miss Penny Lane Posted August 3, 2006 Report Posted August 3, 2006 mislim da je bilo krajnje vreme... ova poslednja pesmica me podseca na film "Imati i nemati" sa Lorin Bekol... Ni sama ne znam zasto, ali je slicna atmosfera...
greenenn Posted August 3, 2006 Report Posted August 3, 2006 Meni se svidja jedino "Dorucak" Taj stil kojim pises dosta lici na neke moje pesme ali ipak to mora da se brusi kao sto je rekao gavrosaurus.....Al ne znam sta mu bi sa tobom...Kao da subjektivno komentarise..hehe I ona koju si kasnije dodala je lepa pesma bez nekih stihova!!!
gavrosaurus Posted August 3, 2006 Report Posted August 3, 2006 gavrosaurus uvek objektivno komentarise. On smatra da ova devojka ima talenta za pisanje i pokusava da pomogne i ohrabri, kao i tebi. Ljudi nisu isti (niti bi trebali da budu) i u tome i lezi lepota sveta. Neki nesto saznaju pre, neki kasnije, neki nikada ali je mnogo lakse kada ti neko ukaze bilo na dobre stvari bilo na promasaje.
+AuReOlE= Posted January 24, 2007 Report Posted January 24, 2007 meni je prva onako..ostale su bolje..pozz
Machka Naopachka Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 mene ubedache ove pesme. lepo pishesh, samo ne vidim zashto, toliko emocija i toliko praznine, mada kapiram da je to faza.
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted January 25, 2007 Author Report Posted January 25, 2007 Hvala! Pa.... iako, kazem nisu autobiografske u potpunosti...ima delova gde mene ima dosta..... But thnx
Machka Naopachka Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 marija, idi krsti se... slushaj je, 'toliko emocija i toliko praznine...' htela je da kaze, da izvadim ja stvar sad, toliko praznine i toliko zelje za emocijama koje bi je popunile.
Генеральный Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 ... da izvadim ja stvar sad... подвојена личнос' у принципу никад није могла да извади ствар. напусти марино кошчато вет'ринарско тело, зли душе.
Machka Naopachka Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 nisam ja zli duh, ja sam marin plucni parazit, ovde sam sa punim pravom (glasa)
VOJVODA Posted February 2, 2007 Report Posted February 2, 2007 Dacu ti gram po gram ti samo reci am tvoja sam od cokolade devojka... A meni bi burek dobro dos'o, leg'o bi mi k'o dupe na noshu.
mrtva Posted February 2, 2007 Report Posted February 2, 2007 ja prvu nisam nit chitala jer pishe holly girl.. drugu - prigladnila sam..daj malo sira.. trica - volin chokoladu s rizom..a ova je nazalost bez..
VOJVODA Posted February 2, 2007 Report Posted February 2, 2007 ja prvu nisam nit chitala jer pishe holly girl.. drugu - prigladnila sam..daj malo sira.. trica - volin chokoladu s rizom..a ova je nazalost bez.. Fuj! Mlecne su najbolje.
mrtva Posted February 3, 2007 Report Posted February 3, 2007 Fuj! Mlecne su najbolje. sjashi mi se s posta..prestani da se kachish na moje postove.. K.R.A.S prava Hrvatska chokolada..
Jedite Govna Posted February 3, 2007 Report Posted February 3, 2007 Hollygirl Mozhesh slobodno da legnesh Tu kraj mene Na ovu skromnu prostirku od slame I onda cemo sanjati zajedno Tek.. Kad budesh lezhala u mojim krljushtima znacesh Znacesh Ko te najlepshe sanja Tebe Najranjivije stvorenje Od maka I meda Ti koja tako nevino sanjash Hollywood A zhivish I dalje u komunizmu porodice I sama cesh shvatiti Da Hollywood to I jeste Rupa drvena ( hole-rupa, wood- drvo) Ali ti I dalje sanjacesh Snove Bridzhit Bardo Lezi kraj mene I onda cesh videti Shta su najlepshi snovi I ko te najlepshe sanja. jel volis da poslusas Galiju, mozda? hm, ima par redova da me podsjecaju na njegove textove, no, doista dirljiv rad.
VOJVODA Posted February 3, 2007 Report Posted February 3, 2007 sjashi mi se s posta..prestani da se kachish na moje postove.. Ja radije ne bih, mnogo mi je zabavno da ti se kacim na postove.
PerditaDurango Posted February 4, 2007 Report Posted February 4, 2007 Fuj! Mlecne su najbolje. A cokolade za kuvanje?O njima niko ne pise
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted February 4, 2007 Author Report Posted February 4, 2007 Ajd deco na drugu temu pa se igrajte. A, Marko, you are free to close
Recommended Posts