vegeta Posted August 20, 2009 Report Posted August 20, 2009 to :) krenuo sam da radim zgibove sa dodatnom tezinom
Dead Man Walking Posted August 21, 2009 Report Posted August 21, 2009 Zna li neko kako da se borim protiv nesvestice i vrtoglavice koja mi se javlja kad god radim noge ili se malo više naprežem? A naročito kad radim bilo kakva prevrtanja preko glave...dovoljni su mi tri koluta u napred i tri u nazad da bukvalno mogu da padnem u nesvest i da povratim :s O stoju na rukama i da ne pričam... Postoji li način da se to koriguje ili nema nade za mene?
MissionVao Posted August 21, 2009 Report Posted August 21, 2009 Ako ti je lose samo od kolutova i sl to je ok, neki zdravi ljudi su takvi. Al ovo 'kad se malo vise naprezem' zove cika docu
Dead Man Walking Posted August 21, 2009 Report Posted August 21, 2009 Pa ja ne bih da budem takav ako može A što se naprezanja tiče to je uglavnom oko nogu sve...npr od čučnjeva i tako toga... Zna biti od vrućine al' ovde u sobi i nije tako vruće.
MissionVao Posted August 21, 2009 Report Posted August 21, 2009 Ne zvucis konkretno, jel to cisto jer radis noge ili samo kad radis vezbe gde ima naglog ustajanja?
Dead Man Walking Posted August 21, 2009 Report Posted August 21, 2009 Oba...kad god radim nešto komplikovanije od dizanja tegova Zna da bude od trčanja, skakanja, čučnjeva...od toga dobijem nesvesticu i jaku malaksalost...od prevrtanja preko glave mi se više povraća ali i ovo prethodno... užas
MissionVao Posted August 21, 2009 Report Posted August 21, 2009 Slab pritisak? Preosetljiv centar za ravnotezu? Uz to drugo bi isla i mucnina kad se vozis.
bezlichni Posted August 21, 2009 Report Posted August 21, 2009 (edited) Zna da bude od trčanja, skakanja, čučnjeva...od toga dobijem nesvesticu i jaku malaksalost...od prevrtanja preko glave mi se više povraća ali i ovo prethodno... užas Da nisi ti shinko malokrvan? Od kad to? Se ne zezas? I ja sam osecao "vrtoglavicu" kad sam radio mae kaiten u aikidou. Al bre navikne ti se telo posle 2-3 pa sve normalno. Kolut, kaiten sve jedno. Edited August 21, 2009 by Elitista u Povoju.
Dead Man Walking Posted August 21, 2009 Report Posted August 21, 2009 (edited) Da, kao mali sam redovno bljuvao po kolima i autobusima. Sad sam naučio da se suzdržavam od bljuvanja al' mi često zna biti muka... Nego, kako ja to da 'opravim? edit: mislim da nisam malokrvan...vadio sam krv nedavno i nisu mi ništa rekli, a uz to i jedem ko provalija... Edited August 21, 2009 by Dead Man Walking
voodoo_ Posted August 21, 2009 Report Posted August 21, 2009 Jel se dobro zagreješ pred trening? Mada opet, zašto bi radio stoj na rukama i prevrtanje preko glave, bog s tobom :)
bezlichni Posted August 21, 2009 Report Posted August 21, 2009 Da, kao mali sam redovno bljuvao po kolima i autobusima. Sad sam naučio da se suzdržavam od bljuvanja al' mi često zna biti muka... Nego, kako ja to da 'opravim? edit: mislim da nisam malokrvan...vadio sam krv nedavno i nisu mi ništa rekli, a uz to i jedem ko provalija... Haha, jebemliga idi kod lekara. xD Ja bih ti dao savet, tipa radi vise koluta. Imas sportske lekare, oni bi trebalo da ti pomognu oko toga.
Dead Man Walking Posted August 21, 2009 Report Posted August 21, 2009 Jel se dobro zagreješ pred trening? Mada opet, zašto bi radio stoj na rukama i prevrtanje preko glave, bog s tobom :) Zagrejem se toliko da mogu odma posle zagrevanja da završim sa treningom A radim zato što hoću da budem nindža Haha, jebemliga idi kod lekara. xD Ja bih ti dao savet, tipa radi vise koluta. Imas sportske lekare, oni bi trebalo da ti pomognu oko toga. Probaću sad malo da forsiram da vidim hoću li početi navikavati... Al' to je od rođenja...nisam smeo na ringišpalje kad sam bio mali o.O
voodoo_ Posted August 21, 2009 Report Posted August 21, 2009 Jak si mi ti nindža, kako ćeš onda da visiš s plafona :)
Dead Man Walking Posted August 21, 2009 Report Posted August 21, 2009 Pa to me i brine, zato sam se i obratio ovde za pomoć Uradim tri koluta i više ne vidim di udaram a kamoli nešto drugo... Inače šalu na stranu, to je japanski stil zagrevanja....sa kolutovima, zvezdama, čudima... tj Bas Rutten kaže da se tako zagrevao u Japanu.
