Nenja Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 Ciroki ti sigurno sluzi kao osvetljenje, blago tebi, bar te niko nece zgaziti ako vozis nocu A cirokijem mozes i da regulises tj. uspostavis ravnotezu prilikom naleta vetra Da da a i cool je za pajanje soba! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 Da, da aerodinamika Al ovaj naš seljački narod je neverovatan što se toga tiče, ko da nikad nisu videli.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Марија П : Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 Pa možeš tegove ako voziš kućni bajs.... mada šta znam, mislim da to nije tako, to jest da ne bi dobro izvodila vežbu kako treba. A da li radi nešto guzici, hm pa šta ga znam, trebalo bi makar malo, ali radi noge samo tako Ako vidite nekog sa crvenim čirokiem i naočarama kako vozi bajs kroz grad, taj sam Ti? Ciroki? WTF? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 Da? Ošišao sam se ja odavno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 Ja cu uskoro na trcanje ali pre toga moram da malo istresem tj. izlupam tepihe, u kuci je u toku veliko spremanje. Hm, to ce mi biti dobro zagrevanje pred trcanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenja Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 Ja cu uskoro na trcanje ali pre toga moram da malo istresem tj. izlupam tepihe, u kuci je u toku veliko spremanje. Hm, to ce mi biti dobro zagrevanje pred trcanje Ha ha ha ti ces ha ha da ha ha ha trcis i da vezbas, lupas tepihe i to Da ti to ne planiras da se zenis?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 Ha ha ha ti ces ha ha da ha ha ha trcis i da vezbas, lupas tepihe i to Da ti to ne planiras da se zenis?! Ma kakva zenidba, ja sam jos mlad i perspektivan Na trcanje se ide zbog kondicije, puno se radi, ide po koncertima, izlazi u grad, treba za to kondicije. A tepisi su ispali vandredno, u kuci je veliko spremanje u toku i sigurno necu dopustiti majci da radi vise od mene. Ipak sam ja mladji i jaci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenja Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 Ma kakva zenidba, ja sam jos mlad i perspektivan Na trcanje se ide zbog kondicije, puno se radi, ide po koncertima, izlazi u grad, treba za to kondicije. A tepisi su ispali vandredno, u kuci je veliko spremanje u toku i sigurno necu dopustiti majci da radi vise od mene. Ipak sam ja mladji i jaci. Pa bas si mi lepo nabio rogove sada! "pomazem svojoj mami ja sam mladji i jaci" A ti NENJA si lenstina i ne znas sta znaci pomoci nekome. BITNA JE JEDNA STVAR ATO SU DVE STVARI RED RAD I DISCIPLINA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 RED RAD I DISCIPLINA Tako je Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenja Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 Tako je Necu sa tobom da se druzim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 Odoh sad na trčanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenja Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 Odoh sad na trčanje ja odo na Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 Necu sa tobom da se druzim A zasto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 Odoh sad na trčanje Uradio par vezbi sa tegovima, sad odoh mlatiti tepihe pa cu na trcanje, posle par serija trbusnjaka pa zasluzeni odmor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dabar Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 Nosio kofere teske pola tone, jos malo i odose matorci... hehe, stan... hehe, zurka... Kako to tema teretana a niko ne postavlja slike da se hvali uspesima? Di su ti prepotentni ljudi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenja Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 Nosio kofere teske pola tone, jos malo i odose matorci... hehe, stan... hehe, zurka... Kako to tema teretana a niko ne postavlja slike da se hvali uspesima? Di su ti prepotentni ljudi? Mora da su to bili najbrze ispraceni roditelji sa osmehom od uveta do uveta i obecanjem BICU MIRAN I KOLA CE BITI U GARAZI pazi sad sta su cice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 Swatkiši! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightwing Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 ne...jele su slatkise...mozda malo preterale... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dabar Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 Uf ovu levu , sa najvecim stomakom bih... Da je pozovem na zurku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenja Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 Uf ovu levu , sa najvecim stomakom bih... Da je pozovem na zurku? A OŠ DA TI SREDIM!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenja Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 A OŠ DA TI SREDIM!!! Eto sta uradi taj vas "zdrav zivot" coveku (to jest meni) pocela sam da *lupam po forumima!!! *Lupam-lupati Sinonim za: suketati, baljezgati, torociti ,srati, jesti govna, blamirati se... ..eto vidite o cemu pricam Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 Niko ne pocne ako nije vec imao sklonost... Stvarno usraste temu malo po malo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 Kao i sve prethodne! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenja Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 Ako niste znali dragi moji: Penjanje uz stepenice trosi najvise kalorija! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shock! Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 Ako niste znali dragi moji: Penjanje uz stepenice trosi najvise kalorija! trcanje uz stepenice da...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts