Џрк Posted October 5, 2006 Report Posted October 5, 2006 Naravno. SAd cu odmah da pocnem da slusam te thrash albume jer si ti rekao da us najbolji. Quote
Álvaro Recoba Posted October 5, 2006 Report Posted October 5, 2006 Ај да поновим ... Ови што су остали у Сепултури можда промене име бенда, тј. направе нови ... А у авгудту су Макс и Игор након 10 година поново свирали зајено на Ди-Лоу меморијалу , тако да је врло могуће да се бенд поново окупи у старој постави и одради неке концерте. То углавном зависи од Кисера ... Quote
Жвакић Posted October 6, 2006 Report Posted October 6, 2006 Ja bih voleo kad bi se okupili za stalno, a ne privremeno! Mada i to je nesto, pogotovo ako budu svratili ovamo, sto nije nemoguce znajuci Maxa. Quote
Жвакић Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 Na koju foru? Ja se ne slazem sa tim. Cmakac je ipak Cmakac. Quote
Amphitritê Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 (edited) Old Sepultura je bila najbolja... Edited October 9, 2006 by Vilhelmina Quote
Álvaro Recoba Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 Na koju foru? Ja se ne slazem sa tim. Cmakac je ipak Cmakac. Тренутно је бољи по ономе какву музику прави, односно какву ће да направи са максом за следећи албум Soulfly-a. Quote
oʞɾoƃ Posted October 10, 2006 Report Posted October 10, 2006 Ma Soulfly je ništa u poređenju sa starom Sepulturom... A Kisser je za MH izjavio (naravno pre nego što je u prostoriju ušao Green ) da bi voleo da se stara postava okupi... Quote
Жвакић Posted October 10, 2006 Report Posted October 10, 2006 Ma Soulfly je ništa u poređenju sa starom Sepulturom... A Kisser je za MH izjavio (naravno pre nego što je u prostoriju ušao Green ) da bi voleo da se stara postava okupi... Tu se slazemo. Stara Sepultura je kultura! Lepo Cmakac rece u MH-u da vecina obozavalaca nece prihvatiti Derika nego na njega gledaju kao privremeno resenje dok se Max ne vrne. Quote
Álvaro Recoba Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 Бивши чланови Сепултуре... Браћа Кавалера свирали заједно ... Quote
RNA Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 Ako su se njih dvojica pomirili, pa jos i svirali zajedno, eto nama stare Sepulture, vidim ja. Quote
Жвакић Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 Vidi njih! Po sliKi bih rekao da je skorasnja. Ako jeste tako onda se mogu jos vise nadati da ce se ujediniti. Juu, kako bi to bilo zextra! Quote
dr NIK@ Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 jebote covece, uze mi link sa copy naredbe extra je (smrc, a ja se iskljucivo zbog toga ulogovao na YuM) Quote
Álvaro Recoba Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 Ове слике су из августа, само да напоменем ... Quote
RNA Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 Znaci, ko zna sta su do sada uradili, a da niko za to ne zna. Quote
oʞɾoƃ Posted November 9, 2006 Report Posted November 9, 2006 Evo šta su uradili - Sepultura menja ime na kraju turneje jer je Igor zapalio, a i Kisser je nagovestio slično!!! Što znači da u Sepulturi pre menjanja imena u nešto drugo ostaju samo Green i Paulo, u prevodu, čekamo dan kada ćemo na Blabbermouthu da pročitamo da se Sepultura okupila u originalnoj postavi... Quote
RNA Posted November 9, 2006 Report Posted November 9, 2006 čekamo dan kada ćemo na Blabbermouthu da pročitamo da se Sepultura okupila u originalnoj postavi... Da drugu gitaru svira Jairo T.? Nema sanse! Quote
MegaDex Posted November 10, 2006 Report Posted November 10, 2006 Pa verovatno da se to nece desiti mada ko zna...svet je otiso u kurac Quote
RNA Posted November 10, 2006 Report Posted November 10, 2006 Nisi ukapirao foru. U originalnoj postavi gitaru nije svirao Kiser, nego taj Jairo T. Quote
MegaDex Posted November 10, 2006 Report Posted November 10, 2006 Ma nisam na to mislio nego na okupljanje Sepulture uopste u staroj postavi...Jairo T. jel on sad svira bese u nekom jacem bendu il jok? Quote
RNA Posted November 11, 2006 Report Posted November 11, 2006 Ne znam da li sada svira negde, ne bih rekao. Svirao je u bendovima Overdose i The Mist. Quote
MegaDex Posted November 11, 2006 Report Posted November 11, 2006 Ma cinimi se da sam cuo da je sad u nekoj bas finoj ekipi ali ne mogu da se setim...kad proverim sibnucu post Quote
Recommended Posts