MissionVao Posted August 21, 2009 Report Posted August 21, 2009 pa eto budi happy, nisi bolestan samo si nakrivo napravljen ne znam postoji li tretman za poremecaj centra za ravnotezu, jedino da probas ono sto su Mythbustersi radili (testirali su najefikasniji lek za seasickness), ne secam se sta je pobedilo tipa karanfilic il tako nesto. Skini epizodu pa vidi
bezlichni Posted August 21, 2009 Report Posted August 21, 2009 Pa to me i brine, zato sam se i obratio ovde za pomoć Uradim tri koluta i više ne vidim di udaram a kamoli nešto drugo... Inače šalu na stranu, to je japanski stil zagrevanja....sa kolutovima, zvezdama, čudima... tj Bas Rutten kaže da se tako zagrevao u Japanu. Tachnije ovako: http://www.youtube.com/watch?v=iUWAOAgQP7c bar u aikidou, oce probash? xD
Dead Man Walking Posted August 21, 2009 Report Posted August 21, 2009 pa eto budi happy, nisi bolestan samo si nakrivo napravljen ne znam postoji li tretman za poremecaj centra za ravnotezu, jedino da probas ono sto su Mythbustersi radili (testirali su najefikasniji lek za seasickness), ne secam se sta je pobedilo tipa karanfilic il tako nesto. Skini epizodu pa vidi Karanfilčić? Šta da radim sa njim? Pa kako da nađem baš tu epizodu Tachnije ovako: http://www.youtube.com/watch?v=iUWAOAgQP7c bar u aikidou, oce probash? xD Između ostalih stvari ima i nešto slično ovome...ima dosta teških vežbi http://www.youtube.com/watch?v=b0pvWJROzNk Mada nemam ja te strunjače...a ni toliko prostora u sobi. Jedina sreća je što sam u prizemlju pa ne lupam nikome dok se valjam po patosu
MissionVao Posted August 21, 2009 Report Posted August 21, 2009 Seasickness cures: they tested various non-pharmaceutical remedies, a placebo, and an over-the-counter pharmaceutical drug and found that ginger pills were a plausible remedy. The pharmaceutical drug worked as well, but made them loopy. Znaci krkaj djumbir
Dead Man Walking Posted August 21, 2009 Report Posted August 21, 2009 već sam se naviko na sok od đumbira kad vrati se s pilatesa stučem pola litra Ja ni ne znam šta je đumbir. I nisam sea sick Tj možda i jesam jer se nikada nisam vozio brodom...al se jesam vozio čamcem po reci... Mada to nije isto...
Fapril ethereal Posted August 21, 2009 Report Posted August 21, 2009 vid'o neke ribe sto guzovi im mocni jer idu na pilates i piju jogurt vocni..
bezlichni Posted August 21, 2009 Report Posted August 21, 2009 vid'o neke ribe sto guzovi im mocni jer idu na pilates i piju jogurt vocni.. Bicharke bitne sto su pukle caletovu platu idu na fitnes. Ako me opet ispalis jebace te crnci u dupe.
MissionVao Posted August 21, 2009 Report Posted August 21, 2009 već sam se naviko na sok od đumbira kad vrati se s pilatesa stučem pola litra Ja ni ne znam šta je đumbir. I nisam sea sick Tj možda i jesam jer se nikada nisam vozio brodom...al se jesam vozio čamcem po reci... Mada to nije isto... jbt zar je moguce da nisi nista ukapirao? sve mucnine koje poticu od polozaja tela imaju isti uzrok, probaj s djumbirom il idi u kurac
Dead Man Walking Posted August 21, 2009 Report Posted August 21, 2009 Odakle ja to da znam... Prvo mi objasni šta je đumbir i 'de to ima da se uzme? I šta da radim sa njim? Da pijem sok? Izguglao sam da postoji pivo od đumbira I je l' to pomaže permanentno ili ima neko vremensko dejstvo posle kojeg izgubim magične moći? Oh...tako puno pitanja a tako malo odgovora
Dead Man Walking Posted August 22, 2009 Report Posted August 22, 2009 Ja to zamišljam kao neku travuljagu
Recommended Posts