Jump to content

Masa ili definicija?  

62 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Zna li neko kako da se borim protiv nesvestice i vrtoglavice koja mi se javlja kad god radim noge ili se malo više naprežem?

A naročito kad radim bilo kakva prevrtanja preko glave...dovoljni su mi tri koluta u napred i tri u nazad da bukvalno mogu da padnem u nesvest i da povratim :s

O stoju na rukama i da ne pričam...

Postoji li način da se to koriguje ili nema nade za mene? :)

Posted

Oba...kad god radim nešto komplikovanije od dizanja tegova :)

Zna da bude od trčanja, skakanja, čučnjeva...od toga dobijem nesvesticu i jaku malaksalost...od prevrtanja preko glave mi se više povraća ali i ovo prethodno... užas :D

Posted (edited)
Zna da bude od trčanja, skakanja, čučnjeva...od toga dobijem nesvesticu i jaku malaksalost...od prevrtanja preko glave mi se više povraća ali i ovo prethodno... užas :D

Da nisi ti shinko malokrvan?

Od kad to?

Se ne zezas?

I ja sam osecao "vrtoglavicu" kad sam radio mae kaiten u aikidou. Al bre navikne ti se telo posle 2-3 pa sve normalno. Kolut, kaiten sve jedno.

Edited by Elitista u Povoju.
Posted (edited)

Da, kao mali sam redovno bljuvao po kolima i autobusima. :da:

Sad sam naučio da se suzdržavam od bljuvanja al' mi često zna biti muka...

Nego, kako ja to da 'opravim? :D

edit: mislim da nisam malokrvan...vadio sam krv nedavno i nisu mi ništa rekli, a uz to i jedem ko provalija...

Edited by Dead Man Walking
Posted
Da, kao mali sam redovno bljuvao po kolima i autobusima. :da:

Sad sam naučio da se suzdržavam od bljuvanja al' mi često zna biti muka...

Nego, kako ja to da 'opravim? :D

edit: mislim da nisam malokrvan...vadio sam krv nedavno i nisu mi ništa rekli, a uz to i jedem ko provalija...

Haha, jebemliga idi kod lekara. xD

Ja bih ti dao savet, tipa radi vise koluta.

Imas sportske lekare, oni bi trebalo da ti pomognu oko toga.

Posted
Jel se dobro zagreješ pred trening?

Mada opet, zašto bi radio stoj na rukama i prevrtanje preko glave, bog s tobom :) :)

Zagrejem se toliko da mogu odma posle zagrevanja da završim sa treningom :)

A radim zato što hoću da budem nindža :D

Haha, jebemliga idi kod lekara. xD

Ja bih ti dao savet, tipa radi vise koluta.

Imas sportske lekare, oni bi trebalo da ti pomognu oko toga.

Probaću sad malo da forsiram da vidim hoću li početi navikavati... Al' to je od rođenja...nisam smeo na ringišpalje kad sam bio mali o.O

Posted

Pa to me i brine, zato sam se i obratio ovde za pomoć :D

Uradim tri koluta i više ne vidim di udaram a kamoli nešto drugo...

Inače šalu na stranu, to je japanski stil zagrevanja....sa kolutovima, zvezdama, čudima... tj Bas Rutten kaže da se tako zagrevao u Japanu.

Posted

pa eto budi happy, nisi bolestan samo si nakrivo napravljen :) ne znam postoji li tretman za poremecaj centra za ravnotezu, jedino da probas ono sto su Mythbustersi radili (testirali su najefikasniji lek za seasickness), ne secam se sta je pobedilo :D tipa karanfilic il tako nesto. Skini epizodu pa vidi :D

Posted
Pa to me i brine, zato sam se i obratio ovde za pomoć :D

Uradim tri koluta i više ne vidim di udaram a kamoli nešto drugo...

Inače šalu na stranu, to je japanski stil zagrevanja....sa kolutovima, zvezdama, čudima... tj Bas Rutten kaže da se tako zagrevao u Japanu.

Tachnije ovako:

:D

http://www.youtube.com/watch?v=iUWAOAgQP7c

bar u aikidou, oce probash? xD

Posted
pa eto budi happy, nisi bolestan samo si nakrivo napravljen :) ne znam postoji li tretman za poremecaj centra za ravnotezu, jedino da probas ono sto su Mythbustersi radili (testirali su najefikasniji lek za seasickness), ne secam se sta je pobedilo :D tipa karanfilic il tako nesto. Skini epizodu pa vidi :D

Karanfilčić? Šta da radim sa njim? :blink:

Pa kako da nađem baš tu epizodu :)

Tachnije ovako:

:D

http://www.youtube.com/watch?v=iUWAOAgQP7c

bar u aikidou, oce probash? xD

Između ostalih stvari ima i nešto slično ovome...ima dosta teških vežbi

http://www.youtube.com/watch?v=b0pvWJROzNk

Mada nemam ja te strunjače...a ni toliko prostora u sobi. Jedina sreća je što sam u prizemlju pa ne lupam nikome dok se valjam po patosu :)

Posted

Seasickness cures: they tested various non-pharmaceutical remedies, a placebo, and an over-the-counter pharmaceutical drug and found that ginger pills were a plausible remedy. The pharmaceutical drug worked as well, but made them loopy.

Znaci krkaj djumbir :D

Posted

već sam se naviko na sok od đumbira

kad vrati se s pilatesa stučem pola litra

Ja ni ne znam šta je đumbir. :)

I nisam sea sick :D

Tj možda i jesam jer se nikada nisam vozio brodom...al se jesam vozio čamcem po reci...

Mada to nije isto...

Posted
vid'o neke ribe sto guzovi im mocni

jer idu na pilates i piju jogurt vocni..

Bicharke bitne sto su pukle caletovu platu idu na fitnes.

Ako me opet ispalis jebace te crnci u dupe.

Posted
već sam se naviko na sok od đumbira

kad vrati se s pilatesa stučem pola litra

Ja ni ne znam šta je đumbir. :)

I nisam sea sick :D

Tj možda i jesam jer se nikada nisam vozio brodom...al se jesam vozio čamcem po reci...

Mada to nije isto...

jbt zar je moguce da nisi nista ukapirao? :) sve mucnine koje poticu od polozaja tela imaju isti uzrok, probaj s djumbirom il idi u kurac :)

Posted

Odakle ja to da znam... Prvo mi objasni šta je đumbir i 'de to ima da se uzme? :D

I šta da radim sa njim? Da pijem sok? Izguglao sam da postoji pivo od đumbira :zuba:

I je l' to pomaže permanentno ili ima neko vremensko dejstvo posle kojeg izgubim magične moći?

Oh...tako puno pitanja a tako malo odgovora :(

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...