostala przenija jednom nedjeljno sasvim dovoljno,cisto da te zelja mine. U svakom slucaju,bijelo meso obavezno, kuvana jaja bez zumanca itd.

A mogao bi da pijes svako jutro frape od mlijeka,meda i banana. To je za masu super stvar.

Posted
Il' si loše stao il' si deformisan. Desno rame ti je mnogo iznad levog...

Evo ga fizionom. A nisi izvalio da je desnu ruku malo drugacije postavio nego levu. Leba ti? xD

ishrana je chisto kenjanje, svako ima neku svoju teoriju. moja je, ako hocjesh da izbacish salo, dobijesh definiciju, postanesh vegan, i to je to.

Ajd ne seri.

Ishrana ti je pola posla. Ne mozes da dobijes misicnu masu tako sto ces da jedes leba.

Ako hoces da izbacis salo i dobijes definiciju - izbacis hleba i krompir.

Ili umesto hleba ubacis crni hleb.

A ne postajes vegan.

Ubacis pasulj, grasak i meso.

Doduse pod meso ne podrazumevam pljeskavice.

Posted
Da li ti zelis da se ugojis ili da smrsas? :zeleni:

Drugo je kad neko,kao ja, oce da smrsa ,pa izbaci sve to iz ishrane.Mada,slanina i ostala przenija jednom nedjeljno sasvim dovoljno,cisto da te zelja mine. U svakom slucaju,bijelo meso obavezno, kuvana jaja bez zumanca itd.

A mogao bi da pijes svako jutro frape od mlijeka,meda i banana. To je za masu super stvar.

Da se ugojim, al' ne od šećera i nezdrave masnoće iz čipsa. :da:

Šta još pored većih količina belanaca i belog mesa? Čuo sam za belanca u prahu, kažu da je jedna supena kašika u mleku ili vodi isto što i 12 belanaca.

Posted (edited)
sve mishicje koji se na tome rade, mogu da se rade i sa jednim tegom, koji mozhe da se nadje za smeshne pare.

Al ti volis da seres o stvarima koje ne znash.

Kako ces da radis Rimska podizanja i zgibove sa TEGOM!? Ajde objasni mi!?

Ajde molimte jebeno objasni mi. Nisi ni VIDEO koja je sprava.

Kako ces da radis KOSe trbusnajke sa tegom za smeshne pare?

I TO MI OBJASNI? al' molim te

Jebote mnogo kenjas. TAj power trower je SPRAVA koja ima klupicu sipku za ZGUBOVE i za rismske trbusnjake etc. ( ako se tako zovu)

http://www.bikeparts.com.tw/fitness%20equi...WER%20TOWER.jpg

Drzi vidi i ne seri vise.

Da se ugojim, al' ne od šećera i nezdrave masnoće iz čipsa.

Šta još pored većih količina belanaca i belog mesa? Čuo sam za belanca u prahu, kažu da je jedna supena kašika u mleku ili vodi isto što i 12 belanaca.

Riba, voce, povrce, pasulj, grasak, UMERENO krompir.

I cepaj slaninu masti su bitna stvar za organizam. Ne nabijaju holestelor ako koristis chajeve etce sve to izbacis napolje.

+ Bavis se sportom.

+ Jogurt poreporucujem.

Da bi se svi ti proteini i ta sranja iskoristili bitan je unos vitamina.

etc...

Edited by Elitista u Povoju.
Posted (edited)
Da se ugojim, al' ne od šećera i nezdrave masnoće iz čipsa. :da:

Ne znam pošto je, al imaš dehidriranu surutku u prahu (takozvani Whey), pa izvagaj šta je jeftinije. Surutka je isto odličan izvor proteina.

Druga stvar, posle treninga (ODMAH posle treninga) treba da pojedeš neke proste šećere. Ako nećeš da kupuješ dekstrozu i mutiš je u vodi, pojedi bananu, ona je isto odlična.

Proteini rastvoreni u vodi se brže apsorbuju, tako da ako mutiš to u prahu, muti sa vodom i pij posle tih šećera nakon treninga. Sa mlekom muti pred spavanje.

Edited by voodoo_
Posted

107 kila!!!

od kojih je 100 mishic,6 Salo,

a onaj jedan ne Racunam!!!

:rockdevil:

btw.Prvi put cujem za ta bjelanca u prahu.

Ko hoce da se ugoji a nema apetit- Oligovit tablete. Puno dejstvo ocekujte posto ispijete dozu. 

Posted (edited)
ovako,ugrubo:

Poneđeljak: Sklekovi/zgibovi

Utorak: Razboj/cucnjevi

Srijeda: Trcanje/trbusnjaci/džak/kardio ili aerobne vjezbe. Znaci,one "vjezbice" koje ti opustaju misice i cine da se ne ukocis od sklekova i zgibova.

Cetvrtak:odmor

Petak: Sklekovi/zgibovi

Subota: Razboj/cucnjevi

nedjelja:odmor

Naravno,razne vrste sklekova:uske,siroke,na propadanje. Ista stvar i sa zgibovima. Na kraju svakog treninga je pozeljno ubaciti kardio vjezbe (brzo hodanje,trcanje). Trbusnjaci takodje pozeljno na kraju svakog treninga. Veoma je bitno da imas bar 2 dana odmora,da ne preopteretis misice i pustis ih da se oporave.

E da, serije. Trenutno radim po 60 sklekova u tri serije po 20 ujutru i uveče.

Sa zgibovima sam užasno slab, 3 - 4 uska sa dlanovima ka sebi u vrh glave i to kad ne radim sklekove.

Trbušnjaci - 40, 50 u seriji.

Za čučnjeve ne znam, dugo ih nisam radio.

Što se tiče trčanja, tu sam dobar, retko ko može da prati moj tempo, a obično ne stajem 20, 25 minuta.

K'o neki dugoprugaš sam, hah.

Davim vas, jebi ga, ali moram da pitam. Pretpostavljam da je bolje uraditi npr. 5 puta po jedan zgib nego odjednom 3 (kako ovo zvuči smešno :) ).

Edited by Куруз
Posted

a za 6 godina

bodybuilder.jpg

Evo ga fizionom. A nisi izvalio da je desnu ruku malo drugacije postavio nego levu. Leba ti? xD

pa drugachije mu stoje lopatice, vidi se. to je kod svakoga ko je desnoruk ili levoruk.

Al ti volis da seres o stvarima koje ne znash.

Kako ces da radis Rimska podizanja i zgibove sa TEGOM!? Ajde objasni mi!?

Ajde molimte jebeno objasni mi. Nisi ni VIDEO koja je sprava.

Kako ces da radis KOSe trbusnajke sa tegom za smeshne pare?

nisam rekao da mozhesh da radish iste vezhbe, nego mozhesh da radish sve mishicje koje i sa tom spravom. nisi ni chitao shta sam napisao, i onda ja serem o onome o shto neznam.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...