Jump to content

Masa ili definicija?  

62 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted
Ispravio sam, u 7, 8 serija radi.

Imam druga koji je radio 36 serija po 10 ponavljanja za jedan trening. Sad je u specijalnim jedinicama. Visok je 188,tezak 88 kila,sve misici. Inace prvak SRJ u Jiu-Jitzu,crni pojas u karateu,a bavio se i boxom i kik boxom(ne toliko intenzivno). Citavi zivot trenira. Jos mu samo fali malo srca (da ne kazem muda). Mada,sad kad je u SJ vjerovatno je i to dobio.

Posted

Buraz je upisao Vojnu akademiju prošle godine, zbog prijemnog se i spremao kao ludak, hteo je da uđe u Kobre, ali je napustio posle dva meseca. Na vreme je video šta je to i bolje što je otišao. Sad je upisao istoriju.

Inače, ima 197 cm visine.

Posted

A šta slušate dok vežbate? :)

Ja sam skontao da ne ide najbolje uz death metal a ni onaj house (ili šta li je) što svi furaju.

Zato pustim fiftija, 2pac-a, dmx-a i tako to...znaš kako oma ide bolje :D

Ima li neko neki dobar rap da preporuči uz vežbanje? Ajde crnci javite se :D

Posted

БС! Једини репери које волим.

Углавном слушам Strapping Young Lad - нема екстремнијег од тога. За трчање увек неки thrash.

Posted (edited)

Da da, puštam i Beogradski Sindikat, ne moš bez toga :D

Al' najbolje ipak ide uz fiftija...ima taj flow :)

edit: sad ću da vidim tog dr. bloodmoney-a, imao sam nešto od njega na hardu.

edit2: ne odgovara... treba mi nešto više kao DMX - Where the hood at i 2pac - hit' em up :mrgreen:

Edited by Dead Man Walking
Posted

Ja sam svojevremeno,dok sam bio u najboljoj formi za vreme treniranja dzudoa radio po 250 trbusnjaka,po 80-90 sklekova,zgibove nisam nikad forsirao pa ni ne pamtim broj.Ali i sa svojih 70 kg,zimus je leteo lik od 110 kg i 195 cm kao krpa,mene snaga i ne zanima nesto,cisto radim vezbe da bi telo zadrzalo kondiciju,obnavljanje gradiva iz dzudoa mi je u prvom planu,cale se profesionalno bavio dzudoom,mogao je da uradi po 200 sklekova u seriji,al to je sve rezultat treniranja dugog 20 godina svakog dana.

Posted
Može da se nabaci kilaža vežbama, moj brat je pre 2 i po godine imao 83 kg, sad ima 109 kg mišića, radi 110 zgibova u 7, 8 serija, 350 trbušnjaka u jednoj seriji itd svakog jutra. U teretanu nikad ušao nije.

Moze ali 2 i po godine, jaka osnova, stalni trenzi, dobra ishrana.

Al brate 17 kila za 2 i po meseca xD

Tolko sala ne moz da nabacis za 2 i po meseca ako se trudis a kamoli misitja xD

Buraz je upisao Vojnu akademiju prošle godine, zbog prijemnog se i spremao kao ludak, hteo je da uđe u Kobre, ali je napustio posle dva meseca. Na vreme je video šta je to i bolje što je otišao. Sad je upisao istoriju.

Inače, ima 197 cm visine.

U bre on je vec imao fizicke karakteristike za tu tezinu etc..

on u principu ima normalnu tezinu ( koju trebas da nabacis a nije preterana )

- 100 + 10.

Alal mu kurac!

Posted

nihsta jache od prti bee gee za teretanu...

"...imam pishtolj, imam i revolver, dvesta iz bencha, aperkat game over! " :rockdevil:

Posted
Moze ali 2 i po godine, jaka osnova, stalni trenzi, dobra ishrana.

U bre on je vec imao fizicke karakteristike za tu tezinu etc..

on u principu ima normalnu tezinu ( koju trebas da nabacis a nije preterana )

- 100 + 10.

Alal mu kurac!

Управо тако. Што се тиче исхране - само кевина кухиња и без газираних сокова, чоколадица, колача, чипса, алкохола, итд.

Машина. Тренирао је два пута дневно кад је спремао пријемни + 40 километара бициклом за сат и 10 минута у просеку, по сунцу, киши, ветру...

offtopic:

Сад ми паде на памет: po zimi kisi suncu snegu u kosavi bodrimo te uvek zvezdo ma gde bila ti pravi delija veran je ko pas pas uvek zvezdo racunaj na nas ...na na na na na na na ...na na na na na na i napred zvezdo leee i napred zvezdo leee i napred zvezdo napred zvezdo le .... :D

Posted (edited)
БС! Једини репери које волим.

Углавном слушам Strapping Young Lad - нема екстремнијег од тога. За трчање увек неки thrash.

hahah ceo zivot sam u treningu da srusio bih prepreku. xD

JA isto sto i slusham kad ne vezbam. Hc zna se xD

MAda ne obracam nesto pazjnu u to moze i Antonio Boriceli nece da smeta xD

Pricao sam sa tim sestrinim frajerom,on mesecno daje oko 450 evra na specijalnu hranu,mora da ima neki poseban rezim ishrane.

daj br'teeeee zasta daje 450 evra?

Au jebote. Deca u somaliji gladuju neko daje 450 evra da bi mogo da dize 200 kila sto nit mu koristi nit ce da mu znaci IKAD u zivotu.

Jel se bar takmici, sportski body bilding? Jos mi kazi da je rekreativac?

Edited by Elitista u Povoju.
Posted (edited)

Ima i ok suplemenata koji nisu samo za profi bildere... mislim cist protein, kazein, kompleksni secer, chitosan... to bih cak i ja uzimala, da se ozbiljno bavim svojim telom. A to sve kosta.

Edited by Double Fire
Posted

Moj jedan ortak, dok je jos bio debeo sa 90tak kila i 16 godina, je u teretani nogama dizao 200 kila bez steroida i sranja... sad je vegeterijanac i prestao je da cepa teretanu, tako da je smrsao na 75.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...