Feniks . Posted July 19, 2006 Report Posted July 19, 2006 Uradio par vezbica sa tegovima i lagano istrcao 4 km. Opet sam gadno ponosan na sebe Sad jos dve-tri vezbice uradim pa na zasluzeni odmor uz neku dobru muziku i krevetic
Dabar Posted July 19, 2006 Report Posted July 19, 2006 Uradio par serijica na bencu sa 90 kg i lagano dopuzao do kuce... Opet sam gadno ljut na svoje zglobove Sad jos dve tri tabletice za bolove pa na zasluzenu rehabilitaciju...
Feniks . Posted July 19, 2006 Report Posted July 19, 2006 Mene zglob na levoj ruci zeza vec dugo jer sam kuci nesto radio pa ga povredio Posle tog benca bi ti bilo dobro da malo istrcis. Meni je bzv pumpati se a ne moci pretrcati 500 metara. Takvi su vecina koji idu u teretanu.
Nightwing Posted July 20, 2006 Report Posted July 20, 2006 Ako niste znali dragi moji: Penjanje uz stepenice trosi najvise kalorija! i uzasno smara a i o tome redovno pricaju osobe koje mrzi da malo potrce... pa kao `stepenice rulaju`
Dabar Posted July 20, 2006 Report Posted July 20, 2006 To je apsolutno tacno. I ne samo to, vec potpuno zanemaruju noge, ponekad i torzo. Nekima je poenta sto pre se napumpati, recimo u mojoj teretani ja i jos 5 osoba ne uzimamo nikakvu hemiju. Posle pumpanja je najbolje izduvati se, kao sto kazes trcati
Protagonist Posted July 20, 2006 Report Posted July 20, 2006 Zglobovi, zglobovi... mnogo je zajebana teretana za zglobove, meni su dosta pomogle rukavice sa onim steznikom za zglob.
Dabar Posted July 20, 2006 Report Posted July 20, 2006 E super sto si to spomenuo, da li koristis mozda steznike za ostale zglobove?
Nightwing Posted July 21, 2006 Report Posted July 21, 2006 Zglobovi, zglobovi... mnogo je zajebana teretana za zglobove, meni su dosta pomogle rukavice sa onim steznikom za zglob. tr00...ja imam plikove od tega juce sam radio sklekove po savetu Musteina - sa skroz spojenim sakama,ne znam kako drugacije da objaskim spoje se sake kao da se igraju `tapke` i tako se dizes sa zemlje
Mary Joe Posted July 21, 2006 Report Posted July 21, 2006 Pokusavam da obradim caleta da mi kupi kucni bicikl. Samo jos razmisljam gde da ga stavim. Moram da sredim noge, a, nisam sigurna da samo vezbice pomazu.
Feniks . Posted July 21, 2006 Report Posted July 21, 2006 Pokusavam da obradim caleta da mi kupi kucni bicikl. Samo jos razmisljam gde da ga stavim. Moram da sredim noge, a, nisam sigurna da samo vezbice pomazu. Ja imam to cudo samo ga gotovo uopste ne koristim. Bacio sam pare, idem na trcanje pa mi ne treba biciklo. Eto, kao nov je, da ti prodam?
Mary Joe Posted July 21, 2006 Report Posted July 21, 2006 Reci samo je l' to efikasno, je l' se zategnu noge?
Feniks . Posted July 21, 2006 Report Posted July 21, 2006 Reci samo je l' to efikasno, je l' se zategnu noge? Za noge je odlicno a i za guzu.
Tetragrammaton Cleric Posted July 21, 2006 Report Posted July 21, 2006 i uzasno smara a i o tome redovno pricaju osobe koje mrzi da malo potrce... pa kao `stepenice rulaju` Trosis vise kalorija nego kad trcis.Probaj u teretani da radis stepper jedno 30 minuta, izgubices vise kalorija nego na bilo cemu drugom.
Mary Joe Posted July 21, 2006 Report Posted July 21, 2006 Ma, kad sam ja isla u teretanu (do pre oko godinu dana) na steperu dusu ispustim posle 10 min.
Feniks . Posted July 21, 2006 Report Posted July 21, 2006 Sad me sestra obradova da moram istuci tepihe. Ovo veliko spremanje pocinje da me nervira No, bice to dobar trening, prosli put sam se bas umorio(kad ih mlatim kao da su mi krvni neprijatelji )
Protagonist Posted July 21, 2006 Report Posted July 21, 2006 Uh, ja sam se sad vratio sa bajsa, crko sam.... Bog zna kolko sam prešao, živim na košutnjaku a išao sam skroz do karaburme i višnjice Sad me otkida bulja Inače kućni bajs je super stvar, mada bolje sad dok je lepo vreme da se trči napolju ili vozi ovaj normalni bajs a kućni zimi i milina Dabar, koristim još dva zbog povreda za koleno neko čudo koje sam platio skoro 5 hiljada i sjebalo se na jednom mestu, jebaću im majku!!! A ponekad nosim i za skočni zglob, to samo kad se setim.... Mary, 10 minuta pa 11, pa 12 samo polako
Feniks . Posted July 21, 2006 Report Posted July 21, 2006 izmlatio sam tepih, jadan on, misli da me je zapamtio Ma ja trcim i zimi, obozavam da hodam i trcim po snegu. Jedino je problem kad je kisa A od kucnog bicikla me bulja rastura, zato sam ga i batalio
Nightwing Posted July 21, 2006 Report Posted July 21, 2006 Trosis vise kalorija nego kad trcis.Probaj u teretani da radis stepper jedno 30 minuta, izgubices vise kalorija nego na bilo cemu drugom. ma ja ni ne trcim a i vezbam kod kuce...nista teretana tegic,sklekovi,trbucnjaci...dovoljno matorcu kao sto sam ja
Protagonist Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 Hm mene od ovog mog kućnog ne bolji bulja, al od ovog drugog zaboli Šta znam, baš i ne volim da trčim po snegu...
Protagonist Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 Au, nikad nisam gledao Mr. Olympia al nađoh sad ovo na netu slučajno! LUDI RONNIE!!!!!! http://www.metacafe.com/watch/111521/butterfly_ass_guy/
shock! Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 (edited) dobar je klip.....dobro si ga nasao...... Ronnie je stvarno zver ali to je stvarno iskreno po meni mnogo daleko od toga kako musko telo treba da izgleda da bi bilo idealno...... meni su uzor Men's Health modeli i manekeni tipa: ili znaci maksimalna definisanost ali u okviru 80kg za 180cm visinu......to je to.....jebes bodybildere.....puna mi ih je teretana......svi preko 100kg.....ne vidim poentu u tome Edited July 22, 2006 by shock!
shock! Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 i da koga zanima ima na limewire-u stotine megabite-a o ronnie-u i ostalima sa Mr. Olympia
Protagonist Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 Ma naravno da je ono preterano, ali jebem ti život kolki čovek i koliki mišići, gledao sam još par klipova sa njim, nije normalan. www.bodybuildingdungeon.com tamo sam sad odgledao još dosta klipova, nisu normalni
Metal_Heart Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 Imsm js njrgov home video na 2 cd-a, i Kevin Levrone-a, Nassera, Doriana, Lee Haney-a, Arnolda, Cutlera... imam i Mr. olympia '97,, 2001, 2002, 2005. Mogu nekome nesto da narezem ako mu treba ali ce morati da ceka posto sam ja sad u Kanadi a posle mi je ispitni rok, pa kad nadjem vremena mogu nesto da narezem...
Mary Joe Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 Nesto sto nema veze sa temom (hm, kad malo razmislim i ima): Zna li ovde neko kako najbrze moguce smrsati 5-6 kila, a da to ne bude Etkinsova dijeta (vec dva puta sam je isprobavala i bilo mi je mnogo lose od nje ) ?
Recommended Posts